Burgas Plaza и нови вериги магазини в Бургас !

• 49 105
  • 505
  •   1
Отговори
# 165
  • у нас
Това е един блог за бургас плаза мол който намерих в google - burgasplaza.blogspot.com

много полезно линкче   bouquet

# 166
Някой ползвал ли е продуктите на alverde, която е собствена марка на dm?

# 167
В Кенвело има промоция- пазариш за 200лв, а плащаш 100. Смятам тази седмица да се възползвам.

# 168
Днес ще идем с щерката да го видим тоя МОЛ, в който има 10 магазина на кръст.
Не съм в еуфория заради пърженото пиле нито заради скъпото кафе на Старбъкс (може в БГ да е по-евтино Thinking). Според това, което чета тук интерес представляват няколко магазина.

Като се върна ще споделя впечатления Wink

# 169
аз нещо не останах впечатлена ни от мола,ни от Старбъкс с 5 маси на кръст,ни от Карфура,дето прясното ми мляко се оказа развалено,на една опашка се редиш за банани,на друга за грейпфрути,накрая на касата 5 часа,а и тази каса за майки с деца пак не работеше,и накрая на касата едни чехли дето бях взела нямали баркод,все едно аз съм виновна че нямали,върнах ги,и някои храни ми се сториха по-скъпи дори и от Европата(например шунката на КФМ),няма обхват,че като си загубя мъжът да няма кой да плаща после Laughing,иначе много ми харесаха домакинските потреби-чинии,съдинки за печене.И малките земелчета нямат нищо общо с тези на Била и Кауфланд,едни недопечени,големи,нехрупкави.Скоро хич няма да се замъкна натам,но може като мине еуфорията да се променят нещата.

# 170
В Кенвело има промоция- пазариш за 200лв, а плащаш 100. Смятам тази седмица да се възползвам.
Пак ли, те през няколко месеца я пускат тази промоция.

# 171
  • Бургас
Аз пък да кажа- много ми хареса! Днес инцидентно, на прибиране към нашто село Сарафово, решихме с мъжа да се отбием! Нямаше хора и температурата вътре беше приятна (принципно в Моловете това винаги най-много ме е моряло- или адската жега или студено..). Та да си кажа мнението от малкото магазини, които вече работят- детския Carnival kids- отличен! Евтино и имаше много прилични неща! Доволна съм и от обслужването! Влезнах и в Марк енд Спенсър, въпреки, че от студентските ми години в Гърция винаги ми е бил леко пенсионерски тип- да му се невиди и там ми харесаха доста неща (основно за деца и бельо). Ще има Genesis и Крео-  чакам ги със същото нетърпение като KFC.  Crazy A, да! Исках да питам за Fancy! http://www.fancybg.com/ Де ще е, не можах да разбера!? Обожавам да похапвам десерти и паста там! Открият ли го обещавам да не му изневерявам поне няколко месеца!  Flutter
Влязох и в Дъглас! Инструктирах мъжа какво да ми купи за рождения ден (предпочитам да няма изненади  Mr. Green), купих си лак за нокти и..... видях jaklins!!!  Party Ураааа! Вече ще съм с връзки в Дъглас!  Hug И ми е сложила виалче- западен стандарт, браво!  Mr. Green
Така... на излизане минахме и през Старбъкс- вече открих любимата напитка- кафе с малина- уникално! Разбира се хапнах и морковена торта! И понеже бях тотално екзалтирана си купих и за вкъщи кафе еспресо (смляха ми го хората) и 2 чаши за кафе!

В заключение да кажа- в който и магазин да влязох, персонала беше супер нахилен и мил! Дано се запази този тип поведение и за вбъдеще! Моите марки ще са там, на който му липсва нещо- да му мисли! Само като че ли едно кино и детски кът липсва! Ама като за начало е чудесно!

Последна редакция: нд, 05 апр 2009, 23:24 от LaDiDa

# 172
Аз не можах да стигна до МОЛа Confused
Царската дъщеря на половината път реши, че вече не и се разхожда, слънцето и печало в очите и огладняла! Rolling Eyes
Развали ми се хубавият ден. Язък!
Надявам се до другия месец да се добера до там Rolling Eyes

# 173
И моят ден се развали, ама точно щото посетих МОЛ-а. Как е възможно детска рокличка от басма да струва почти  50 лева  ooooh!

# 174
Големи емоции предизвиква у вас тоя МОЛ Joy

# 175
  • Paris
LaDiDa, заповядай отново. За нашите клиенти тепърва ще има подаръци. Peace
Denito, жалко е, че не може да оцените това което предлагат магазините. Може би ще ти е по-изгодно да пазаруваш от Европа.
 newsm78

# 176
# 177
  • London, baby
Днес като за първи път нямаше толкова хора в карфур, касите бяха доста празни. Влязох в повечето магазини, но ми се видя скъпо. Как са цените в Дъглас? И аз чакам КФС с голямо нетърпение.

ПП jaklins, ако те видя в Дъглас ще ти се представя   Mr. Green

# 178
  • Paris
viessmanka, ще се радвам да  се запознаем Hug

# 179
И аз се сдобих с обувки от Дайхман! Фук! Wink

Общи условия

Активация на акаунт