Ненаситна пак е Октомврийската ламя - денонощно вряца гладна тя

• 10 916
  • 303
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Цитат
Да се похваля - дружките от другия отчетен едно по една почнаха да бременеят и много им се радвам 

Ми ти ко чакаш още,ми не прайте трето? Sunglasses

Заглавието е страхотно.Много ми хареса,въпреки че ние не сме от вряцащите гладни.

# 16
Заглавието е точно в целта браво много сте яки всички newsm10
Отивам да дочитам старата тема. И аз много искам още едно но на моя мил му се изправят косите само като спомена- може би като мине малко време тогава preggo

# 17
  • София
Наде, според мен приятелката ти трябва да спре с дохранването, за да му се яде на детето и да суче по-настървено. Освен нещата, които момичетата вече изредиха.

Като чета, добре че си купих лека количка и не ми се налага за лятото друга. Онзи ден с лекота я свалих 5 етажа надолу. Всички съседи ми предлагат помощ с количката, явно не изглежда лека и като ме видят как я хващам и хуквам  #Crazy

обадих се на офталмоложката - не сме преборили бубите в очето и ще продължаваме с ккапките  Confused Ниел, ние сме със стеснен слъзен канал. Не е вярно, че се оправя от капки. капките са за инфекциите, които се развиват заради липсата на дренаж. НИе какво ли не борихме, всчкакви коки. Още не сме се преборили. Каналът има шанс да се отпуши само с масаж, който трябва да ти покаже офталмолога. Няма друг начин. Едва когато и масажа не даде резултат се прави дренаж. Самата прожедура е за 2 мин, упойката е с маска с райски газ, не интубация, но въпреки това ми е страшно. Дано не се налага. Знам че има и по-страшни неща, но като е на детето ти....

Звъннах накрая и на педката да я питам за захранването ни. Първо каза че е заета да й звънна след час, после ми затвори, на третия път чак ме изслуша. Абе и с вашите ли е така? Според майка ми не е редно да очаквам веднага да ми се обърне внимание, гинеколожката ми лошо ме научила от прекомерни грижи  Shocked Та педката каза да дам нещо, което вече сме яли, т.е. при нас е само картоф. Мишето изяде 20гр само. Не я тормозих за повече. Най-много ме интересува вие звъните ли на педитата относно захранването? Или като ви кажат да давате зеленчукови пюрета действате по собствено усмотрение?

Ради, честит рожден ден!   bouquet

Ние бяхме 3,5ч на разходка  Simple Smile

# 18
  • Бургас
Здравейте и от нас в новата сладурска тема-Невидимче  мерси Hug
на Фийл за заглавийцето   bouquet

Ние бяхме на разходка,естествено придружена с кафенце Grinning
Обиколихме квартала,че и до съседния отскочихме-хихихи.
Луди майки с колички Grinning

Та за количките аз съм с комби и съм доволна-с нея ще си караме
http://www.shtarkel.com/m2_1.htm

Гале ще ти изям новия аватар-така да знаиш Wink

Пате ма много е сладък твоя пуФчо Hug

Тединце браво за пораснолото човече Hug

Криси
много е сладък Бобчо на всички снимки,
но с такава готина мам няма как да е друго яче Hug

# 19
  • София
Ох, гледате ли часът на Милен Цветков  Cry

# 20

Неди, обърка се душа, заглавието на Фльор     bouquet  Heart Eyes
И нашето позапушено каналче го преборихме с масажи
mylili аз на моята педка и звъня за всичко, ама и без това на консултацията са по 100 бебета и майките една през друга питат.... ужас, затова и звъня по тел.  Crossing Arms

# 21
Майлили, и аз звня като теб когато нещо ме тревожи и мисля, че е съвсем нормално да ни обръщат внимание, друг е въпросът, че не го правят Sad Аз затова си намерих и частна и като и плащам(защото там ходим на консултации), ми обръща внимание, лошото е, че е заради парите...ами живеем в Бг  Mr. Green Мерси за отговора за окото правим масажи, но нещо, нъц Sad, дано се оправим неискааааам операция, зная, че е с райдски газ и е за две минути, но не давам Crossing ArmsСтрах ме е ...

# 22
  • Варна
Ох, гледате ли часът на Милен Цветков  Cry

Ох , да. Cry  И това е станало октомври.

# 23
  • Бургас

Неди, обърка се душа, заглавието на Фльор     bouquet  Heart Eyes
И нашето позапушено каналче го преборихме с масажи
mylili аз на моята педка и звъня за всичко, ама и без това на консултацията са по 100 бебета и майките една през друга питат.... ужас, затова и звъня по тел.  Crossing Arms

Ми на като не чета ,а си ги нагаждам така става ooooh!

Фльор мерси мила за заглавието Hug

Майлили аз на педката за захранването не звъня,но за всичко друго звъня.
Обаче ми се е случвало и по 5 ръти да въня докато ми вдигне.
Днес дори не ми вдигна изобщо Crossing Arms
Но принципно сэм доволна от нея и се примирямвам Simple Smile

Абе момичета не гледайте такива неща,
само ще ви скапят настроението  и ще ви натъжат Hug

# 24
Наде, според мен приятелката ти трябва да спре с дохранването, за да му се яде на детето и да суче по-настървено. Освен нещата, които момичетата вече изредиха.

Не е сигурно, че трябва да спира дохранването, но може да се намали количеството на АМ, за да може да суче по-често. Например ако изяжда по 90гр АМ да му даде 70-80 и все пак ако бебчето плаче безутешно няма как да го остави гладно. Аз лично 1 месец трябваше да дохранвам и го правех основно вечерно време, дори с цяла порция, зависи. Освен това ако е успяла да изцеди нещо през деня, вечер да го дава преди АМ. А и да се храни нормално жената без да преяжда щото това няма да помогне, но по възможност да има закуска, обяд и вечеря.

Ама какво дават в Часът на Милен Цветков?

# 25
  • София
Невидимата, сигурно си права, аз не съм имала проблеми с лактацията и нямам опит.  Peace
Не ти и трябва да знаеш какво даваха в предаването. Винаги загубата на една майка е трагедия, но разказът на момичето беше зловещ, направо се разтреперих. И това във 2 градска в София. Решила да не плаща за избор на екип. Ама аз се чудя като следящата я докторка й е казала че има проблем защо им се е вързала да стои ей така една седмица в болницата, особено като вижда че не й обръщат особено внимание. Ама на чужд гръб и 100 тояги са малко та и аз акъл давам.  ooooh! Горката жена, аз нямаше да имам нейното самообладание да разкажа всичко това. Дано скоро да си има детенце пак. Извинявайте за монолога, но имах нжда да споделя.

За педиатрите - ами и аз ползвам частен когато има реален проблем. Моята уж също е добра, обръща ми много внимание като сме на консултация, обаче по тел трудно я намирам на разположение.

# 26
# 27
Невидимата, сигурно си права, аз не съм имала проблеми с лактацията и нямам опит.  Peace
Не ти и трябва да знаеш какво даваха в предаването. Винаги загубата на една майка е трагедия, но разказът на момичето беше зловещ, направо се разтреперих. И това във 2 градска в София. Решила да не плаща за избор на екип. Ама аз се чудя като следящата я докторка й е казала че има проблем защо им се е вързала да стои ей така една седмица в болницата, особено като вижда че не й обръщат особено внимание. Ама на чужд гръб и 100 тояги са малко та и аз акъл давам.  ooooh! Горката жена, аз нямаше да имам нейното самообладание да разкажа всичко това. Дано скоро да си има детенце пак. Извинявайте за монолога, но имах нжда да споделя.

Само от това, което казваш взех да настръхвам, ама аз там родих и без избор на екип, секцио с пълна упойка, та и не знам какво ми се е случвало. Confused

# 28
  • Варна

Само от това, което казваш взех да настръхвам, ама аз там родих и без избор на екип, секцио с пълна упойка, та и не знам какво ми се е случвало. Confused

Щом имаш живо и здраво дете, нищо лошо не ти се е случило. Де да можеше и тая жена да има късмет със секцио,може би бебенцето щеше да е живо. И наистина разказа й бе толкова зловещ,че и аз не мога да го преразкажа .Абе много лоша история. Майчето е тука сред нас. Автор е на тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=383454.0

Последна редакция: пт, 27 мар 2009, 19:58 от *Pukanka*

# 29
Момичета благодаря Ви за милите пожелания  Hug

Да поздравя авторите на клипчето и колажа   bouquet Супер са.
И добре дошли на новите мами.

Лека вечер от нас  Peace

Общи условия

Активация на акаунт