Ненаситна пак е Октомврийската ламя - денонощно вряца гладна тя

• 10 908
  • 303
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро,

честити месечинки  на
бебе Никол на Nedialka_81,
бебе Миглена на aleksandra_85,
бебе Ивайла на deniim,
бебе Цветелина на Megche,
бебе Стефани на gvendolin_7

Ние днес цял ден бяхме на вън, времето беше страхотно  smile3521, даже малко изгоряхме и двете, т.е. зачервихме се. Малката е с червени  бузки и брадичка, понеже не се сетих да я намажа със слънцезащитен крем,а я мазах с Колд крема на Мустела. Искам ви да попитам ползвате ли слънцезащитни кремове и ако да - то какви.  Понеже имам мострички на Мустела на този крем за деца http://www.roditeli.info/mustela/sun/children/ на първият, но видях и един друг за бебета http://www.roditeli.info/mustela/sun/babies/. Според вас дали ще е проблем, ако ползвам този който е за деца. Много объркано стана, дано сте ме разбрали.  newsm12 smile3506

Аз вчера като излязохме купих на Йойо Клоран енфант (като този на мустела детския), мисля, че няма значение кой от двата ще вземеш, те са 50ти фактор, това ми се струва трябва да гледаш. Шушулката ми също зачерви бузките въпреки крема.

Илли, със зимния крем не може на слънце, той няма защита от УВ лъчите.

Ние вчера от 12.30 до 19часа бяхме навън, с едно прекъсване от 10мин  Laughing Само дето днес в София е облачно и май няма да повторим същата разходка.  Sad

Йойо спи в нашето легло и не се развива, баща й се дразни напоследък, че го буди рано и др. и мрънка да си спяла в своето легло, ама аз нещо не искам така  Embarassed Rolling Eyes

Ще ми покажеш ли снимка на продукта на Клоран или да ми дадеш линк, ако ти е удобно разбира се  Simple Smile

# 76
Честити месечинки на всички бебоци днес.
Да са живи, здрави и засмени.

# 77
Честити месечинки на всички сладки бебоци  baloni

На мен днес ми е ден за почистване, така че се мятам смело напред Simple Smile

# 78
Мами, все се каня да ви питам какво направихте с остатъка от пъпната връв на вашите бебоци. Защото аз незнам какво трябва да направя с нея, а вече мина доста време  Embarassed Някои ги хвърлят в църква, за да ги закриля Бог, други в училище, трети незнам къде си..., а аз незнам какво да я направя  Sad

# 79
Само да кажа здравейте Grinning

# 80
  • София
Честити месечинки на бебоците!   bouquet

Ето малко нови снимки от Дени белята http://www.oktomvri2008.snimka.bg/album.php?album_id=304853&pid=11308032

# 81
  • София
Неди, защо не я пробваш малката красавица със спален чувал? Аз в началото имах проблем, че се напъхваше под юргана и спях неспокойно мислейки я дали е добре. Освен това заради наклона, който направих на матрака я улеснявах в придвижването и я намирах завъртяна на къде ли не. Та реших проблема със спален чувал. Вече не го полваме, защото стана топло, но и тя вече спи спокойно и не се завива през глава. Има и тънки чувалчета.

Дарина, ние имахме проблем с изхождането, но се оправиха нещата от самосебе си около 2 седмици преди захранването. Започнах да давам картоф и пак се спече. Затова редувам запичащите с разхлабващи. Иначе като ходехме рядко ползвах термометъра на 4 ден. Но никога не е било твърдо акото.

Бидапет, много ме изкефи тази снимка
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=305856&pid=11202902

Дени, ние вчера бяхме 3 часа на разходка и малко се позачервиха бузките на малката. Та и аз се замислих за крем против слънце. Май ще се спра на Веледа, защото няма да има алергени вътре.
Много са приятни пролетните разходки. Само дето днес и помен няма от вчерашното хубаво време.

Нали педката ни каза да го спра броколито и да се върнем пак на картофа за 3 дни. Е да ама като й дадох пак картоф, пак имаше колики. Накрая се ядосах че не послушах инстинкта си и на следващия ден си й дадох тиква, както смятах да направя преди да звънна на педито. Много й хареса. Изяде си всичко. Само че аз й я въведох първо само 20гр, на следващия ден 40гр. Утре ще й дам 60гр. И така 1 бурканче идва точно за 3 хранения. И понеже тиквата разхлабва следващото нещо планирам да е морков или картоф и морков.

Мими, и аз тези дни чистя къщата. Реших да правя пролетното почистване поетапно, стая по стая. Вчера щях да сея и летните цветя на терасата, но не бяха заредили с читави разсади и се сдобих с поредната орхидея  Blush

# 82
Ще ми покажеш ли снимка на продукта на Клоран или да ми дадеш линк, ако ти е удобно разбира се  Simple Smile
...
...
...
Мами, все се каня да ви питам какво направихте с остатъка от пъпната връв на вашите бебоци. Защото аз незнам какво трябва да направя с нея, а вече мина доста време   Някои ги хвърлят в църква, за да ги закриля Бог, други в училище, трети незнам къде си..., а аз незнам какво да я направя 
За клоран само това намерих като картинка Клоран.

Преди известно време някой сподели, че си е изпратил пъпчето да го хвърлят в някаква библиотека, май в САЩ. Преди това аз мислех да го хвърля в Софийски Университет, ама ми хареса идеята с библиотеката - да си избере измежду всички книги какво точно иска да учи. Не го обясних добре, но като цяло идеята е да бъде умна и ученолюбива, пък каквато професия си хареса такава.   Laughing Иначе имах желание и в Операта или Консерваторията да й го оставя.

# 83
Само госпожици празнуват днес - да са ви живи и зрави, да ви скъсат нервите и да ви изпразват джобовете Joy
Както си минава времето......да им се радвате всеки миг.  bouquet
Моето детенце за пръв път  откакто се е родил има растройство и проглуших телефоните на сума доктори - единодушно зъби, обаче не виждам нищо на хоризонта. Не му се и яде на миличкия, а иначе е с голям апетит. Най-важното е, че няма Т. /дано така да е/.
Айде стига съм ви занимавала, приятна вечер на празнуващите и на всички останали Heart Eyes

# 84
Ето ни и нас Simple Smile Ние цял ден сме по разходките Simple Smile къпахме се, хранихме се и така до сега Simple Smile
Честити месечинки на:
бебе Никол на Nedialka_81,
бебе Миглена на aleksandra_85,
бебе Ивайла на deniim,
бебе Цветелина на Megche,
бебе Стефани на gvendolin_7
Невидимата Simple Smile в на хип кремчето няма наистина SPF фактор, но тук не се радваме много много на слънце, ветровито е и моитете бебета са нон стоп с найлони на количката, сигурно ще им купя това на Клоран към 20  и няколко лева е  "леко" е скъп, но поне това за крустите ни помогна Simple Smile

# 85
...

За клоран само това намерих като картинка Клоран.
.......

Благодаря за картинката   bouquet

# 86
VelinaS и ние сме така но бяхме и два дни със температура и още няма зъбче,но по цял ден и цяла нощ мрънка

# 87
При нас каката изкара всички зъбки почти с разтройство без Т,но това е по-добрия вариант дано и при вас е така,сега ще видим Севдалинчо как ще е ,той само мрънка,но ояе няма нищо.

# 88
Даре, щом е само на кърма, не се притеснявай много Hug Макси не акаше по 12 дни обикновено, с въвеждането на тиквата започна на 3 дни, но пък го боли коремчето сякаш и я задържа много време в стомахчето си (връщал ми е тиква на сутринта, а е ял преди обед на предния ден). В този ред на мисли май трябваше да почна с картоф... Всъщност, най-вероятно усвояват почти на 100 % кърмата, затова не акат, не че имат запек, което не налага да се въведе разхлабваща храна... Но.. в календара на захранването на Хипп, тиквата е дадена като регулираща храна, а морковът (Деним) като затягаща... Сливите 100 % са си подрискващи...

Майлили, дано не я боли коремчето от тиква... Не знам дали има значение домашна или от бурканче даваш...

За завиването... в стаята е 18-19 градуса и на Максони ще му замръзне дупето ако се отвие  Mr. Green Не знам каква е причината, ама не го прави и чувалът се оказа ненужен  Whistling

СисиShocked http://www.oktomvri2008.snimka.bg/album.php?album_id=304853&pid=11308119

# 89
  • Lovech
Здравейте, момичета.
Включвам се само за да поздравя месечинките днес и най-мнго Никол на Недялка! Да са живи и здрави всичките ни дечица, дани радват и да топлят сърцата ни!
Относно завиването само да ви кажа, и ние спим в чувалче, една нощ го взех на спалнята при нас, защото беше много неспокоен, и цяла нощ рита  и се отвива, така че и аз, като Мимисофия, ще купя  тънко чувалче, за пролетта, иначе не знам как може да стане завиването.
Два дена почти не сме се прибирали, отивам да лягам, че едвам гледам. Лека и спокойна нощ на всички мами и бебенца!
Другата седмица съм в София за 4-5 дена, ако организирате някоя среща, с удоволствие ще се присъединя.

Общи условия

Активация на акаунт