Ненаситна пак е Октомврийската ламя - денонощно вряца гладна тя

• 10 955
  • 303
  •   1
Отговори
# 105
  Добро утро  bouquet
  Ние тъкмо се прибрахме с Бобчо от нотариуса.Прехвърлихме ипотеката на жилището и вече сме напълно готови.Боби много внимателно слушаше и накрая тропна по масата с ръчички Joy
  Момичета искам да ви питам следобед какво давате за ядене?Боби само плодовото пюре нещо вече не го засища и още в 8 вечерта почва да мрънка..не ми се ще всеки ден да давам каша.Тъкмо си расте като по книга, дори на височина е месец напред.Купих му Плазмонки, но са с глутен , а ги дават за над 4м. newsm78 Зора ми е за следващите две седмици докато навърши 6м и въведа глутена.Иначе и кремчета каза доки да му правя от тогова.Уточнихме с него млякото и нишестето, ама до тогава какво да правя?Освен да давам мляко с плодово пюре newsm78 Чакам да споделите вие какво давате на по-гладни деца като моето Hug

# 106
  • Бургас
Криско има Плазмон в кутия като АМ и те са БЕЗглутенови-но прах са,като трохи Peace
Можеш да слагаш в пюрето и така няма да огладнява толкова бързо сладура Grinning

Честито си ваше жилище-много любов и щастие в него  bouquet
А Боби слуша щото да е в течение и ако имаш въпроси да ти разясни Grinning

# 107
Криси, плодовото пюре не е за наяждане. На нас педката това изрично ни го каза, посъветва ме да му давам плодово пюре и после АМ. Вчера му дадох 120 плодово пюре и към 120 АМ, беше доволен и сит Peace

# 108
  • София
Здравейте!

Честити месечинки на бебчовците!!!

Сиси, и аз много се впечатлих как стои изправен Дени. На нашия дундьо краката са му като кашкавал, а вече трябва да имат някаква опора.

И на мен ми предстои купуването на слънцезащитен крем. Сигурно и аз ще взема на Веледа, пък и двете деца ще могат да го ползват.

на мен пък нещо ми е много странно от промяната на часовете. Все смятам колко е часа по предишното време, в колко е ял, в колко е спал. нещо не мога да се окопитя още, пък то детето не гледа часовника. Wink

# 109
Здравейте момичета! HugНямах време да ви мерна тези дни, но затова пък всичко си прочетох Wink Пак гадно време навън, а така се надявах на разходкииии...Имам едно две въпросчета, надявам се да не съм нахална, Embarassed но според вас, кога трябва да въведа кашите?(коя да е първа?зная, че е хубаво, да е само от ориз, ама зная и , че не е много вкусна, пък ние като сме злояди ooooh!, та ми се ще ориз плюс банан, удачно ли е ?)От 20 дни се захранваме със зеленчукови пюрета, картоф, картоф и морков, картоф и тиква, тиква, а после какво?Картоф и пъщарнак ли? Извинявайте за  многото въпроси Embarassed
П.С.Разглеждах снимчиците на бебчовците, ей големи сладури! Трябва и ние да ви се представим, но незнам как да кача снимки Embarassed

# 110
  • София
Здравейте,
ние изравнихме режима като я нахраних веднъж по новото време и тя си огладнява горе долу след 3 часа. Обаче съня й е по старото време. Снощи такива крясъци имаше като се опитахме да я сложим да спи час по-рано. Не ще легнала. Сложихме я да седне облегната на едни възглавнички и понеже кошарата е още на горното ниви се хвана за решетката да става права. Е да ама се пльосна по очи  Laughing

Криси, безглутеновите Плазмонки са в метална кутия.  Peace

Фийл, дадох тиква на Хип. Много й хареса и не я боля коремчето. Днес пак.

Вчера никъде не излязохме заради времето, днес май пак така  Confused

# 111
Kpuccu аз давам АМ 120 и 90гр. плодово пюре следобед и днес ще почнем каша взех му бананова niel аз давам и спанак много го харесва моят гладник  Grinning  

# 112
А, забравих да кажа, Криси,  Плазмон имат бисквитки пак от 4 месеца без глутен, зная, че доста засищат, пък и са доста харесвани Wink

# 113
Патенце, много благодаря! Hug Картоф и спанак на коя фирма даваш?Че аз нещо не намирам

# 114
На нас ни казаха следобед плодово пюре само че с ориз вътре да има и 2 пъти седмично каша.

Ние вече имаме зъбче  Grinning Само ме притеснява че не е точно на венеца, малко е кривичко, ама дано не е проблем  Rolling Eyes

# 115
Патенце, много благодаря! Hug Картоф и спанак на коя фирма даваш?Че аз нещо не намирам
Аз ги правя в къщи ,но има на ганчев огледах ги ,защото плодови купувам на ганчев

# 116
Здравейте мамчета!
При нас смяната на времето не оказа никакво влияние, само дето сутрин се излежаваме повече hahaha Ама за по-натаък трябва да се помисли по въпроса да му преместя лягането, защото в 9ч. ще е още светло Thinking
Честити месечинкиииии! На мамите   bouquet, на бебоците Misc Baby Bottle
Аз питах вече веднъж, ама никой не ми отговори, затова ще пробвам пак hahaha Сега давам картоф, после мисля да дам картоф+тиква. Въпросът ми е след, като съм въвела картофа пак ли трябва да давам по няколко лъжички на ден или колкото си изяде newsm78 Определено човекът не е очарован от този ми ти картоффф, по- му харесва да си гризка лъжичката Crazy
Айде ще ядемммм!
Адинко, честито ви зъбе! Спокойно ще се намести зъбчо, не му се притеснявай!

# 117
Здравейте момичета.   Hug

Честити месечинки на малките сладури    bouquet

Да Ви се похваля - вече ни излезе и второто зъбче.
Сиси гответе се и вие да се озъбите.   Peace Иво започна да ме хапе зърното преди време
и не след дълго ни се появи първото зъбенце.

Дано днес да не вали, за да се поразходим. Лек ден. 

# 118
  • при любимите ми хора
На нас ни казаха следобед плодово пюре само че с ориз вътре да има и 2 пъти седмично каша.

Ние вече имаме зъбче  Grinning Само ме притеснява че не е точно на венеца, малко е кривичко, ама дано не е проблем  Rolling Eyes

Aдинко,честито ви зъбче! Айде гони го да го снимаш! Crazy

Честити месечинки на бебоците!
  bouquet

Аз питах вече веднъж, ама никой не ми отговори, затова ще пробвам пак hahaha Сега давам картоф, после мисля да дам картоф+тиква. Въпросът ми е след, като съм въвела картофа пак ли трябва да давам по няколко лъжички на ден или колкото си изяде newsm78 Определено човекът не е очарован от този ми ти картоффф, по- му харесва да си гризка лъжичката Crazy

Според мен давай колко иска детенцето.А може и да направиш примерно картофа ,примесен с малко тиква ,ак не искаш да го пускаш на голямо количество тиква. Peace

АЗ пък немога да накарам коконата да яде плодови пюрта. Mr. GreenСутрин яде каша с банан ,а на обед всичко що е с морков... Crazy
Вчера си правихме парти и сложих малката да една проходилка за малко да й видя реакцията....ето я... Heart Eyes
http://picasaweb.google.com/galina.dimitrova1/MagdalenaMart#5318902874072424642

Ради,честито второ зъбче.... Hug

# 119
  • Пловдив
niel на Ганчев има Спанак яхния - това е любимото зел. пюре на нашия юнак. Ако искаш пробвай.

Вчера дадох 1/4 жълтък - да чукна на дърво нямаше някакви реакции. И ние по план би трябвало да започнем кашите, но аз мисля да поизчакам, че с килограмите вървим напред и ако и каша вкарам сега, направо незнам.

renni79 и аз така - нещо не мога да влезна в час с новото време. Днес пък той се успа и ми развали плана за деня, та сега ще го нагласям накак. Тъкмо бяхме наложили някакъв график и то взе че това тъпо време се намеси  ooooh!

tediko първо да ти кажа, че май самосиндикалните пюрета /само картоф, само тиква и т.н./ са не особено вкусни, за разлика от смесените, така че не се учудвай, че не ги харесва много. А по въпроса по колко - аз давах колкото изяде. То така или иначе повече от 6-8 лъжици нашия не ще. Така и досега не съм заместила хранене, а започнах преди повече от месец. Той си знае млякото, а и аз не настоявам.

Крисси, честито вече окончателно! Да живеете здрави и много щастливи в новия ви дом. Любов и разбирателство ви пожелавам от сърце. smile3525

Времето е гадно, което незнам защо ми се отразява на настроението. Писна ми от нежеланието на зимата да си отиде. Искам пролееееттт  Tired

И последно - честити месечинки на всички малки шушки и шушковци  Tada

Общи условия

Активация на акаунт