Ненаситна пак е Октомврийската ламя - денонощно вряца гладна тя

• 10 908
  • 303
  •   1
Отговори
# 60
Честити месечинки на всички бебчета!

# 61
  • Бургас
Добро утро сладурки Hug

Ние днес ставаме на 1/2 годинка

Мерси за честитките  love001

Честита 1/2 годинка  ина Меги на Алекс Heart Eyes

Честит 5-ти месец на:
Ива на Деним Heart Eyes
Цвети на Мегче Hug
Стефи на Гвендолин Flowers Bouquet

# 62
Здравейте мацки,

честити месечинки  на
бебе Миглена на aleksandra_85,
бебе Никол на Nedialka_81,
бебе Ивайла на deniim,
бебе Цветелина на Megche,
бебе Стефани на gvendolin_7

Да са много весели и послушни дечица.
Ние на 1 април сме на консултация, вчера за първи път я пробвах с каша-ябълка и елда на  HUMANA-хареса и, даже издържа 4 часа сита с нея. Почнах вече и малко жълтък да давам за обяд.Много започна да и се изсушава кожата и взех едно кремче на Мустела да видим дали ще се оправи  newsm78. Нашта глезанка не се отвива защото спи при нас на леглото-много лошо но просто не иска да стои в нейното-събужда се през 10 мин и аз съответно  Cry
Днес пак е готино времето-ще се поразходим-вчера направихме 2 тура по 3 часа навън

# 63
Добро утро,

честити месечинки  на
бебе Ивайла на deniim,

Ние днес цял ден бяхме на вън, времето беше страхотно  smile3521, даже малко изгоряхме и двете, т.е. зачервихме се. Малката е с червени  бузки и брадичка, понеже не се сетих да я намажа със слънцезащитен крем,а я мазах с Колд крема на Мустела. Искам ви да попитам ползвате ли слънцезащитни кремове и ако да - то какви.  Понеже имам мострички на Мустела на този крем за деца http://www.roditeli.info/mustela/sun/children/ на първият, но видях и един друг за бебета http://www.roditeli.info/mustela/sun/babies/. Според вас дали ще е проблем, ако ползвам този който е за деца. Много объркано стана, дано сте ме разбрали.  newsm12 smile3506

Аз вчера като излязохме купих на Йойо Клоран енфант (като този на мустела детския), мисля, че няма значение кой от двата ще вземеш, те са 50ти фактор, това ми се струва трябва да гледаш. Шушулката ми също зачерви бузките въпреки крема.

Илли, със зимния крем не може на слънце, той няма защита от УВ лъчите.

Ние вчера от 12.30 до 19часа бяхме навън, с едно прекъсване от 10мин  Laughing Само дето днес в София е облачно и май няма да повторим същата разходка.  Sad

Йойо спи в нашето легло и не се развива, баща й се дразни напоследък, че го буди рано и др. и мрънка да си спяла в своето легло, ама аз нещо не искам така  Embarassed Rolling Eyes

# 64
Добро утро момичета!
Честита месечинка на всички ,да са много здравички и щастливи дечица:

бебе Ивайла на deniim,

# 65
  Добро утро и от нас!

Честити месечинки на малките бонбони   bouquet  bouquet  bouquet

# 66
  • Варна
Честити месечинки  и половин годинки.

# 67
   Добро утро сладури и сладурки... Hug....

Благодаря ви за пожеланията за моето голямо момиченце... Hug, Боже ако съм вярвала, че толкова бързо минават 6м. -та "вчера" я родих и я гушнах за пръв път, а сега го гледам цяло човече вече спи до мен и ми се усмихва...няма по-голяма радост на света.
   Ние сме подготвили малко парти в чест на половин-рожденичкаа, ще имаме гости, взех шапки, свирки...абе аз май се кефя повече....

Искам първо да честитя и на нашето астрално близначе  Никол...  bouquet Hug Heart Eyes newsm38  bigdance2...Неди нека да разте здрава, умна и красива... Heart Eyes

Честити месечинки и на останалите големи дечица:
Ивайла на deniim,
Цветелина на Megche,
 Стефани на gvendolin_7
  Да са ви живи и здрави момиченцата мили мами... Heart Eyes Hug

# 68
  • София
Честити месечинки на бебчовците!

Ние вчера ходихме на разходка в борисовата, а днес ще я гледа свеки, че ние сме на концерт  Whistling

Ето и малко снимки от разходката: http://mightybabka.multiply.com/photos/album/26/Bebeshki_sreshti

# 69
  • на Земята
Добър ден! Честити месецинки и половин годинки
               на
бебе Никол на Nedialka_81  bouquet,
бебе Ивайла на deniim,

Как сте с новото време?!Ние вместо в 6,ядохме в 7 Mr. Green
Но после си наваксахме разликата в 10.
Днес при нас пече,чакам мъжо от състезания и може да се разходим до Варна.
Лек и приятен ден!

# 70
Здравейте,
честити месечинки и половин годинки на
бебе Ивайла на deniim,
Tada
да са много здрави, весели, засмени и щастливи, много радост да ви носят!
Ние по новото време станахме в 8.30 часа. Днес пак сме наказани вкъщи - навън вали. Вчера беше супер, цял ден навънка, заформихме си хубава компания от 4 бебета, ама ние сме най-големи Laughing! Ная вечерта беше хем много щастлива и превъзбудена, хем много изморена. Другите бебета си спаха сладко навън, а ние нещо да не изпуснеме и предремваше само по 15 минути.

# 71
Честити 1/2 годинки на Никол и Меги!  bigdance2
Честити месечинки на Ива, Цвети и Стефи! Tada

# 72
Честита месечинка на всички бебоци и техните мами  bouquet
Пате ние имаме термобокс за подгряване - върши работа но на котлона е същото, а този термобокс който е за шишетата но вън да запазва температурата никаква работа не върши.
Аз днес сутринта ходих на сауна е нов човек съм - на всички желая весел ден Hug

# 73
Ехо,привет и от нас, не сте ни забравили надявам се.Нямам време за нета никакво.
Честити месечинки на всички дечица, да растат здрави и щастливи Hug
При нас всичко по старому, растем, хапваме пюрета и зеленчукови и плодови, опитваме всичко, най много ни харесва обаче сокчето от ябълка винаги плаче за още, но аз и двам по 40-50 мл и е достатъчно.Зеленчуковите ядем все още по 60 гр най много не иска цяло бурканче ,но и аз не я насилвам, плодовото по го изяжда.
Като е хубаво времето сме навън и така.И ние не сме от много обръщащите се деца, няколко пъти се завъртя по гръб и дотам беше, ама ще се завъртаме няма начин.Тази нощ беше доста шавлива и беше се отвила цялата,ама аз май бях прекалила със завивките.Сега на 7 -ми сме на консултация и първите изследвания ще ни правят. И така това е от нас засега.
Днес тука е хладно и няма слънце и май ще сме си в къщи.
Ние сме с количка Джордани 3 в 1 и днес ще сглобявам летния вариант.Много съм доволна, лека и маневрена количка.
Хубава и слънчева седмица на всички Hug

# 74
Здравейте сладурки Simple Smile
честити месечинки
бебе Ивайла   deniim
бебе Цветелина   Megche
бебе Стефани   gvendolin_7
и половин годинки на голямите сладки  дами
бебе Миглена   aleksandra_85
бебе Никол   Nedialka_81
на всички сладурчета празнуващи днес  newsm44 и на прекрасните мами   newsm03 smile3522  smile3510  newsm81
ехе днеска женско парти се заформя Simple Smile хаххааааааааа щура веселба Simple Smile
вчера и ние бяхме по разходки, а днес ще пазим домашното огнище Wink
да се отчетеме Simple Smile бяхме на консултация и Ати е снови размери тегло 6950гр и височина 67см Simple Smile
ваксината следващата седмица че имаме някакви пъпчици  Peace
да питам някой има ли таблица с примерни размери на главичката и гърдичките  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт