Ненаситна пак е Октомврийската ламя - денонощно вряца гладна тя

• 10 933
  • 303
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Добро утро мили мами и бебоци Hug

Никози тъкмо си викам ще си взема и аз такава количка
заради събаржанието Laughing Hug
но ти си уточнила че не са комплект Grinning

Мая дано бързо се оправят и повече никакви болести Hug

Ниел как да си мързелива ,ЛУДА си ти Grinning
Аз постоянно имам чинии в мивката,не гладя ако не е наложително,
чистя 2 пъти седмично и това е .
Ако на някой не му харесва/за мъжо става дума/
да запрята ръкави и да почва Grinning

Сега съм сложила на Никол пликче за урина,че трябва да ходим за изследвания.
Стискайте паллци да събера нещо,че сутринта 1час стояхме над лигенче  инищо.
Оставих я на леглото и се опишка цялата-
маймунката е свикнала да пишка легнала Grinning
Затова реших да купим гърне и да почваме да се учим
да го ползваме.
Ще изчакам да започне да седи сама стабилно и я мятам Grinning

Влюбена пробвай да му я покажеш да я разгледа и опипа-
дано така преодолее страха си Hug

# 211
Добър ден и от мен!!! Как сте в това мрачно време?
Честити месечинки на всички бебоци, да са много здрави newsm51 newsm51 smile3525
Говорите за Вигантола - знам, че се дава до годинката, а newsm78? Ние пием по три капки все още.
Пак има болни дечица - бързо да оздравяват миличките. Heart Eyes

# 212
Аз да се похваля - Стилиян има перфектен режим на спане, повече от два и половина часа не може да будува.
Ето днес стана в 8 ч. сега от 20 минути спи и аз почвам - пера, гладя, прах и подови настилки - абе за 40 мин. съм готова.
Даже имам време да драсна два реда и после да пия кафенце. А вечер като заспи - обикновено до 10 ч.- правя душче, лакирам се и гледам някое филмче. Ех, като ви казах и ми стана още по-хубаво!!! newsm62

# 213
  • София
Здравейте момичета!
Имам въпрос - някой постигнал ли е успех с пликчетата за урина? Ние с Ники се борихме към 10-тина пъти. Целият памперс е опишкан, а в пликчето - нищо. Направо съм отчаяна. В аптеките около нас има само 1 вид пликчета с нещо като дунапренче и отвор, търсих други, но не намирам. Моля ви за помощ, щото не знам вече какво да правя.  Cry

# 214
  • Бургас
Еленце да ти кажа всички майки на момичета ми казаха,
че с тия пликчета НЕ става Sad
Аз сега я чакам Никол да се събуди и да видя има ли резултат,
но силно се съмнявам Sad
Та техния съвет беше да я държа над лигенче,
да я "обуя" с обикновена найлонова торбичка и да я гушкам и да чакам Grinning
Нека мамите с момиченца кажат как се справят с тази нелека задача Grinning

Велинко ПУ-ПУ дано все така да е дбобричък Стилката Grinning
Да имаш време за всичко Hug

# 215
Добро утро и от нас.

Честити месечинки на бебоците
  baloni baloni

Неди много е сладка Никол на аватара, на теб прилича  Simple Smile

Велина как ти завиждам само (благородно ) разбира се. Виктор спи през деня по 2 часа и будува по толкова, но вечер неееее.

Мая и ние от един месец вече болни тъкмосе оправи от едно после друго, то не бяха обриви, бронхити, сега и ушна инфекция

Честити нови колички на мамите да им изтрииете гумите от разходки, нашата е комбинирана и няма да купуваме нова

# 216
  • Bulgaria
Здравейте милички.Чак нямам сили да пиша и чета толкова съм зле.С бронхит съм на АБ и чак не мога да стоя на крака това е от днес а вчера болна не болна излизахме щото Ива не я свърташе в къщи. Едвам ходя и на лекциите за шофьорските курсове ама нали трябва..Абе ще се оправя но се притеснявам да не зарязя Ива. Напълно спрях да я кърмя откакто се разболях.
Фльор в Русе може да намериш всякакви пюрета на магазин Щастливото бебе напречната улица на ул.Константин Иречек.това е на центъра, близо до прословутото Американско пазарче. Аз от там си си вземам хип,гербер,бебевита, сепер и други има,много е зареден. Която и да е майка да попиташ ще ти обясни как да стигнеш до там.Дано съм била полезна.
Ходихме събота до Търново до МОЛА и взехме от паяк от там.Съжалявам че избързахме само защото мъжо иска да я слага,а аз не давам и много се караме.Не сме ходили на ортопед но ни предстои и ще питаме от кога може,да му каже поне лекар та да се стресне.Слага я и да сяда независимо че доста хора го предупредихме че не бива той не слуша.
Бях се настроила да вземем Чико или някоя по хубава марка,но много ни хареса този независимо че е на Кенгуру.Сега ще се опитам кача снимка-за 1ви път ми е Embarassed
За шапките и обличането ще кача снимка за да покажа.С много тънка шапчица или качулка.

Честити нови колички на всички.Чакаме снимков материал.
Адинка все се каня да те питам от кой магазин си взехте люлката че тук в Русе са по скъпи.Доколкото помня каза че за 50лв сте я взели а тук са към 70лв.
Исках и други неща да пиша но този пост го пиша близо час и се изнервих,после пак.
Целувки и болничките бързо да се оправят.
П.С. Забравих паяка е малко по различен от другите ако забелязвате тези пластмасовите отстрани са доста стабилни.Има 3нива,музикален и много ръчки.Има огледало за задно виждане,а както виждате Ивайла много му се кефи.
То никак не било сложно качването на снимки.Ако някой му се гледа има нови снимки.Неди има и от малкия ни  рож.ден преди няколко дена.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=304609&pid=11368907

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 11:22 от deniim

# 217
Здравейте, първо да ви почерпя за това, че сме вече на 6 месеца.

Колко бързо лети времето, преди 1 година по това време още не можех да повярвам, че ще си имаме бебе, а сега то е на 6 месеца. newsm30 Two Hearts

Отивам сега да ви дочета. Simple Smile

# 218
  • в здрача
Здравейте, не изчетох всичко писано - то една седмица да липсваш и после едвам смогваш с четенето, та реших първо да се отчета. Бяхме на гости на мама и татко и останахме повече от предвиденото, защото решихме да останем докато издирим последната ваксина. Тъкмо ни дойде времето за последния Пентаксим /нали пропуснахме предния месец заради варицелата на каката/ и той беше свършил по аптеките в Търново и чакаха да докарат в складовете. Накрая взехме последната от една аптека в Горна и я сложихме.
Мъничето вече се върти като пумпал - не я свърта по гръб и постоянно се завърта по корем, а когато току-що е яла връща голяма част от хапването и я следя да не се върти много след хапване. Започнахме със сокчета, засега само на ябълка. От нея съответно се запече въпреки, че повече от 1-2 лъжички не хапва. Останалото просто го плюе. Прави физиономия все едно й давам отрова, а иначе с интерес ни гледа ние като ядем, сякаш се чуди как може да ядем с лъжица като има далеч по вкусно мляко. Стопли се и гадинките живнаха и съответно вратлето й постоянно е нахапано - тъкмо се оправи от едните пъпки и нещо пак я нахапе, ама не става пък да стои затворена само в къщи.
Сега каката е в къщи, че се разкашля, ама то времето е ужасно. С нея бе голям проблем, баба й оплете една рокля и едвам се убеждаваме да я свали за да я изпера. Изплете и втора подобна и свали първата рокля, но пък сега втората не я дава за пране.  Rolling Eyes
А малкото се научи да вика и вече главата ме боли - то не стига едно да ми надува главата, ами и второто. Все някой пее, не знам съседите как издържат.
Така, вече ще дочитам.  Grinning

# 219
Здравейте милички.Чак нямам сили да пиша и чета толкова съм зле.С бронхит съм на АБ и чак не мога да стоя на крака това е от днес а вчера болна не болна излизахме щото Ива не я свърташе в къщи. Едвам ходя и на лекциите за шофьорските курсове ама нали трябва..Абе ще се оправя но се притеснявам да не зарязя Ива. Напълно спрях да я кърмя откакто се разболях.
...
Ходихме събота до Търново до МОЛА и взехме от паяк от там.Съжалявам че избързахме само защото мъжо иска да я слага,а аз не давам и много се караме.Не сме ходили на ортопед но ни предстои и ще питаме от кога може,да му каже поне лекар та да се стресне.Слага я и да сяда независимо че доста хора го предупредихме че не бива той не слуша.

deniim, не искам да ти се бъркам, но защо спря да кърмиш? По-добре е за малката да я кърмиш, нищо че си болна, даже така ще й предадеш от твоите антитела. А мъжете всички са такива, ти им говориш едно те друго правят  smile3516

ПП. И да оздравяваш по-бързо, че виж какво хубаво време е за разходки само. Hug

# 220
  • на Земята
Здравейте!
Тук е дъждовно,но пак ще излезем  Mr. Green
Мая,да оздравявате бързо! Naughty
Дени и ти Naughty
Нинче,честита количка! Страхотна е!
Неди,сладка маймунка е на вятъра.
Ай де чао ,че и мойта се събуди Crazy

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 12:56 от pokjei

# 221
  • Bulgaria
Невидима знам за това,но аз и едно кърмене не можех вече да и подсигуря,моето беше се видяло че е края.А и съм на АБ и много други лекарства.Чакам майка ми всеки момент, взела си е отпуска и идва да помага,че аз не мога да стана.А Ивайла не я интересува детето че мама е болна и иска внимание и игри. Hug Hug

# 222
maja да оздравявате бързо и вие като нас  Sad пак болни ,Nedialka_81   Praynig дано съберете нещо,при момчетата е по лесно,но при принцески е по трудно ,deniim голяма сладурана  love001 Ето ни и нас как се борим със големи кучета  hahaha http://www.snimka.bg/album.php?album_id=322665&pid=11370767

# 223
Неди, вярно съм луда, ама какво да се прави Laughingмъжо вече е вдигнал ръце Mr. GreenЗнаеш ли, харесала съм си госпожицата ти за снаха  Laughing, голяма сладурана, бре! Относно пликчетата за урина, да знаете, че и при момчетата е трудно.Аз на моя принц два пъти съм носила урина(заради пусто злоядство,Слава Богу всичко е ок) и да ви кажа е едвам събирах по десетина мл., всичко в памперса, явно трябва да дебнеш да се изпишка и веднага да го махнеш, щото те шават и си го отлепят.Нещо нне са ги измислили тези пликчета. Само недейте  в нестерилни пликчета , буркани и т.н. да  ги давате за изследване, да не са замърсени, че ще излязат резултатите неточни(знам го от собствен опит, като бях бременна на системи с АБ за 5 дена щяха да ме включат, заради изпишкване в  нестерилна чашка)
Невидима, честита половин годинка!Много здраве и късмет! Hug
Ще ходим след обяд на консултация, стискайте палци.До после! Hug

# 224
Здравейте банда - личи си, че времето е хубаво и всички са хукнали по разходки. Някой питаше как стига времето - ами всичко е въпрос на приоритети. На първо място ми е децата да са нахранени,разходени и обичани, аз да съм в душевен мир със себе си и всичко останало натам. След Веско вече се примирих, че къщата ще ми бъде изчистена след има няма 10 - тина години. Дотогава по-добре да се наслаждавамна дребните, щото после и да искам те няма да ме искат  Hug
Денимче бързо да оздравяваш мила  Hug Гледам с мама сте се сдобрили - но то си е нормално, караме се и пак се обичаме. След време пък нашите деца ще ни го връщат на нас - живота си тече ...
Фльор мила, съжалявам за загубата ти. Това е един от най-големите ми страхове - да загубя някой близък. Пожелавам си да не го разбирам дълго време  Praynig
И да ви покажа на какво се вика дете, готово за захранване  Mr. Green http://vbox7.com/play:c601c7f2

Общи условия

Активация на акаунт