Ненаситна пак е Октомврийската ламя - денонощно вряца гладна тя

• 10 922
  • 303
  •   1
Отговори
# 90
Много благодаря за пожеланията за нашата месечинка днес... Трябваше да е хубав ден днес, но.... наложи се да посетим тази вечер Пирогов... малката падна от дивана в хола на земята, как стана и аз не разбрах..... А тъкмо снощи ви писах, че не се обръща все още, дори и решетката на леглото не сме сложили още.... Е, явно до днес.  А аз всеки път като я оставям на дивана бутам масата до него, за да не би случайно да реши да се обърне, но днес не я бутнах и белята стана. Аз не се притесних много, но тя малко след това заспа и аз реших, че ще я събудя, защото доколкото знам не трябва да заспива след удар на главата. Помилвах я по главичката и напипах една не малка цицинка над ухото... Направо ми се подкосиха краката. Звъннах на педиатърката и тя каза за всеки случай да идем до Пирогов. Направиха й снимка на главата, всичко е наред, но трябва да я следя няколко дни за повръщане, сънливост, раздразнителност...
Така че, момичета, внимавайте и бъдете много предпазливи с бебчетата си. Чувствам се ужасно, защото само аз съм си виновна, но станалото станало, не мога да върна времето... Лека и спокойна нощ от мен!!! Дано и нашата е такава  Praynig  bouquet

# 91
Невидимата Simple Smile в на хип кремчето няма наистина SPF фактор, но тук не се радваме много много на слънце, ветровито е и моитете бебета са нон стоп с найлони на количката, сигурно ще им купя това на Клоран към 20  и няколко лева е  "леко" е скъп, но поне това за крустите ни помогна Simple Smile

Те всичките са над 20лв. и аз клоран си купих.

Много благодаря за пожеланията за нашата месечинка днес... Трябваше да е хубав ден днес, но.... наложи се да посетим тази вечер Пирогов... малката падна от дивана в хола на земята, как стана и аз не разбрах..... А тъкмо снощи ви писах, че не се обръща все още, дори и решетката на леглото не сме сложили още.... Е, явно до днес.  А аз всеки път като я оставям на дивана бутам масата до него, за да не би случайно да реши да се обърне, но днес не я бутнах и белята стана. Аз не се притесних много, но тя малко след това заспа и аз реших, че ще я събудя, защото доколкото знам не трябва да заспива след удар на главата. Помилвах я по главичката и напипах една не малка цицинка над ухото... Направо ми се подкосиха краката. Звъннах на педиатърката и тя каза за всеки случай да идем до Пирогов. Направиха й снимка на главата, всичко е наред, но трябва да я следя няколко дни за повръщане, сънливост, раздразнителност...
Така че, момичета, внимавайте и бъдете много предпазливи с бебчетата си. Чувствам се ужасно, защото само аз съм си виновна, но станалото станало, не мога да върна времето... Лека и спокойна нощ от мен!!! Дано и нашата е такава  Praynig  bouquet

Миличка, то вашето е нищо. Аз Йоана преди повече от месец я изпуснах по стълбите с количката, която я захлупи. Embarassed Confused Rolling Eyes Cry  Cry Няма да казвам как ми се подкосиха краката. Слава богу само леко зачервяване на челцето, много рев и също заспа, но педиатърката ми каза, че е нормално, защото е в стрес и това е единствения начин да го преодолее в момента. И аз следих за повръщане и сънливост, но не сме ходили до Пирогов.  Hug и да знаеш, че сигурно вече и не си спомня за преживяното.

# 92
Еличка_мама, Фийл, Mylili - много мерси за съветите за Бояна!  bouquet

Пуки, и на мен много ми го хвалят - нямам търпение да го пробвам!

Честити месечинки Simple Smile

Хубава седмица на всички!

# 93
Честита месечинка бебе Милен на maja,бебе Лора на didique,бебе Денислав на
sisilia,бебе Теодор на microelena
   love001  love001  love001

# 94
  • Бургас
Добро утро сладурки Hug

Мооооооого благодаря за честитките Heart Eyes Hug Heart Eyes
така хубаво ми става на душата Heart Eyes

И май ще ви послушам и ще се обзаведем с чувалче,
та да не са отвива госпойчката Peace

Дени аз пъпчето на пикличката ще си го пазя
/да си е близо да мен Mr. Green/
Мисля да и го дам когато порасне със разни други сантиментални нещо Grinning

Сисилийко опасен тоз Дени -как хубаво стои прав Hug
а тук е страшно сладък
http://media.snimka.bg/2526/011308035-big.jpg

Бидапет  Hug аз мнооого харесвам Деян ето тук:
http://media.snimka.bg/2524/011302776-big.jpg
сладък белушко с очички-звездички Grinning

Невидимче и аз мерси за линка,че и пред мен стои дилема какво да купя
за да мажа Никол,че и мен покрай нея Grinning
Вече имам тен на лицето от хойкане и дори косата ми е изсветляла Grinning

Велинко ние сме тука ,за да ни занимаш мила Hug
Дано днес е по-добре Стилиянчето Hug

Фийл то и у нас нощем е най-много 20гр.
но Никол много се върти-ужасна е Grinning
А през деня като спи не се върти-
странна малка въшка Grinning

Мегче не се притеснявяй,всички ще падат и то по няколко пъти Hug

# 95
  • Бургас
Честита 1/2 годинка на:
бизначето ни Grinning Милен на Мая Heart Eyes
и
Лора на Дидик Grinning

Честита 5-та месечинка на:
Денис-Белята на Сисилия Heart Eyes
Тео на МикроЕли Hug

# 96
  • София
Добро утро!
Почерпете се за нашата месечинка днес!

и още

А колко работа имам днес  ooooh! Дано успея до обяд, ако има и слънчице, ще сме на линия в Борисовата  Hug

Фийлче, за снимката е само  Laughing Ама как стои, а  Laughing
Бидапет, ако е хубаво времето, сме в Борисовата, на част от мамите им е по-удобен западен парк Пиши къде ще си горе долу и ще се присъединиш към някоя групичка, с радост ще се запознаем най-после  Hug

# 97
  • Пловдив
Благодаря ви момичета, изпреварили сте ме.

Та, почерпете се за нашата половин годинка. Брей голям мъж стана.
Честити месечинки и на останалите бебчовци, родени на тази дата newsm51.

Неди, честита половин годинка и на сладката Никол с леко закъснение, вчера просто не можах да се докопам до компютъра Heart Eyes.

# 98
  • София
Моя дзвер ме ухапа  Shocked Незнам как успя, като аз поне зъбче не виждам и  не напипвам още  newsm78 Първо си помислих, че ми се е сторило, ама не. Преместих го на другата гърда - същата работа  Shocked Малееее, как ме заболя  ooooh!

# 99
  • Бургас
Моя дзвер ме ухапа  Shocked Незнам как успя, като аз поне зъбче не виждам и  не напипвам още  newsm78 Първо си помислих, че ми се е сторило, ама не. Преместих го на другата гърда - същата работа  Shocked Малееее, как ме заболя  ooooh!
хихихихих-от сега това те чака Hug
и Честито зъбче-нищо че не се вижда Hug

# 100
  • София
Неди, мислиш ли  newsm78 Егати странното чувство! В първия момент изохках, а той милия спря да суче и почна да ме гледа стреснато.  Отивам да оглеждам устата с фенеря  Twisted Evil

# 101
Добро утро момичета!
Честити месечинки на всички пораснали дечица,да са много здравички и щастливи!
за мамите  bouquet
sisilia ти през колко верме го кърмиш сладурчо и давала ли си му вече нещо друго?
за кашите какво ще кажете,от кога ли е добре да се почват и какави ли newsm78

# 102
Добро утро на всички маменца!
Честита месечинка на всички бебоци
Неде ние се мажем с кремче на мустеле 50+ фактор и даже обривите от атопичния дерматит изчезнаха много съм доволна и той е доста скъпичак 30лв. е 75ml ама за бебчо всичко.
Ние от тиквата на хип много ни се поду коремчето и го боля,но когато дадах тиква и морков в комбинация го нямаше този проблем.
Ние си купих ме бънджи - ей страшна радост,но аз го слагам само за по 3 или 5 мин. не смея повече,ето снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=348760&pid=11331387

# 103
  • Бургас
Савич аз давам каши от както Никол стана на 5м.
Всеки ден на следобедното хранене,
защото Никол качва по малко и можем да си го позволим Grinning
Започнах с Фризокрем"Ориз+Царевица"
после Милупа"Ориз+Банан"
после ХИП"Праскова+кайсия"
и т.н.

Кате права си,че за тях всичко даваме Hug
а Калин е много щастлив на бънсжито-все усмихнат Grinning

# 104
Йо, честит нов дом Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт