Ненаситна пак е Октомврийската ламя - денонощно вряца гладна тя

• 10 940
  • 303
  •   1
Отговори
# 165
  Добро утро!Вчера сефтосахме новата количка, супер е и много лека.Има 4 положения на ръбчето и много му ходи на Боби в туй синьо Heart Eyes

Влюбена, хубава е количката да.На мен не ми допадат триколките, а и цвета нещо не ме грабна.Вие в сиво ли взехте?Аз да ти кажа много държах да има повече положения на гръбчето и да се сгъва като чадър.Иначе много добре изглежда модела само сивото не го обичам.Със здраве да си я ползвате Hug

Мананче, айде скоро да се возите в новата придобивка и вие  bouquet

Адинко, обади фото Joy

Желая бързо оздравяване на всички болни мами и деца!  bouquet
Сега ви оставям да просна и да се оправям за разходка.Нямам търпение.. Hug

# 166
  • Пловдив
Здравейте! Айде по едно кафенце от мене

Крисси, и аз не съм грабната от сивото, но както казах, вече не гледах външния вид, а да е удобна. Аз се чудя кога да излезна с нея, а вие вече сте сефтосали Hug Ми то докато се сетя...ша съмне

Дано да не завали, иначе сме навън. Лек и изпълнен с прекрасни емоции ден ви пожелавам Heart Eyes

# 167
Добро утро мамчета.Ние вчера доста се разхождах ме и точно стана време да се прибираме и блесна едно страшно слънце - малкия започва все по-малко да спи на вън и да се радва на околния свят. За бънджито и проходилките не знам - ние сме на бънджи и малкия е много щастлив

А за пюретат на моя никога не му стига и иска още на третия ден вече изяжда по 120 и пита за още аз естествено си го до хранвам с кърма.Голям гладник излезе Grinning

# 168
Ето ни пак болни  Sad на антибиотик , вит. С и калции, леко зачервено гърло

# 169
  • при любимите ми хора
Добро утроо. Hug

Ай ,Адинко...как го хвана туй зъбче....горкото детенце.. Mr. Green

Пуки, Heart Eyes Heart Eyes любоффта си е любоффф. Joy

Патенце,много кофти ,че пак сте на антибиотик,но приеми го като малкото зло...все пак е за здравето на детенце.

е-катето...мнгоо му се кефи малкия,а...страхотна усмивка е пуснал.

Честити колички на Криси и Влюбена....

Покджей...идем ,идем .малко остана.Вие загрявайте за нас....че и помощ може би ще ми трябва с инфо за туй ,онуй.Целувки на малката Криси.

# 170
Хайде Пловдив дерзайте!Времето е върха!Слънцето пекна  bouquet

# 171
Хилоу!

Как сте мамита?Ние като се затопли и не ни търси у форума.

Вчера дадохме четвъртинка жълтък,не го усети въобще,защото беше стрит в пюрето.Купила съм и каша ориз на Милупа и мисля от другата седмица да започнем и кашите.Време е и за месните пюрета,но като гледам как се мръщи на зеленчуковите не знам как ще я караме.

Тедико,аз да ти кажа много много не държа грамажа да се увеличава бавно.Само първия ден от новия зеленчук давам по 3,4 лъжички ,за да може ако има някаква нежелана реакция да се хване навреме.Втория ден примерно половин бурканче.След 2,3 дни давам друг зеленчук.

Адина,Ради,честити зъбчета!Да са здрави  ибели!

Покжей,завиждам ти да знаеш.Покажи какво си купи.

Зори,изчезна бе душа.Пиши по-често как я карате.

Криси,Влюбена,честити возила!Аз още съм в чуденка дали да взимам лятна или да си ползваме лятния вариянт на нашата.Вкъщи ще трябва да прескачаме само колички ако вземем.Ще видим.

Сисилия,много стабилно стои бебо,браво.И то на 5 месеца още.Рано ще прохождате май.

На всички болнички  Hug Бързо оздравяване.

# 172
  • София
Аз мислех, че децата трябва да оздравяват вече, а има още болни  Confused Оправяйте се бързо!

Кате, голяма веселба у вас с това бънджи  Simple Smile А я вижте това
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … f061cd0deae62e510

Ние с Мишето отиваме на кафе с една моя приятелка от Бургас  Simple Smile

# 173
Еее,стига болести вече,идва хубаво време и трябва да скитат мама и бебе ,бързо и безпроблемно оздравяване на всички!Ние да чукна на дърво май се разминахме с антибиотика с осцилококцинум и капки само,вчера такава дълга разходка си направихме, че сега имам мазоли и днес ще сме в къщи!
На обяд и ние си хапваме по цяло пюре от 190 гр и даже още търси ама нямаааа....държи си му 4 часа и си е добре .Айде до после !

# 174
Здравейте момичета!Добре че пекна слънце, че малко да се разходим. Да ви се похваля, вчера си взехме нова количка, супер удобна и широка за малчо.Днес ще я пробвам. (стискайте палци да влезе в асансьора, че не съм пробвала, ама, че тъпунгер съм ooooh!)
Пажелавам бързо оздравяване на всички болни бебчета Hug
Мами, с какви шапки изкарвате бебоците сега навън?Имам предвид със зимни или с по-летни?За съжаление, колкото и магазини да обиколих не можах да намеря преходни, нещо средно  и си го изкарвам детенцето с една машинно плетена(да ви стане по ясно).Чудя се не е ли дебела?Но пък, ака сложна такава само от памук да не истине? EmbarassedБлагодаря ви!

# 175
А, забравих, Майлили това бънджи е жестоко! Сигурно ще е голяма забава за малчовци Laughing Само дето малко скъпичко идва, ама ако изнудим таткото за половингодишнината Wink, ще почна да го обработвам Mr. Green Приятна разходка на всички!

# 176
  • София
Здравейте!

Влади днес изяде цял картоф вътре с 2 лъжици АМ. Чашката Виа на авент беше почти пълна. И не му стигна-после изпи 100 мл. мляко. Направо не знам къде го побира. Rolling Eyes

Имам един въпрос към тези от вас, които получават СМС известие за преведено майчинство. Какво ви пишат, че с апреведени от НОИ или друго??? При мен пише "постъпили...пари от софия град парични обезщетения". това ли трябва да е, че скоро си активирах тази услуга.

Бързо оздравяване на болничките бебоци. Praynig

# 177
Аз мислех, че децата трябва да оздравяват вече, а има още болни  Confused Оправяйте се бързо!

Кате, голяма веселба у вас с това бънджи  Simple Smile А я вижте това
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … f061cd0deae62e510

Ние с Мишето отиваме на кафе с една моя приятелка от Бургас  Simple Smile

Ааааа не ме изкушавай така. Аз съм фен на Фишер Прайс и най-вече на играчките от поредицата рейн форест Wink За сега имам такава активна гимнастика и столче за хранене, а и люлка и сега само това бънджи ми липсва Simple Smile А забравих, имам и въртележка за леглото от същите Wink

# 178
niel ние не излизаме много навън,но досега шапки не съм слагала  Rolling Eyes Не ги одобрява, гледам да има качулка.

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 15:17 от adina

# 179
Мами, с какви шапки изкарвате бебоците сега навън?Имам предвид със зимни или с по-летни?За съжаление, колкото и магазини да обиколих не можах да намеря преходни, нещо средно  и си го изкарвам детенцето с една машинно плетена(да ви стане по ясно).Чудя се не е ли дебела?Но пък, ака сложна такава само от памук да не истине? EmbarassedБлагодаря ви!

Шапка само през зимата, но и тогава когато качулката ми е била достатъчна не съм слагала. А сега сме с някаква връхна дреха с качулка и попринцип като пече слънчице й я махам, трябва скоро да се снабдя с подходящи летни шапки, че да не вземе да слънчаса, но нали е слабо слънцето още. Simple Smile

Честити нови колички на всички, които сте си купили, да ги ползвате със здраве и да не се развалят.

Общи условия

Активация на акаунт