ха-ха ...и ние си имаме нова количка.Днес пристигна , поръчах я от e-bay и направихме сефтето вече.Снимки -утре .Бяхме и на консултация -само 8.870 и 69 см-този път по-скромно

Честита месечинка на сладурите бебе Йоана на Невидима,бебе Никола на Ели 78,бебе Александра на Еличка,бебе Виктор на Мис Фер
Фльор моите съболезнования нека почива в мир
така е ,че късно се сещаме за тези неща Днес е хъжовен ден хайде на лъжите
, но мисля, че вече няма смисъл това с кърмата от банка. Иначе аз лично не бих дала чужда кърма, освен ако не е на някой много близък.Така мисля де 

... но сутрин поне си ви чета редовно докато закусвам, а малката още спи... Хубав ден ви желая, май пак ще става за разходки днес.
Ох, нещо напоследък ставаме много ранобудни, в 4 часа
, чак след обедното ядене заспива, до тогава естествено мрънкоти за сън
. Днес няма да става за разходки, гадно, така си свикнах, аз на кафе, той спи

, но някак все не ми остава време.
Якето и шапката ги махнах в послдествие, че тя милата завря. От днес вече мисля да елиминирам ританките, но все ме е страх да не й студено на крачетата.
Ние сме на гости на баба и дядо и тук нямам снимчици, но ако се наканя ще направя нови и ще кача малко фотоси .
, защото се потял и според педката превантивно ни ги изписа. 

Пак ще си стоим вкъщи цял ден. Уффф

, съжалявам миличка, и си абсолютно права за добрите думи, но за съжаление не винаги се сещаме.
нямам представа защо, като беше по-мъничък дори заспиваше от шума й, а сега реееввв/, та трябва да го гледа някой за да изчистя. Нямам думи просто.