Burgas Plaza и нови вериги магазини в Бургас !

• 49 093
  • 505
  •   1
Отговори
# 210
Мерси момичета.На следващото ходене ще трябва да го опитаме и ние това кафе(ако си намерим своб.места)

# 211
  • Бургас
Жаки, съжалявам, че не те видях, щеше да ми е приятно  Hug

# 212
15% на всички или на определени продукти?  newsm78

Коя съфорумка работи там и къде  Mr. Green

# 213
  • Бургас
Много ми харесва МОЛ-а!
Все пак досега и толкова нямаше, това си е направо супер, в сравнение с това, което е в центъра.
А за кафето "Старбъкс" само суперлативи имам!
За самото кафе (купих си и за вкъщи един вид, но има още много) и за заведението като цяло. Heart Eyes
Да ви кажа вътре, където е за непушачи е доста уютно, топло и спокойно. Направо се разтапяш, но отвън, в тълпата никак не е уютно, но какво да се прави, това не е библиотека, все пак.  Simple Smile А вътре, като си седнеш такава панорама ти се разкрива, чак не мога да си чета вестника, кръстосва ми се погледа.  Simple Smile
Нали стъклата са огледални и отвън почти не забелязват, че някой седи, та като се наредят едни лели с възглавници, банани, вафли и т.н., а - и куфари, разбира се (къде толкова ще пътуват тия хора, не знам  Thinking), започват да вадят, да си делят торбите...
Други надъхани влизат на тълпи, на тълпи. Изкъртиха единия ден външната врата (плъзгащата се) с едни матраци, на друг ден - една жена с линейка я изнасяха, но си беше добре, де, охраната само се подхилваше, явно не им е за първи път.
Не го взимайте това на сериозно, просто впечатления. Peace

# 214
Кафето не е с аромат, а слагат вътре сироп. И аз пробвах с малинов, но има и други.

# 215
Днес отново каса номер 13 не работеше .Питам се до кога ?

# 216
Цитат
rolela
Много ми харесва МОЛ-а!
Все пак досега и толкова нямаше, това си е направо супер, в сравнение с това, което е в центъра.

И аз не разбирам на какво отгоре сме толкова критични към този МОЛ, като се има предвид, че е първия от този вид тук!

# 217
Момичета,поотслабна ли малко навалицата във вашиЙо МОЛ? Mr. Green
Утре ще съм в Бс и ми се щеше да мина да поразгледам,но не съм сигурна какъв транспорт(градски) ходи дотам,идвайки от центъра обаче(примерно от гарата или от бул.Хр.Ботев).Надявам се да ми каже някоя от вас Embarassed
Обаче не искам да се прикачвам от автобус на автобус... Mr. Green

# 218
  • London, baby
От неделя не съм била, някой нов магазин да са отворили? Нямам търпение нещо.  Mr. Green

# 219
  • Бургас
Момичета,поотслабна ли малко навалицата във вашиЙо МОЛ? Mr. Green
Утре ще съм в Бс и ми се щеше да мина да поразгледам,но не съм сигурна какъв транспорт(градски) ходи дотам,идвайки от центъра обаче(примерно от гарата или от бул.Хр.Ботев).Надявам се да ми каже някоя от вас Embarassed
Обаче не искам да се прикачвам от автобус на автобус... Mr. Green
211, качваш се на ЖП гарата и слизаш на последната спирка. в делничен ден се надявам да няма много хора

# 220
ga_aMa_He,мерси за бързото включване! Hug

# 221
  • Paris
Янче, да се обадиш следващия път Hug

# 222
  • Бургас
Кафето е хубаво ,и вътре мирише на хубаво кафе .Аз засега само обикновено кафе с мляко дегустирах ,но като прочетох брошурата ми се иска да опитам и други по-специфични вкусове Peace
ЛаДида  спомена  кафе с малинов аромат  Crazy
\
кафе лате, tall, с малинов сироп!
Тази вечер си взех за вкъщи от ню йоркския чийз-красота!!!  Crazy Нямаше никой и се разговорихме с момичето и момчето зад бара- другия път ще експериментирам с друго кафенце!

# 223
  • Paris
LaDiDa, мярнах те от далече. Peace

# 224
  • Бургас
Аууу, слава тебе Господи, че е било отдалече, че днес ревах като идиот и в лицето без грим съм като крокодил!  Twisted Evil
Ще намина тези дни да ме посъветваш какво да си купя за моментално разкрасяване!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт