Burgas Plaza и нови вериги магазини в Бургас !

• 49 102
  • 505
  •   1
Отговори
# 180
А в Кенвелото в Мола същите неща ли има като в другото на Александровска (или са го затворили  newsm78 )

# 181
Последно няма да има кино там така ли?

Онзи ден ходих.Скорошно откриване на Сваровски , Mango и един детски магазин подреждаха.
Въпреки че имаше доста неотворени магазини ,не ми се тръгваше от там.Голяма работа е.Успях да се уредя даже и със сандалки на Paolo Botticelli ,въпреки че в центъра има такъв магазин...Но тези са от Мола  Rolling Eyes
Купих си и едно чанте от Deichmann  в тон черно - зелен за сандалките.

# 182
  • Бургас
А в Кенвелото в Мола същите неща ли има като в другото на Александровска (или са го затворили  newsm78 )

Същите + детски дрехи. На Александровска не е затворен и има същата промоция!

# 183
Последно няма да има кино там така ли?

Онзи ден ходих.Скорошно откриване на Сваровски , Mango и един детски магазин подреждаха.
Въпреки че имаше доста неотворени магазини ,не ми се тръгваше от там.Голяма работа е.Успях да се уредя даже и със сандалки на Paolo Botticelli ,въпреки че в центъра има такъв магазин...Но тези са от Мола  Rolling Eyes
Купих си и едно чанте от Deichmann  в тон черно - зелен за сандалките.

Няма да има! Всичко са превърнали в магазини! Crossing Arms

# 184
Пфуу.....надявах се на едно 3D кинце.  Sad

# 185
  • у нас
нали ще има автокино, що говорите че няма да има кино изобщо? Rolling Eyes

jaklins ти на касата ли си?

# 186
  • Beyond the Frontiers

Мъжо иначе се сдоби и той с обувки на Дайхман  Mr. Green
Някой се интересуваше от серията Elefanten - предлага се  Peace
Ние тъй като си търсихме сандали за малчо, разбрах, че към  7ми-8ми очаквали зареждане  Wink

Мерси за полезната информация  bouquet Ще пращаме бабите на пазар  Mr. Green

# 187
Mango-то съм го изпуснала , къде е ? На кой етаж ?

А автокиното май ще е в другия мол - Галерия.

# 188
Mango-то съм го изпуснала , къде е ? На кой етаж ?

А автокиното май ще е в другия мол - Галерия.

Mango ще на 2-ри етаж.Има един огромен плакат с Пенелопе Круз.

# 189
Аз пък къде блея,че чак сега виждам темата.
На мен много ми хареса МОЛ-а,вече 2 пъти се разписах-вторият път в петък съвсем сама (че детето реве,а мъжа мрънка и ми вдига кръвното) обикалях 4 часа.Обаче толкова съм забляна,сега от вас чувам за тоя Дайхман,пак ще ходя явно тези дни.На дъщеря ми взех една дънкова пола от Маркс и Спенсър-19 лв беше,но като цяло нямат голям избор за детски дрехи.Много ми хареса в парфюмерията на първия етаж,че има тестери на парфюми,които са достъпни за клиентите-в смисъл,че можеш да обикаляш и да си се пръскаш,без някоя продавачка да ти мята злобни погледи.Ако пък попиташ за нещо,започват да ти пръскат наред,много са готини.От там си взех спирала на Макс фактор на нормална цена (не-висока от другите парфюмерии в центъра)
А в Карфур-а има страшно евтини детски дрехи-на дъщеря ми взех едно сафари за около 14 лв мисля беше,много сладко,дънки-плитки и прави,пак за около 14 лв,една сладурска блузка с Мики Маус за близо 10 лв (не помня точно цените) и две памучни долнички за 9-10 лв.Иначе пелените на Памперс са скъпи-32 лв.В Паоло Ботичели също можеш да си зяпаш на спокойствие,без да ти дишат продавачките във врата.Има интересни модели,но са от изкуствена кожа.Като цяло не са скъпи-имаше модели по38-45 лв.Но доколко са издръжливи?Някой от вас може ли да сподели от личен опит?

# 190
Като гледам- още малко да изпусна...  темичката.

# 191
Аз пък къде блея,че чак сега виждам темата.
На мен много ми хареса МОЛ-а,вече 2 пъти се разписах-вторият път в петък съвсем сама (че детето реве,а мъжа мрънка и ми вдига кръвното) обикалях 4 часа.Обаче толкова съм забляна,сега от вас чувам за тоя Дайхман,пак ще ходя явно тези дни.На дъщеря ми взех една дънкова пола от Маркс и Спенсър-19 лв беше,но като цяло нямат голям избор за детски дрехи.Много ми хареса в парфюмерията на първия етаж,че има тестери на парфюми,които са достъпни за клиентите-в смисъл,че можеш да обикаляш и да си се пръскаш,без някоя продавачка да ти мята злобни погледи.Ако пък попиташ за нещо,започват да ти пръскат наред,много са готини.От там си взех спирала на Макс фактор на нормална цена (не-висока от другите парфюмерии в центъра)
А в Карфур-а има страшно евтини детски дрехи-на дъщеря ми взех едно сафари за около 14 лв мисля беше,много сладко,дънки-плитки и прави,пак за около 14 лв,една сладурска блузка с Мики Маус за близо 10 лв (не помня точно цените) и две памучни долнички за 9-10 лв.Иначе пелените на Памперс са скъпи-32 лв.В Паоло Ботичели също можеш да си зяпаш на спокойствие,без да ти дишат продавачките във врата.Има интересни модели,но са от изкуствена кожа.Като цяло не са скъпи-имаше модели по38-45 лв.Но доколко са издръжливи?Някой от вас може ли да сподели от личен опит?
Ами честно казано вече изкуствена кожа не купувам!Два пъти го правя с обувки точно на Ботичели и  ги нося на обущар и се дразня много.За това може да дам повече пари ,но си купувам естествена кожа и съм много доволна

# 192
  • у нас
Днес касата "майки с деца" пак не работеше. Но нямаше много хора и плащането ставаше бързо.  Peace

Изумена съм  - в Паоло Ботичели е забранено да се влиза с количка Shocked Има стикер залепен на стъклото. Влизаме днес и продавачката ни направи забележка да си оставим вън количката, а детето е на нея. Да съм си вземела бебето на ръце и да вляза. А как да меря нещо - като си държа бебето в едната ръка и да меря с другата ли? Confused Хм, да си ги държат обувките, и да продължават да седят със скръстени ръце продавачките.  Crossing Arms

# 193
  • Paris
нали ще има автокино, що говорите че няма да има кино изобщо? Rolling Eyes

jaklins ти на касата ли си?
И на касата Peace

# 194
Ей, това с количката е супер тъпо.Дано в останалите магазини няма подобно нещо.
Каква е причината да не пускат с количка?

Аз се прибирам скоро в Бургас и нямам търпение да го посетя тоя мол. Laughing
Да видим ка ще е.

Общи условия

Активация на акаунт