Ненаситна пак е Октомврийската ламя - денонощно вряца гладна тя

• 10 917
  • 303
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Радкакака,ще ме вкараш и мене във филми с тия големи глави.Щото и нашата е голяма. И ние се обръщаме само от гръб на корем. Кажете ми вашите бебета вече обръщат ли се и от корем на гръб? Че Рачето ся ми извади акъла с тия хидроцефалии.

# 271
Ох ,и вас ви психясах,не исках да ви вкарвам в моя филм ама като не казват нищо пустите му дофтори ,човек се самонавива.Хубавото е че детето си е добре и е весел,разбира всичко ,за мен това е по-важно от всякакви изказвания и диагнози,айде след разходката се отрезвих малко,и отиваме да се гушкаме с малкото човече!

# 272
Вероника се обръща само от корем по гръб и то рядко. Грам не се притеснявам, приех, че е по-мързелива.

# 273
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИМИ!

ЖЕЛЯ ТИ МНОГО ЛЮБОВ И СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ!

# 274

nedi никол е толкова сладка ще я искам за снаха  smile3521 newsm03
Въх, ни барай, Никол е наша  Wink Laughing

# 275
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ И 1/2 ГОДИНКИ НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС БЕБЧЕТА И ТЕХНИТЕ МАМИ!!!

# 276
Майчета, да ви попитам, за да давам каша трябва ли да съм захранила с пюретата. Защото ние се захранихме с картоф и тиква и сега се захранваме с морков. Може ли едновременно с това да започна да захранвам при друго хранене с каша. Ако да, то каква чела съм ви, че пишете оризовата. По колко трябва да изяжда?   Cry

П.С. Съжалявам за многото въпроси  Embarassed

# 277
  • София
Радкакака,ще ме вкараш и мене във филми с тия големи глави.Щото и нашата е голяма. И ние се обръщаме само от гръб на корем. Кажете ми вашите бебета вече обръщат ли се и от корем на гръб? Че Рачето ся ми извади акъла с тия хидроцефалии.
Както писах и преди, на Денислав тиквата също е 45см. Почна да се върти изведнъж, точно един ден преди да стане на 5 месеца. И в двете посоки, сега се търкаля по цялото легло - от единия до другия край  ooooh!  Ограждам го с възглавници, ама да видим до кога ще помогнат  Tired

# 278

Ние се въртим от 4месеца, благодарение на активната гимнастика. Падахме вече 2-3 пъти защото мног щурее и не седи спокойно, търкаля се по няколко пъти. Даже вчера имахме пърата цицина при 3тото падане. Направо ми изкара акъла newsm09 . На 5месеца главата ни беше 44см.

# 279
Лелеее сега и мен ме психясахте. И нашата глава е 45см и не можем да се въртим или не искаме ама все тая.

# 280
  • Варна
Радкакака,кутията ти е пълна,а исках да ти пратя ЛС.

# 281
Здравейте мамчета!
Мими,  newsm59! Бъди жива и здрава! А на Миро, честита половин годинка!  party041
Честити месечинки и 1/2 годинки на всички празнуващи мушмороци!
Ние два дни голямо хойкане му хвърлихме Whistling ми нали казаха, че ще е лошо времето и ние, като за последно hahaha Лъжат тия Сини птици, еййййй Crazy
Фльор, spoko Hug
И нашата главунка на 5мес. беше 44,5см. Вече се върти постоянно от гръб по корем, но обратното е още с помощ.

# 282
Незнам как да я опразня тази кутия  newsm78

# 283
# 284
Аха открих как става,готово!

Общи условия

Активация на акаунт