Ненаситна пак е Октомврийската ламя - денонощно вряца гладна тя

• 11 069
  • 303
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
Здравейте сладурки  Hug
Ние сега се прибираме от хойкане и кафета Laughing

Даре   Hug
Макси на Фийл също не акаше най редовно мисля newsm78

# 46
Ето ме и мен Simple Smile
Неди аз откакто ги слагам в спални чували съм много добре с чувалите и по едно тъничко плюшено одеалце и е супер Simple Smile ако искаш пробвай  Hug

# 47
И моя мушморок много се върти ,ама чак към сутринта като почне да се разсънва,все стърчи нещо през решетката -я краче,я ръчичка ! Ние днес се разходихме с колата ,малко ама ме е страх още да го развявам че точи сополки и докъто се оправи ще е така!
Ужасна история има Тъжна мама ,и като си представя ,че и а съм била там по това време направо ми настръхва косата! Бог да ни пази и да раздава правосъдие , Praynig

# 48
Момичета вашите беболинчовци отвиват ли се нощем?
Че Никол е нещо страшно-ставам по 100 пъти ,за да я завивам,
обикаля си легълцето от край да край и по диагонал Joy

Моя пък се завива, като се събуди и почва да шава да се завива през глава

# 49
  • Варна
Дари21 , уреда е страхотен. И аз го имам, и ме учуди че зеленчуците стават много по-бързо от котлона, пасират се идеално и като цяло е много удобно нещо.

# 50
Ползвате ли термобокс и върши ли работа

# 51
Наистина ужасна история има Тъжна мама...аз за жалост не гледах предаването, но може би е по-добре, че не съм го гледала...може би има някъде записи в "Youtube" или "Vbox"...но като цяло голяма анархия тук в тази държава...

# 52
Неди и аз като illym слагам  Миро в спален чувал. Иначе ако е със завивка я изритва в края на леглото. Оня ден даже си купих едно съвсем тънко чувалче за по-топлото време Wink

# 53
Здравейте милички!

Днес беше чудесен ден и бяхме цял ден навън!Детенце  се наслъждаваше на слънцето ,а аз на него Grinning

Нали е събота  - та го гледам цял ден  Grinning .Бяхме на консултация- 8.870  и 69 см.Притеснявах се да не е качил много и този  месец ,но е добре  почти  като на диета -само 600 грама  Mr. Green
Продължаваме с пюретата и кашите и така -нищо ново  от нас  Hug

# 54
  • Lovech
Привет и от мен! Благодаря на Неди и на всички, които са честитили половината годинка на Деян.Ние днес изкарахме добре, сутринта бяхме в къщи с баба и дядо, после на разходка с приятели, а след обяд - в парка. Всичко е наред, но Деян е станал много мрънкащ напоследък, имаме кожни проблеми и най-вероятно това го тормози, защото е много неспокоен от два-три дена.
Не съм ви чела, утре ще наваксвам.
Снимков материал от днес - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=305856&pid=11147916
Лека нощ на всички!  Hug

# 55
Здравейте и от мен! Simple Smile

Ние днес цял ден бяхме на вън, времето беше страхотно  smile3521, даже малко изгоряхме и двете, т.е. зачервихме се. Малката е с червени  бузки и брадичка, понеже не се сетих да я намажа със слънцезащитен крем,а я мазах с Колд крема на Мустела. Искам ви да попитам ползвате ли слънцезащитни кремове и ако да - то какви.  Понеже имам мострички на Мустела на този крем за деца http://www.roditeli.info/mustela/sun/children/ на първият, но видях и един друг за бебета http://www.roditeli.info/mustela/sun/babies/. Според вас дали ще е проблем, ако ползвам този който е за деца. Много объркано стана, дано сте ме разбрали.  newsm12 smile3506

Относно нощното отвиване и ние сме така, но неискаме да спим и в чувал и е ад. По цяла нощ ставам по 1000000.... пъти да я завивам или да я поместя защото се е заклещила.  newsm62 Бебешка му работа.

Да се похваля два дена ядем пюре картоф с тиква по 80-90гр., чак не ми се вярва. Да чукна на дърво, че да не я урочасам Simple Smile

# 56
Момичета вашите беболинчовци отвиват ли се нощем?
Че Никол е нещо страшно-ставам по 100 пъти ,за да я завивам,
обикаля си легълцето от край да край и по диагонал Joy

Моята Цвети както я сложа, така я намирам все още, но тя не се върти нито от корем по гръб, нито обратно, може би на това се дължи. Кака й и до сега не се отвива и не се върти, дано на нея да се е метнала в това отношение. Ама тя е и с чувал, който също затруднява въртенето...   bouquet

# 57
Аз ползвам на Хип козметиката има един крем за студено време и атмосферни условия (Wind and weather cream) и редувам с колд крема на Клоран Simple Smile
mimisofia и аз се замислям за летни чувалчета защото моето Ице (баткото с 5 минути) ми се завива през глава иначе и прави муси муси едно такова много странно с носа Simple Smile иначе се обърна само веднъж от по корем по гръб и толкова и съм леко притеснена, но сигурно защото е по-дебеличък му тежи дупата  Rolling Eyes Димитърче прави кръгчета из кошарата...върти се наднича, но не е хубаво децата да се сравняват, когато тогава Simple Smile

# 58
Здравейте момичета,мерси за пожеланията!
Нямам много време за писане,че моят сладур ми е само в ръцете,тъкмо се наканя да драсна някой ред и той писне.
Иначе сме добре,почнахме да се захранваме,заленчуковитч пюренца си му ги приготвям аз,защото готовите неще и да ги погледне,а колко пъти му ги изгарях докато свикна да варя по 1 картоф с морков такива малки дози май се готвели най-трудно Laughing
За кърмата,аз още си го кърмя,хапвам си каквото ми е сладко,но и пия чай на хип за кърмачки когато осетя,че му не стига и на се храним под час,когато огладнее и му давам,то вече се осеща дали е гладен или има нещо друго.
А тази тъжна мама не съм я гледала ама само като чета и веднага ревнах,направо не искам и да си представям какво е изживяла милата Cryдано не се случва на никой вече такава мъка.

# 59
Добро утро,bidapet  браво на сладура и ние сме със същия шезлонг Честита месечинка на бебе Миглена на aleksandra_85,бебе Никол на Nedialka_81,бебе Ивайла на deniim,бебе Цветелина на Megche,бебе Стефани на gvendolin_7

Общи условия

Активация на акаунт