Ненаситна пак е Октомврийската ламя - денонощно вряца гладна тя

• 10 919
  • 303
  •   1
Отговори
# 30
# 31
Здравейте мамчета,
ние пак се позагубихме ама все не остава време Sad.
Радвам се, че времето се оправя вече, че вкъщи не се стои. От днес сме с нова количка /лятна/ и понеже питахте да си кажа.  http://www.bertoni-bg.com/1_8.php. За мен най-важното беше да е много лека, защото катериме 4 етажа и досега много ми тежеше, има и напълно легнало положение. сега не ми е никакъв проблем да вдигна детето заедно с количката и хоп навън Wink.
Днес бяхме на консултация 7400 кг. /+ 500 гр./, 64 см. /+1 см./, правихме изследвания /кръв и урина/ и лекарката е много доволна, всички изследвания са супер. Каза да включваме и попара за междинна закуска, ама малката като стане в 8 каква междинна закуска да давам незнам!
Това е засега, сладки сънища Grinning!

# 32
Да се запиша и аз Simple Smile
Браво за заглавието и темичката
Ако успея и моите да ги накарам да ядат цена няма да имам...мисля си, че като почна да им давам пюрета ще проядат Simple Smile

# 33
Честит рожден ден, Ради!

Честит професионален празник на всички октомврийски актриси!

# 34
Добро утро поспаланки hahaha Честита месечинка на   бебе Стела на SvetlI_81,бебе Деян на bidapet,бебе Иван на Nevcheto,бебе Виктория Стефани на [sfkbfk],бебе Севдалин на Savi4    love001

# 35
Моята педи винаги ми обръща внимани по телефона единия месец не й бях званяла та тя ми се обади да пита как сме - не е часна.Всички доктори трябва да са добри и да си гледат работата

# 36
  • Бургас
Добро утро мили дами и сладки беболинчета Hug

Честита 1/2 годинка на:

Стела на Светлето Hug
Деян-сладуран на Бидапет Heart Eyes
Ванко на Невчето Grinning

Честита 5-та месечинка на :

принцеса Вики на Софко Hug
Севди на Савич Heart Eyes

# 37
  • Bulgaria
Добро утро сладури.
Нямам ввреме за писане,но поне изчитам всичко,започнах курсовете затуй е така Mr. Green
Вчера цял ден хайманосвахме,а днес също,мислим да се отбием до Търново за една разходка и да отидем до Хиполенд.
Аз съм малко болна Cry
с пюретата сме стигнали до морков,ама не го харесва колкото картофа.и се запече от моркова,а пише че действа регулиращо.Давала съм 2 дена сега да продължавам ли или да го заместя с тиква.Голяма чуденка ми сега като тръгнем наобед как ще яде пюре в колата Crazy
Моята количка е чико трио   http://www.levbg.com/product_info.php?products_id=3463 много ми е лека и удобна.
Отивам да глася багаж.
Мерси за темичката и за колажа.
Честити месечинки Heart Eyes

# 38
  • Пловдив
Добро утро на всички. Днес времето е чудесно, та пожелавам приятна разходка на мами и бебчовчета.

Честита месечинка на всички, които празнуват.   bouquet

# 39
  • Бургас
Момичета вашите беболинчовци отвиват ли се нощем?
Че Никол е нещо страшно-ставам по 100 пъти ,за да я завивам,
обикаля си легълцето от край да край и по диагонал Joy

# 40
  • Бургас
maria_msb  браво за перфектните мерки Hug
Дано количката на много приятни разходки ви заведе Grinning

Илум повечето бебоци найстина прояждат като се захранят.
Кефят се хапването с лъжичка Grinning

Бебоче кажи как я кара Царя не се хили само Hug

# 41
Здравейте мами  wavey Най- после да се разпиша и аз  Simple Smile
Ние сме добре. С кърмата приключихме окончателно.До скоро  Ангел пи коктейл от млекца,но кърмата намаля и остана само на АМ.Давам му и пюренце вече.Почнахме с картоф,сега е на тиква, за по-натам още незнам  Simple SmileПонапълни тумбачето и баджаците,че по едно време беше голям слабак Simple Smile Напоследък към репертоара си е включил ръмжене и много го кефи -  изръмжава няколко пъти и после си се смее сам - смешко  Heart Eyes
А аз - аз съм дебелаааа  ooooh! вместо да отслабвам,аз пълнея.Нищо не мога да си облека.Само хавлията за баня ми стои добре - ама някакси не върви да излезна с нея - студенко е още не за друго  Mr. Green Мисля от понеделник на диета да се почвам.То не се търпи.
Ей ама страхотно време а  Grinning айде да се оправя вече ,че ми писна от тея студове  Simple Smile
Виждам,че всички сте добре  Grinning
Сега чакам да мине обедното хранене и хващаме на вънка някъде,че не ме свърта  Simple Smile
На всички малки и големи пожелавам  един хубав,весел и смешен ден  Laughing

Последна редакция: сб, 28 мар 2009, 10:43 от Енигма

# 42
  • на Земята
Честити месечинки !  bouquet
Приятни разходки на всички!
Тази нощ се сменя времето с един час напред. Сега ще се смени и режима малко за хранене.Ако се будят в 6 сутринта за манджа,сега ще е 7.
Ама аз мисля да си я храня пак в 6 ,по новото време Mr. Green
Защото ако я оставя в 7,вечерното ще се измести към 10-11.
Просто разсъждавам на глас и си правя сметка без кръчмаря Mr. Green

# 43
Честити месечинки !  bouquet
Приятни разходки на всички!
Тази нощ се сменя времето с един час напред. Сега ще се смени и режима малко за хранене.Ако се будят в 6 сутринта за манджа,сега ще е 7.
Ама аз мисля да си я храня пак в 6 ,по новото време Mr. Green
Защото ако я оставя в 7,вечерното ще се измести към 10-11.
Просто разсъждавам на глас и си правя сметка без кръчмаря Mr. Green

Лелееее Покджей ooooh! Моят хубостник даже в 5 яде. ooooh! Joy

Направо съм изключила са смяната на времето Laughing

Прекрасно време е навън и ние няма да пропуснем разходките.
  Неди  Hug благодаря.Радвам се че са ти харесали снимките!

Желая ви прекрасен ден с много ползотворни разходки  bouquet

# 44
Здравейте, момичета Simple Smile Надявам се че не сте ни забравили Simple Smile Аз ви чета кога по-често, кога по-рядко, но няма как да пиша от работа на кирилица и така само с четенето си оставам.

Малко отчет - Бояна е 8.3кг, само на кърма за сега (аз се цедя по 2 пъти на ден в офиса). Още няма 6 месеца, но не търпи да е легнала - седи доста спокойно, но по малко. Сега съм на вълна захранване (незнам дали не съм последната мама, която още не е захранила? newsm78) Имам амбициозната идея да направя груб план кога коя храна ще въвеждам, че иначе ще им изгубя края. (ако на някой му е интересно като стана готова може да ви го споделя). Смятам до 1 годинка да е опитала всичко "разрешено" плюс разните му сезонни плодове и зеленчуци. Иначе смятам повече да е на готвена храна - за тази цел ще купя ей този уред който готви на пара и после мели с различна ситност...http://www.williams-sonoma.com/products/e203/index.cfm?pkey=xsrd … &cm%5Fsrc=SCH

Иначе освен че аз бачкам доста яко, единствения ни проблем от около месец насам е с изхождането по голяма нужда. Бояна винаги е имала редовно стомахче, но 2 пъти направи по 10 дневни паузи. Ходихме първия път на лекар - няма проблеми... за регулация - искаха да дам 50 мл пюре от слива... казах му на лекаря да си гледа работата - до предниа път ми четеше лекции как ако не започна със зелени зеленчуце едва ли не детето ми никога няма да иска да ги яде, а след това - дай сок от слива... та как процедирам - вече седмица с термометъра намазан с малко сапунче...(3 пъти до сега така). Знам за риска с ленивите черва, но сливи няма да и дам. Ако не се нормализира положението - може малко да избързам със захранването... Та по този повод - ще започнас тиква цигулка (butternut squosh му викат тук). После мисля с авокадо (сурово) размито с кърма. После грах... Не знам дали Госпоицата чете още, но ако да, ще съм и много благодарна ако може да вземе отношение по проблема с изхождането... Както и всички други майчета, които имат опит с проблема (по спомени май при Грахон-а беше най-обострен...)

Друго какво да ви пиша - честити празници и рождени дни на всички които празнуваха наскоро - няма да изреждам поименно, че ще изпусна някой   bouquet Също така болните бебенца бързо да оздравяват!

честити нови колички  Party

А Feel-u - честит нов дом! Simple Smile

А сега да ви почерпя виртуално - Бояна днес има имен ден!    newsm38 bigdance2 (така и не се научих да качвам картинки, затова нека всеки си похапне каквото му е на сърце Wink

стана доста дълго - ако се сетя нещо ново - пак ще се включа Simple Smile

Hug

Последна редакция: сб, 28 мар 2009, 16:19 от Darina21

Общи условия

Активация на акаунт