Ненаситна пак е Октомврийската ламя - денонощно вряца гладна тя

• 10 936
  • 303
  •   1
Отговори
# 195
Цитат
Аааа не става така "купихме си нова количка", искам снимки  

ха-ха ...и ние си имаме нова количка.Днес пристигна , поръчах я  от e-bay   и направихме сефтето вече.Снимки -утре .Бяхме и на консултация -само 8.870 и 69 см-този път по-скромно 
 Hug Heart Eyes

# 196
ами наистина питам ,защото аз като изляза в 11-12 се прибирам в 16(хаймана)естествено при хубаво време.а той в кущи спи много малко и съответно аз нощо не мога да свърша.като беше по-малък нищшо не ме интересуваше исках само при него да си стоя(не,че сега не искам не ме разбирайте погрешно)ама живота някак си се връща малко по старо му и ми се иска да си свършвм някои работи(като например да си посадя цветя.а вечер ми се постоява и пред компютъра и направо съм гроги,но май така ще е вече......

фльор моите съболезнования.да за съжаление късно се сещаме за тези неща.днес майка ми се оплака,че не добре,малко след това и звъннах и не ми вдигна и така 1 час,направо се побърках,какви ли не глупости не ми минаха през главата само се молех всичко да е ок и си обещавах повече никога да не се карам с нея-дано да успея.

лека вечер

# 197
Здравейте, мили мами! Минавам за малко да кажа, че сме добре. Ходихме тия дни на гости на нашите в Кюстендил, ама не случихме на време. А пък и Мишето нещо не обича да спи на друго място освен вкъщи.
Фльор, съжалявам за загубата ти. Нищо не бих мога да направя, но ако беше тук щях да ти дам една голяма прегръдка

Никози, ти каква количка си си взела? И аз скоро ще си взимам лятна, ама малко се колебая коя да е...

Лека нощ на всички мами и сладки бебчета! Hug

Забравих даитам дали някоя мама е взимала кърма от Банка за кърма? Иска ми се да взема за Мишето, но мналко ме притеснява контрола върху кърмата, въпреки че от прочетеното оставам с впечатление, че взимат много строги мерки.

# 198
Ние сме си със комбинирана количка и няма да си взимам друга доволна съм и не е тежка Ще се похвалим ,че от два приема на антибиотика гласчето се оправи,но дано и зачервеното мине  Praynig Честита месечинка на сладурите бебе Йоана на  Невидима,бебе Никола на Ели 78,бебе Александра на Еличка,бебе Виктор на Мис Фер  love001  Фльор моите съболезнования нека почива в мир  Flowers Rose  така е ,че късно се сещаме за тези неща Днес е хъжовен ден хайде на лъжите  Joy

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 08:37 от Patenceto84

# 199
ДУ

fleur  Hug

Severinka моля те, не ми се обиждай  Hug , но мисля, че вече няма смисъл това с кърмата от банка. Иначе аз лично не бих дала чужда кърма, освен ако не е на някой много близък.Така мисля де  Rolling Eyes Освен това, незнам, ама как ще си сигурна какво е яла донорката на кърмата напреимер, в случай, че малката получи колики, обрив,запек или разтройство как ще си сигурна от кърмата ли е или не  Rolling Eyes Може и да не разсъждавам правилно, защото не съм много информирана за тези банки  newsm78

За обличането и аз се чудя винаги като излизаме, май малко прекалявам с дрешките, а и количката запарва...

Nedialka_81 налага се само на майка си, ше го превъзпитам с жените да е по-отстъпчив  Wink

# 200
Лиянка, и аз тези дни се замислих как ще я караме, защото нещо се позатрупах с домашните задължения... Ние излизаме към 11, прибираме се в 14 за хапване и пак излизаме към 3 и се прибираме за следващото ядене в 6... След това и с каката в къщи съвсем няма време за такива занимания. Остава вечер след като си легнат девойките, ако имам сили, де... Успокоявам се с това, че все пак най-важното е да са децата на въздух, а това че не всичко в къщи е изрядно е на втори план. А и сега като стане още по-топло следобедния сън ще бъде в къщи и ще мога да посвършвам това онова... Ей, на, сега вместо да пиша можех да поизгладя няколко парцала...  Laughing  Wink Wink... но сутрин поне си ви чета редовно докато закусвам, а малката още спи... Хубав ден ви желая, май пак ще става за разходки днес.  bouquet

# 201
Добро утро! Hug Ох, нещо напоследък ставаме много ранобудни, в 4 часа  Shocked, после поспи малко и към 6 часа е кукуряк, а пък аз едва гледам  Grinning, чак след обедното ядене заспива, до тогава естествено мрънкоти за сън ooooh!. Днес няма да става за разходки, гадно, така си свикнах, аз на кафе, той спи  Mr. Green, идилия...Да ви кажа и на мен не ми остава време за нищо, незнам аз ли съм неоправна, мързелива ли...гледам да са му изпрани и изгладени дрешките, да няма мръсни съдове, да съм измила пода и прахта(само в стаите, в които седим с него) и това е.За себе си гледам да открадвам вечер, като заспи, но тогава съм много гроги и май само душа остава Embarassed Айде, и днес малчовците да ни слушкат и да не ни лъжат! Hug

# 202
  • София
Добро утро,момичета!  bouquet
Аз не съм писала от хиляда години Blush , но някак все не ми остава време.
По въпроса с обличането - аз също съм от мамите, които обличат повечко, но пусти страх да не я простудя. От два дни се опитвам да го преборя и да не я навличам, но вчера май пак беше  най-облеченото бебе - ританка, боди с дълъг ръкав, отгоре плюшено костюмче, яке и шапка Blush Якето и шапката ги махнах в послдествие, че тя милата завря. От днес вече мисля да елиминирам ританките, но все ме е страх да не й студено на крачетата.
Малко инфо за нас - моята сладурка е невероятно спокойно и добро дете (пу-пу, да не я урочасам), с лакомо дупе. От две седмици хапва зеленчукови пюрета и доста й се услаждат.Опитала е картофа на семпер, моркова и тиквата на хип - смесени със семперски картоф. Въвеждам новите зеленчуци съвсем по-малко, че тя е с много чувствителна кожа, която почти винаги е с някакъв обрив. Страх ме е да не пропусна някоя алергична реакция, че татко й много алергичен и все ме е страх.
Всички бебоци са невероятни сладури Hug Hug Hug Ние сме на гости на баба и дядо и тук нямам снимчици, но ако се наканя ще направя нови и ще кача малко фотоси .
Аз май доста се поулях с писането, дано не съм ви досадила  Blush
Хубав ден на всички   bouquet

# 203
Май Светли беше питала за вигантола,аз от 5, 6 дена вече не го давам. Като ходихме на ортопед и той ни каза , че костите са са му ок и няма смисъл от него, ако в АМ има, било достатъчно.Смятам да го послушам и без това по едно време му давах по 3 капки ooooh!, защото се потял и според педката превантивно ни ги изписа.

# 204
Добро Утро и от нас с Рая  Heart Eyes .Честит 1-ви април  smile3525  smile3525  smile3525 .Честити месечинки на бебоците  bouquet   bouquet   bouquet

# 205
добро утро  bouquet

няма,няма време,ама пак съм тук Laughing
скачайте на лъжите

# 206
Момичета тук се пробвах да ви кача снимки, ама нещо немога Embarassed, ще ме светнете ли как Blush

# 207
Цитат
Severinka моля те, не ми се обиждай  Hug , но мисля, че вече няма смисъл това с кърмата от банка. Иначе аз лично не бих дала чужда кърма, освен ако не е на някой много близък.Така мисля де  Rolling Eyes Освен това, незнам, ама как ще си сигурна какво е яла донорката на кърмата напреимер, в случай, че малката получи колики, обрив,запек или разтройство как ще си сигурна от кърмата ли е или не  Rolling Eyes Може и да не разсъждавам правилно, защото не съм много информирана за тези банки  newsm78
и аз така мисля Сев ;-
Ето нашата нова количка:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=298846&pid=11368856 Мечтата за всяка мама -огромен багажник ,сравнително лека ,добре маневрена- просто прекрасна  Embarassed
П.С. Съдържанието  не върви с количката  Sunglasses

# 208
  • Пловдив
Е хайде със здраве да си я ползвате новата количка. И повече разходки с нея.
Моите деца отново са болни smile3511. Това вече не се издържа.

# 209
  • Пловдив
Добро утро. Времето пак се е....ва с нас. Ужасно е ooooh! Пак ще си стоим вкъщи цял ден. Уффф

Никози, честита количка. Със здраве да я ползвате. Много е хубава

Мая, съжелявам. Пожелавам ви бързо оздравяване и оттук нататък никакви такива гадни вируси и подобни Hug

Патенце, дано и гърлото да се оправи. Абе всички дечица да са здрави се моля, че най ме е страх от това Praynig

Фльор,  Flowers Rose, съжалявам миличка, и си абсолютно права за добрите думи, но за съжаление не винаги се сещаме.

Момичета, не само че не ми остава време за дом.работа, ами аз за мен едва намирам. И тъй като през деня малчо спи в хола при мен /хола и кухнята са ни общо помещение/, а тръгна чинии да мия или нещо друго и той се буди. В спалнята не ще да спи, освен вечер, така че при нас всичко е на заден план. Умира от страх от прахосмукачката / newsm78 нямам представа защо, като беше по-мъничък дори заспиваше от шума й, а сега реееввв/, та трябва да го гледа някой за да изчистя. Нямам думи просто.

Общи условия

Активация на акаунт