Burgas Plaza и нови вериги магазини в Бургас !

• 49 078
  • 505
  •   1
Отговори
# 240
 Moмичета, имам отзиви от Пловдивския dm: значи първо, че е пълен със стандартните марки - Лореал, Гарние и т. н. и второ - Веледа изобщо нямат, а техните марки като alverde са представени от много малко продукти. Значи един типчно български магазин за санитарни материали и козметика. Жалко! Така се надявах да има облика на немския.

# 241
 Ооо, но има Балеа, шампоанчета и т.н. по лев-два. hahaha

# 242
И аз съжалявам и затова ходя из варненския мол. Mothercare още не е открит, май някой питаше.
Днес ходих до Молчето.
Mothercare ще бъде отворен утре.
Днес го бяха наредили и само дооправяха - дадоха ми каталог и една мн любезна жена ми каза да дойда утре.

# 243
Аз имам личнечатления от обувките на Дайхман-износих си няколко чифта и си бях доволна.Дано като качество да е това, което продават в родната си Германия.

Ние купихме от Пловдив обувки от Дайхман и сме много доволни.

# 244
  • Paris
Момичета, благодаря ви за вниманието.  bouquet Днес и утре почивам.

# 245
  • Бургас
И аз съжалявам и затова ходя из варненския мол. Mothercare още не е открит, май някой питаше.
Днес ходих до Молчето.
Mothercare ще бъде отворен утре.
Днес го бяха наредили и само дооправяха - дадоха ми каталог и една мн любезна жена ми каза да дойда утре.

още една чудесна новина! Ще открия сезона на покупките за бъдещото бебе!  Flutter

# 246
  • Варна
Ходихме миналата седмица с мъжа ми. От карфур сме разочаровани....нищо общо с магазините от веригата които са извън бг.
В паоло ботичели се разписах с едни сандали, голям бой за обувки беше...един куп жени пробват, мъжете тичат да питат за номера и цени (не всичко беше етикирано). В дуглас се сдобих с няколко мострички на кремчета, консултантките са отзивчиви, но некомпетентни....нямаха и идея за какво ги питам, трябваше аз да им разяснявам някои неща за козметиката която продават
Смятаме другата седмица пак да отидем. Надявам се вече повечето магазини да са отворили. Като цяло мол-чето  Laughing ми хареса. Доста прилични марки на 1 място  Peace

# 247
  • По света и У нас
И на мен Мол-а си ми харесва  Peace, вярно че винаги има какво още да се желае  Peace, но то и за Софийските е така  Peace Все пак това е 1вата ни придобивка за града  Peace, дано строителството на 2рия напредне по-бързо  Peace

Снощи с една дружка отидохме по никое време към 21:30 ч.  Mr. Green ... беше много спокойно, но за съжаление част от принципно работещите магазини бяха затворени вече по тове време  newsm78 /предполагам, че след официалното откриване всички ще си работят до 22 ч.  Peace/, така че в малко успяхме да влезем  Rolling Eyes

За мен поне новоотворили магазини /освен ако по-рано не съм обърнала внимание  newsm78/ бяха:
Nine West - http://www.ninewest.com/
Office Shoes - http://www.officeshoesonline.com/

jaklins - при вас предлагате ли ваучери за подарък  newsm78 ... и в случай, че да на каква стойност и дали ще важат закупените оттук и в други магазини от същата верига в страната  Thinking
Не за друго, а напоследък съм голям почитател на подобни ваучери  Mr. Green

# 248
  • Бургас

Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Трябва да се стегна и да спра да ходя посурната значи!  Blush Кое е твоето дете?  Party

Ти пък  Mr. Green,много си си добре ,по-скоро за себе си бих казала .Сашко е  Wink

# 249
  • Paris
lucyl30, за съжаление, не.

# 250
Тъкмо се връщам от Мол-а.
Отидох до новооткрития магазин на Mothercare. Смятах да напазаря доста неща, понеже разглеждах каталога и английския сайт - цените ми се видяха добри!! Е, но не и в нашия магазин #2gunfire
Направо паднах от високо!
Е, то бива, бива да сме прецакани, но чак пък толкова!
Цените са двойни!!!
Един обиколник за кошарка, който в сайта е 20 паунда, тук е 95 лв!!!
Боди за новородено е  53 лв!
Е, все съм склонна да давам повече пари за качествени дрехи, но при условие, че ги виждам на едното и на другото място и че разликата е фрапантна - НЕ. Този път ще ме извиняват и да си ги носят!!! #Cussing out

# 251

Shocked Shocked Shocked

Те без пари бе? Що не грабна 4-5? Егоиста ще фалира при тази конкуренция... Mr. Green

# 252
Maria-Chiara, що се ядосваш толкова. Има и други хубави магазини за бебешки дрешки.
Освен това  намирам Mothercare за марка с преувеличена атрактивност. За тези цени...егати бодито  Rolling Eyes

Джи, ако искаш да направим съвместно посещение на МОЛа Wink И аз не съм ходила още.

# 253
Ами при наем 50 евро на квадрат какво да очакваш. Mr. Green
Mothercare никога не са ми били интересни, що ли?
 Кат, става, ама да отворят всички магазини. Laughing
 http://www.kidscavern.co.uk/ Ей такива неща да имаше в МОЛ-а!  Flutter

Maria-Chiara, такива ли са бодитата?Ако да то егати изкуственото дишане дето и правят на тая марка. Whistling

http://www.mothercare.com/gp/search/277-3157566-6308763?ie=UTF8& … 109031&page=1

Последна редакция: чт, 09 апр 2009, 15:06 от Ji

# 254
  • Бургас
Тъкмо се връщам от Мол-а.

Един обиколник за кошарка, който в сайта е 20 паунда, тук е 95 лв!!!
 #Cussing out

хм...  newsm78 за обиколника- преди 3 години купувах, верно такава си беше цената. Обаче за бодита искрено се учудвам. Ще ида да се уверя с очите си. Есента купувах последно от София- да, 53 лв, но за пакет, съдържащ 7 броя.
Да се ги вдигнали толкова много...  newsm78
Така или иначе ще се завъртя да видя какво е положението. Спалното им бельо определено е много качествено и за мен си заслужава парите!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт