Ненаситна пак е Октомврийската ламя - денонощно вряца гладна тя

• 10 924
  • 303
  •   1
Отговори
# 255
Мими,ЧРД мила ,да си жива и здрава и много да се слушкате в къщи!!!
Ох, тази нашта тиква пак ме притеснява,от вчера съм я загледала и като чета разни страхотии за хидроцефалия и такива други страшни неща направо се побърквам.Като смятам от раждането главата ни е пораснала с 10 см  и сега е 46см,което си е много и е трябвало още по- рано да се следи, ама кой да ти каже  #2gunfire,Вашите обиколки как нарастват,намерих само един руски сайт с размери и там сме на горна граница?Малкия вече се обръща от корем на гръб,ама обратното е с малко побутване.На нас сигурно ще ни назначат гимнастика и може би плуване и ще следя да споделите как е минало вашето плаване.Оставям ви ,отивам да си проветря главата от мрачните мисли!

# 256
  • Ловеч
Здравейте момичета,
миналата година бях бременна с вас, но ви напуснах ......... та сега минавам да ви видя и  Hug
Като гледам колко са пораснали бебочетата и се размечтах.
Мими, ЧРД и от мен   bouquet
Пожелавам ви много усмивки и радостни моменти край бебчовците.
Лек и успешен ден!!!

# 257
  • София
Мими

Желая ти да бъдеш най-щастливата и обичана жена!

# 258
  • Пловдив

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИМИ! БЪДИ ЖИВА, ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА

# 259
Мими, Честити Рожден Ден!

# 260
  • София
Мими, честит рожден ден! Всичко най-прекрасно ти желая, много любов и семейно щастие! Ама вие имате двоен рожден ден с малкия  Simple Smile Да расте здрав и весел!

Руми, гледам има с какво да се похвалиш  Peace Сладко бебоче накрая!

Радка, ама защо ги четеш ния работи. нашата глава е 41 см преди месец, ама сме дребнички. на моята приятелка детенцето й е с месец по-голямо от Мишето но е доста по-едро, нормално и главата да е по-голяма. Я, хващай количката да се проветриш от черните мисли!

# 261
Някой да знае от къде мога да си изтегля програма за защита от деца,че баткото много взе да бута ком .

# 262
  • Варна
Мими, и от тука да ти пожелая ЧРД и всичко за което мечтаеш да се сбъдне.

Днес много торти,много нещо.

Абе само аз ли фиксирах мръснишката торта на Недито?  Mr. Green

# 263
Честит Рожден Ден Мими! Жива и здрава!

Благодаря на всички, които се сетиха за 1/2 годинката на Вероника! Черпя веднага за нейно здраве!

П.П.Манянка, аз не съм фен на тортите, но като видях твоята и ми дойде музата, да забъркам една.  Crazy И без това няма какво да се прави в това гадно време.

# 264
  • София
Мими, и от тука да ти пожелая ЧРД и всичко за което мечтаеш да се сбъдне.

Днес много торти,много нещо.

Абе само аз ли фиксирах мръснишката торта на Недито?  Mr. Green

Хаха, Пуки, аз помислих, че има бебчета върху тортата  Joy

# 265
Фльор, моите съболезнования, и аз съм изживяла загуба. Загубих преди години човек, на когото така и неуспях да кажа колко много го обичам  Cry

# 266
 Hug здравейте мами Crazy искам първо да честитя на всички бебоци които днес навършват 6 месеца да си ви здрави,щастливи,обичани,засмяни и да Ви радвам много.

nbirthday на Мими Ако в живота има нещо по-хубаво от здравето,
                                                                по-силно от любовта и
                                                                по-бурно от младостта,
                                                                то и него ти желая.
                                                     Нека дните ти бъдат изпълнени с радост,
                                                                вечерите с огън,
                                                              а годините с младост...
Tada

не съм писала от толкова много време ама........нямам време май запояват да ни мъчат зъби и е толкова кисел  плаче нищо не помага,нито гушкане,нито нищо направо ме побърква smile3511 кажете как се справяте вие newsm78
nedi никол е толкова сладка ще я искам за снаха  smile3521 newsm03

# 267
Радка, недей да се притесняваш и да си мислиш глупости! NaughtyЗа тази болест, която пишеш ти, освен по-голяма глава има куп други симптоми. Тези за кото знам са:Забелване на очите, видимо голяма разлика в главата от едната страна. И най-важното винаги се вижда при фетална морфология.Не мисля, че ги имате, карай я  по спокойно! HugНормално е, когато бебето се е родило с по-голяма глава, тя да расте по-бързо, а и нали казваш, че сте в граница? Hug

# 268
Еленце да ти кажа всички майки на момичета ми казаха,
че с тия пликчета НЕ става Sad
Аз сега я чакам Никол да се събуди и да видя има ли резултат,
но силно се съмнявам Sad
Та техния съвет беше да я държа над лигенче,
да я "обуя" с обикновена найлонова торбичка и да я гушкам и да чакам Grinning
Нека мамите с момиченца кажат как се справят с тази нелека задача Grinning

Велинко ПУ-ПУ дано все така да е дбобричък Стилката Grinning
Да имаш време за всичко Hug

Здравейте, на мен сестрата която е при нашата лекарка ми каза да сложа памуче в памперса и после да го изтискам в шишенце. Simple Smile Не съм пробвала още и незнам дали става Simple Smile

# 269
Момичета, много сте мили. Трогнахте ме.

Общи условия

Активация на акаунт