Ненаситна пак е Октомврийската ламя - денонощно вряца гладна тя

• 10 937
  • 303
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте!

Влади днес изяде цял картоф вътре с 2 лъжици АМ. Чашката Виа на авент беше почти пълна. И не му стигна-после изпи 100 мл. мляко. Направо не знам къде го побира. Rolling Eyes

Имам един въпрос към тези от вас, които получават СМС известие за преведено майчинство. Какво ви пишат, че с апреведени от НОИ или друго??? При мен пише "постъпили...пари от софия град парични обезщетения". това ли трябва да е, че скоро си активирах тази услуга.

Бързо оздравяване на болничките бебоци. Praynig

И при мен пише СОФИЯ ГРАД ПАРИЧНИ ОБЕЗЩЕТЕНИЯ

# 181
А, здравейте и от нааас!
Момичета, благодаря на всички за споделения опит Hug
Рени, точно това е от НОИ Peace
От както е по-топло, му слагам на дреб едно тъничко шапо, което днес даже махнах, защото беше супер топло Crazy
Честити нови возила, да им стопите гумите от разходки Laughing
Пате, много  Hug и бързо оздравяване Peace
Алчо-калпазалчо си откри крачката и сега ги тъпче яростно в устата hahaha
Абе, мамета, няма ли някоя дружка в Младост 2 или 3 да се разхождаме заедно newsm78 вече сама си говоря Laughing

# 182
  • София
Аааа не става така "купихме си нова количка", искам снимки  Mr. Green

Мими, ми заслужават си ги децата екстрите  Sunglasses Сега и малък рожден ден ще имат.

За шапката - откакто стана топло й слагам една тънка плюшена шапка. Имам няколко такива, бяха към разни комплекти дрешки. Но днес беше само с качулката на якето, че тя ни е широка и общо взето все едно без нея бяхме. Иначе анураците и жилетките с качулка са много удобни. Тогава не слагам шапка.

Аз днес гледам през терасата хората-с якета и палта. Брей аз щях с жилетка да излизам. Ама взех си сложих едно късо палтенце. Леле, пукнах направо и се съблякох по къс ръкав.

# 183
Ние май излизаме най-голи Wink Само по плюшен гащеризон се разходихме днес. В началото имахме и каскет ама бързо го разкарах, че почна да се поти от него.

# 184
  Eй ме и мене!Разходката беше супер!Боби е още навън с дядо си.По панталонче и суитчер е.Шапки вече не ползвам.Имам си летни две от щатите към едни летни костюмчета.Повечето му суитчъри са с качулки и ако е хладно ползвам тях.Направо съм трупясана, но беше супер разходката.Видяхме се със снахата, ама утре снимки че сега съм оглядняла от диетата и ще си хапна каквото ми се полага.

Приятна вечер Hug

# 185
Здравейте,
ние с Дидко сме на русенска земя от няколко дена, но те бяха още от кацането изпълнени с толкова тъжни, и изобщо негативни емоции, че не съм стигала до нет и форума. Дано нещата тръгнат по-добре нататък.

Искам да питам мамите от Русе къде мога да намеря магазин или аптека, или каквото ще да е, което да е заредено добре с пюрета и изобщо бебешки храни. Днес ходих до Метро, но определено не видях каквото очаквах - имаше 3-4 вида каши общо за деца над 4 месеца (все оризови) и пюрета на Ганчев и Хипп само. А, и на Нестле, но съвсем беден асортимент от техните. Никакви Семпери, Гербери, Сънвали и т.п., за които си говорите. Хелп!

Пп Много ме зарадвахте, че сте харесали заглавието. Ще напиша още нататък, само дано музата ми е Фдъхновена от по-добри неща.
Хубава вечер  bouquet
А, пп 2 - и ние сме се озъбили, но в цялата лудница така и не съм разбрала кога, Костенур е преживял сам този етап от развитието си. Днес аз обаче малко се шашнах, когато след поредното му будене с плач, се поразрових из устата му и открих, че се е снабдил, не както очаквах с долен резец, а с горен ляв...,  растящ хоризонтално напред, висооооко на венеца му, а не долу на ръба Shocked Да видим дали ще е радост за зъболекарите-импресионисти синковецът...

# 186
Момичета много ви благодаря за отговорите! Hug Явно прекалявам с облчането Embarassed, нали ме е естрах да не настине и все гледам  да е добре облечен. EmbarassedДнес след разходката беше целият потен, със зимно яке, отдолу анорак Embarassed Embarassed, зимни дънки, дебела шапка, а аз по блуза Mr. GreenЩе трябва да се поотпусна, утре ако е топло с лятна шапка (може да направя прехода с плюшена, ...абе не съв в ред  ooooh!).Утре сме на консултация, стискайте палци да е наддал добре Praynig
П.С. и снимки трябва да кача, ама все време не ми остава, а и най-новите са още във фотоапарата

# 187
Фльор, и моя сладур напоследък се буди с плач, ама  и аз все отдолу гледам, нали бяха първо долните?Ще взема да се порастърся Wink, не си спомням кой го беше направил с фенер, но ще последвам примера му, стига да не изяде фенера  Mr. Green , както лапа всичкооооо Laughing

# 188
  • София
И ние понякога проплакваме насън. Ама не виждам да е пробил зъб.

Фльор, защо така бе мила? Ако можем да помогнем с нешщо сме насреща. Само незнам какво конкретно да те посъветвам за пюретата, тъй като не съм от Русе. Но бих проверила големите супермаркети и аптеки. Незнам дали в Русе има аптеки Ремедиум, но там съм виждала най-голямо разнообразие от пюрета Гербер.

# 189
  • Бургас
Здравейте момичета Hug
Ние и днес не изневерихме а програмата-хойкане до преди малко Grinning
Ходехме и до МОЛ-а и там се мотахме 2часа Grinning

Фльор дано лошото е отминало и вече  нещата потръгнат в добра посока 
и се порадвоате на престоя си тук Hug Hug Hug

Танче ще идвате ли на Флората?
Четох че тази година ще има и медари Peace

Кате няма по-щастлив от дребосъка в бънджито Grinning

Пате дано барзо преборите вируса Hug

Майлили ти ме уби с цена,ама пък е супер  забавно и шаренко Grinning

Радкака каква си рошо и не даваш на Момо още пюре Laughing
шегувам се Hug

Ниел ти ме разби -ма ще умориш детето от жега ей Hug
Днес Никол беше по боди с дълък ръкав-2бр.
Дънков сукман и чаропогащник Peace

Имаше и жилетка,но я разкарах,защото беше страшно топло Grinning
Шапка не слагам,имам една винаги в количката -за всеки случай,
но тя е от трико Grinning
Ще чакаме да кажеш как е минала конс.утре Hug

Рени и аз днес си получих паричките  исъм ВЕРИ ХАПИ newsm44

Мими Миро е за завиждане направо-глезльо Hug

Ади Алекс е мъж с х-р и от сега се налага Grinning

Тедико и Никол миналата седмица зацепи ,
че има крака и сега постоянно ги лапа Grinning

Майлили аз днес бях по къс ръкав и ми беше идеално,
чак към 5ч стана хладно и си облякох якето Grinning

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 21:14 от Nedialka_81

# 190
айде и аз да се разпиша:)
днес в русе беше адска жега ние бяхме само по боди,блузка и дънков гащеризон и целите бяхме потни.
Фльор в Русе наистина няма голям избор на пюрета-масовите са Хип и Ганчев, но в Билата съм виждала Гербер и някакви дуги ама не се сещам сега какви. Аз да ви кажа честно си ги правя сама или пък смесвам купено с домашно, от които продукти не мога да направя.
Утре сме на консултация май гоним 8кила и половина Simple Smile
Момичета давате ли все още вигантола редовно, аз напоследък съвсем съм нередовна, да не кажа че хич не давам.
Ето малко нови снимки от нас http://www.facebook.com/album.php?aid=1553&id=1130172618&l=845514414c

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 21:22 от SvetlI_81

# 191
fleur bleue и аз до скора пазарувах предимно в Билла и там наистина има само хип и ганчев. Може да провериш в детските магазини и както са ти казали момичетата и в аптеките. Тук и в някои други супермаркети продават пюрета и бебешки храни, но въпроса е да попаднеш. Аз например скоро открих едно малко магазинче до нашия блок дето има завиден асортимент каши, пюрета и АМ.

# 192
Момичета, благодаря ви за отговорите. Светле, мила, много благодаря  bouquet, опитах да ти пиша на лични, но ти е пълна кутията.
Костенур вече е оборудван с 3 вида пюрета от Метро, няма да остане гладен, но ми се искаше още няколко да му харесам и някоя безгутенова и безоризова каша. Има време, ще потърся, където ме упъти Светлето.
Майлили, Неди, благодаря  bouquet. Имах много нервни няколко дни, ядове, стрес и притеснения. Но най-кофтито - загубих един от най-близките ми хора, не можах да се сбогувам с него и да му кажа колко много, много, много го обичам, съм му благодарна и е значел за мен. Вече не може да се промени. Почина малко след като кацнахме с Дидо, не ме дочака. Но ако има връзка между душите на хората, той вече го знае. И все пак, колко години съм имала преди това и не съм ги казала ей така в прав текст тези неща, какво прасе съм... Пиша това не за съчувствие, а защото сега осъзнавам не на думи, а в сърцето колко е важно да казваме на скъпите за нас хора, че ги обичаме. Дори и да е трудно това казване понякога. Важно не само за тях, а и за нас.
Хубава нощ, не ми съчувствайте, момичета, просто исках да кажа - не пестете думи на обич.

# 193
имам едн въпрос-абе в това хубавото времв как ви стига времето за чистене,готвене,разходки и всички други екстри......,че и за форум,а за с..с да не говорим???????????????????????

# 194
  • София
Лиянка, наистина ли питаш как ни стига времето или въпросът е риторичен? Мишето предимно спи до обяд и свършвам всичко в къщи през това време. След това излизаме между 13 и 16ч. После тя иска  внимание докато не дойде време за лягане.

Фльор, моите съболезнования  Confused  Права си, че не трябва да пестим хубавите думи.

Светли, Неди, много готини госпожиците  Flutter Ще има да падат ергените.
Светли гледам и вие имате дънковия гащеризон от Ларедута, само дето на нас ни е по-голям. Ама и ние нямаме още 7кг.

Общи условия

Активация на акаунт