Ненаситна пак е Октомврийската ламя - денонощно вряца гладна тя

• 10 933
  • 303
  •   1
Отговори
# 240
Честита месечинка на всички бебоци  Hug ,браво Наде ,че сте успели  Peace а плод.пюрета по колко грама са,че са за 1,05лв. Честит рожден ден МИМИ Днес ще ядем готово зел.пюре на ВЕВО с тиква дали ще му хареса  newsm78 ще кажем по късно ,давала съм му на ганчев два пъти и ги яде

Последна редакция: чт, 02 апр 2009, 09:38 от Patenceto84

# 241
  • Бургас
Добро утро сладурки Hug

Мими ЧРД желая ти много любов,щастие,късмет и успехи Hug

Пате 4 х 100гр е опаковката и всичко е за 4,20лв. Peace

# 242
Добро утро сладурани   bouquet
Мимисофия Честит Рожден Ден !!! Много радости усмивки любов късмет целувки  bdbaloni Миро много да те радва и ад те слушка Simple Smile и двамата мъже много да те глезят  baloni

# 243
# 244
Здравейте банда! Hug
Мими,  newsm59!Здраве, щастие, късмет, много любов и послушно детенце!
Неди, тортата ти ме уби Laughing Парвоначално, си мисля, ау какви сладки бебенца  Laughing
Аз да ви се отчета след вчерашната консултация. Малчо пак малко е наддал само 370 гр., но за това пък се е извисил с 4 см. 7.600 и 70 см.Незнам, как да го преборя това злоядство. Направо ще полудея от притеснение Sad, доки каза от днес каша.Не ми се щеше толкова рано, мислех след 2 седмици, ама по добре е да наддаде малко повечко. Гледам да се успокоявам, че е много активен и затова по малко качва, дано  Praynig Да ви питам кашите с по колко лъжички се почват?Педката каза по смело почвай с по 4, 5 , но мен си ме е страх. За една седмица и да замествам хранене. То, ако я яде зя мен ще е супер, щото това мляко, е мъка ви казвам е ...понякога откарваме по час #CrazyДнес няма да става за разходки май, но поне от утре ще се оправя трайно времето - а дано.Това засега от мен Hug

# 245
Здравейте на всички!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИМИ newsm59 - много радости, здраве и усмивки  bigdance2
Още един кофти ден, но ще го изтърпим и него /дано е от последните/.
 Ние от два дни си маме бънджи - голяма радост е, голямо скачане. Даже мисля, че днес е с мускулна треска smile3521
Все ще се науча да качвам снимки и тогава.....
Почивайте си днес newsm62 Приятен ви ден!!!

# 246
Здравейте момичета Simple Smile Нека се почерпим, че остарявам днес Wink а бебе Миро става на цели 6 месеца Simple Smile

# 247
  • Бургас
Ниел тортата е бебеправеща Joy
А за кашите -аз заместих от раз следобедното хранене Peace
Безмлечна на Фризокрем"Ориз и царевица"
Педито каза че не е никакъв проблем и аз смело я дадох Grinning
Никол е очарована от кашичките-аз също Grinning
Защо не искаш да давош каши newsm78
Браво за пораснлото момче Hug

Велинко чакам снимки на героя и бънджито Grinning
При нас е слънчево ,но хладно-
обаче ние пак ще поизлезем-никакво стояне в нас Grinning

Честита 1/2 годинка на
Миро на Мими  Hug
Рони на Кло Grinning
Анди на Сисанка Grinning
Дари на Живка

# 248
МИМИ СОФИЯ

Ниел в тези месеци е нормално бебетата да надават по по-малко. Цеци предния месец беше наддал само 250 гр., но това не ме е притеснило ни най-малко. ЩОм малчо расте на височина и е жизнен, значи всичко е Ок. ПРедстави си, ако наддават с по кило всеки месец какво ще стане  Simple Smile Що се отнася до кашата аз дадох три-четири лъжички, но као видях какво желание има да лапа с лъжицата му дадох още две-три, а това му е първа въведена храна. Оризовата безмлечна каша се счита за хипоалергенно захранване  Peace

# 249
Мими днес е най-щастливата мама - и бебенце пораства! Да ти е жив и здрав Миро, много да папка и хич да не слуша newsm62
Ниел, ние също от раз заместихме хранене, но с млечна каша на ХИПП, защото няколко дни Стилиян не искаше да яде. Иначе на нас не ни ги препоръчват кашите, че още повече се пълнеело от тях smile3508 smile3508
Има много подробна информация за съдържанието и действието на всички храни в ПА - ПА МАГАЗИН /така го търся/ Да си хапвате спокойно и по много. Popcorn

# 250
Честита половин годинка на Миро, на принцеса Вероника и сладката Андреа   bouquet
Нека животът им е изпълнен с ягоди, шампанско и песни.

# 251

Мими, ЧРД!Желая ти щастие и усмивки всеки ден Grinning А бебчо да е винаги здрав и доволен  Heart Eyes

При нас новото е, че се обръщаме и от корем по гръб и вече доста се въртиме и мама трябва да внимава  Blush

# 252
  • Бургас
Ади честитоооооооо Hug

Мими и Мананка тия торти ми събраха очите и залепнах за монитора
с течащи лиги Joy

# 253
# 254
Неди, Манана, Велина, много ви благодаря за отговорите! HugОх, поуспокоихте ме!Взела съм каша на Милупа ориз с банан(хледах да изглежда вкусна и педката каза, че може), сега се чудя, първо безмлечна ли трябва да дам?То нали в тях млякото е адаптирано newsm78, пък добавката, която му давам е Аптамил и затова реших да е на същата марка(мисля си, че млякото ще е горе долу с подобни съставки)А иначе, неисках да давам още каша, защото от едва 20 дена го захранвам, бях си направила сметка до края на петия месец зеленчуци, после каши,но май  без кръчмаря  Mr. Green. Още веднъж благодаря! Hug

Общи условия

Активация на акаунт