Ненаситна пак е Октомврийската ламя - денонощно вряца гладна тя

• 10 917
  • 303
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте майчета на октомврийчета! И аз като вас - на 29-ти октомври се сдобих с едно малко слънчице - Момчил Grinning! И по повод името, radkakaka, би ли споделила как му викате галено на вашето момченце? У дома всеки различно - аз му викам Мимчи, батко му Бебо, татко му Дребчо, Гуги и всякакви други такива! Laughing

# 286
  • Варна
Аха открих как става,готово!

И аз открих че те имам в Скайпа си, пък се пъна да ти пиша ЛС тука. Laughing

# 287
Ами аз му викам Мимчо,Момчо,Момчил-хубавил,едната баба му вика Мони,изобщо пълна анархия,горкото дете не може д аси научи името-пробвам го и на Пешо се обръща Laughing

# 288
А ти къде се криеше до сега,добре си дошла!

# 289
И у дома така, то името такова.Да са ни живи и здрави Мимчетата!
Аз сега за пръв път влязох в темичката, ама може да се позастоя Grinning. Пък и още едно октомврийче ми е на път!

# 290
Еее,браво да са ти живи и здрави малките буболечки baby_neutral baby_neutral

# 291
Добре дошла, no_va!

# 292
Добре дошла, no_va   bouquet

# 293
  • Бургас
Добър вечер милички Hug

Руми успех и здраво и красиво бебче наесен Hug

Ние бяхме по същата програма и днес-хайманосване до откат Laughing
Никол се заима с две бидита по 2,99лв от Карфур и съм доволна от живота.
Сега ще събирам парички и ще и купя клинчета 2 бр. за 29лв
и блузки 3 бр. за 29лв от - сега забравих мараката ooooh!

Тедико и вие хойкате А? Grinning

no_va добре дашла при нас  bouquet
Така веселата ни компания ще е още по-хубава Grinning

Радкака много сладък аватар-работеееен Hug

Майлили тортата е  бебеправеща Joy

Бебалс мила най-вероятно са зъбки или просто е разстроен Hug
Гушкай го и доно скоро се успокои Hug
Аз ако Никол е прекалено нервна  и мрънка безпричинно и не успява да се успокои
и давам 1/2 доза Панадол и тя заспива-после е по-спокойна  Peace

Дениии страшен поздрав към Мими Grinning
За кашата аз дадох цяла доза направо-не по лъжичка и т.н Peace

Ади защитавай момата Grinning,
че аз от хойкане ще я опусна Grinning

# 294
Дени, аз си правя пюретата в къщи и за захранване правих само картофено докато стигна цяла порция. На моя човек много му хареса и на четвъртия ден вече не искаше млякото. Изяжда около 200, което май е множко, но пък се криви на млякото на останалите хранения. После на картофена основа смело почнах да си добавям тиквичка, морков, спанак съм слагала...С кашата същата работа - за  5 дни заместихме храненето и пак толкова изяжда. Давам Hipp оризова безмлечна и слагам АМ у дома и задължително плодово пюре, че е много безвкусна иначе и не я иска. Но ние сме на такава, защото уж имаме алергия и сме на хипоалергенно мляко. Сега купих и елда безмлечна за да има разнообразие, но мисля отначало да давам по малко, а остатъка оризова.

# 295
  • Бургас
Ето това са блузките
http://www.marksandspencer.com/gp/product/B001QVKH5A/sr=1-52/qid … 402031&page=6

А ето и клинчетата

http://www.marksandspencer.com/gp/product/B001QTPED2/ref=pd_sbs_ … amp;mnSBrand=core

Общо взето ставам фен на Marks&Spencer Peace

# 296
Майчета, да ви попитам, за да давам каша трябва ли да съм захранила с пюретата. Защото ние се захранихме с картоф и тиква и сега се захранваме с морков. Може ли едновременно с това да започна да захранвам при друго хранене с каша. Ако да, то каква чела съм ви, че пишете оризовата. По колко трябва да изяжда?   Cry

П.С. Съжалявам за многото въпроси  Embarassed
И аз съм захранила само с картоф и тиква, моркова ще го отложа за по-нататък, поради това, че запича. Решила съм първо един месец да въведа няколко основни зеленчука - картов, тиква, тиквичка, зелена чушка и морков, а може би и броколи. Едва след това ще предложа каша и плод. За предпочитане е да се почне с оризова, защото е най-ниско алергенна и лесно се приема. Кафяв ориз и елда се въвеждат след това. Мисля, че когато детето е стигнало до момента, да изяжда цяло пюре, кашата може само първия ден се дава за опитване и опознаване, макар че аз съм решила и нея да въведа постепенно.

# 297
Забравих да кажа - според мен детето трябва да свикне със зел. пюре преди да предложиш нова храна. Аз чаках седмица и нещо да свикне с жълтъка в пюрето преди да дам каша, макар че отдавна бяхме свикнали със самото пюре.Това по препоръка на педиатърката - тя казва по една нова храна на месец.

# 298
Наде как ги поръчваш  newsm78 много са хубави искам и аз за момченцата ми 

# 299
Добре дошла на  no_va Simple Smile И поздравления за смелостта за трето детенце  Hug
Неди да не би в Карфур да има Марк и Спенсър, моите бебета имат много дрешки на тази марка, леля ми от Англия им изпрати  Mr. Green и ако и тук ги има много бих се зарадвала Simple Smile Иначе нашите бодита са на Мадъркеър и излязоха по около 3 лева бройката Simple Smile
Аз захраних с кртофено пюре, а от вчера слагам по една лъжичка био оризова безмлечна каша в последното шише с млекцето и като че ли спаха по-спокойно Simple Smile стори ми се по-добре като вариант от гранулките плазмон

Общи условия

Активация на акаунт