С Пролетно-Великденско настроение е ДОБРИЧкото население

• 12 608
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
скъпа мами,идвам от настоящето и не се включвам  във ВАШАТА тема случайно.ако искам мога да изказвам мнение по всеки въпрос, но просто съм добре възпитана.А ,Ваша милост кой е и защо се безпокои?

# 181
що за свобода проповядвате???????????????най-мразя някой да ми каже,че не мога да си кажа мнението.това намирисва на нещо лошо.не е коректно да не изслушвате чуждо предложение.бъдете отворени и конструктивни.

# 182
Оооо, хайде стига вече ...Ако толкова те интересуваше Нашата /лично моя ли е Crazy/ тема ще се включваш и изказваш мнението си постоянно....То пък все засегнати бре ooooh!....Много интересно, сигурно в реалното пространство, щом влезеш в магазина напр. веднага почваш да плюеш по стоката, само щото можела си да изказваш мнение...Излизам от спора Naughty

И едно пояснение...във виртуалното пространство никой не се интересува от реалната особа на някого...Просто можеше да влезеш по-учтиво и да изказваш така важното си мнение....Що се касае до нас, да, познаваме се и то е защото имаме общи интереси извън форума...

# 183
Добро угро!
Пожелавам ден без лошотии Mr. Green

# 184
Добро угро!
Дано !    Добро  утро момичета  и нека започнем деня си с усмивка !

# 185
Добро утро и от мен Simple Smile!

# 186
  • Добрич
що за свобода проповядвате???????????????най-мразя някой да ми каже,че не мога да си кажа мнението.това намирисва на нещо лошо.не е коректно да не изслушвате чуждо предложение.бъдете отворени и конструктивни.

Виж сега, определено не си наясно с много от нещата, които се случват извън написаното във форума. Затова и изказванията ти звучат, ами.. като на неподготвен човек.
Ти знаеш ли изобщо за какво иде реч? Знаеш ли защо умишлено оставихме един човек да си каже монолога.. и защо не отговаряхме? Не знаеш, нали?
Или, както подозирам, някой те информира едностранно, което, ако е така, си личи от километри.

По всички причини, изложени по- горе от мен и от другите, смятам, че би следвало да осъзнаеш, че намесата ти бе неуместна. Затова и предизвика такива реакции.

И с това приключвам темата по въпроса за твоето включване тук.

Добро угро!

Добро утро.  bouquet
Извинявам се за Off-а по- горе!

Очаквам с нетърпение развръзката за това ще има ли базар тук, легален. Sad

Последна редакция: ср, 08 апр 2009, 11:04 от anuschka

# 187
  • гр.Добрич
Добро утро.

Сега точно силите ми трябват за нещо по-важно, така че вече няма да се обяснявам. Който иска да влиза в спорове. Гледам, че Кеми тактично не се включва.

Арчи, оправи ли ти се систем ерора? Laughing

Сега сериозно - кой ще се заеме да проучи въпроса с мястото? Аз доколкото разбрах тази седмица главната архитектка отсъства от града и ако от нея зависи раздаването на площи незнам.

# 188
Добро утро на всички и дано и денят ни е добър! Peace
Ние с Гого излизаме на разходка след малко , ако някой иска да свирка! Grinning
На работещите пожелавам лека работа !
Спинки - да отговоря за обувките (малко късно) -ние минахме на маратонки (нашия тати е фен на маратонките и му праща на Гого ) затова и не съм гледала по магазините.Ама виж дрехите му как са поукъсели и се чудя дали ще изкара още малко . newsm78
Аз пък шапка му търся на Гого , но все още хубави не виждам(някаква средна дебелина тип идиотка , че ушите ни са проблем).
Лек и слънчев ден на всички , изпълнен с положителни емоции!  bouquet

# 189
  • Добрич
То с какво ли смислено да се включа?! Мисля вариант, но имам проблем с времето  ooooh!

# 190

Хубавата новина е, че Отец Иван Дойчев ни позволява да правим базар, стига да не продаваме върбови клонки Поканих Детския танцов ансамбъл на Стоян Господинов да танцува за откриването на базара- на 11 събота от 10.30. Стига да осигуря техника за музикалния им съпровод.
 Днес очаквам Диана Борисова да се прибере от командировка и да каже "да" за етнографската къща.
Днес пуснах  медийна информация само от името на "Св.Мина"-съжалявам, че не ви питах -но то и без друго никой не ми отговаря, освен да ме ругае, че и покрай мен хора, които с нищо не са го заслужили.
Уважаема форумска масонска ложа newsm78,
ДА ,ПОЗНАВАМЕ СЕ С МАЙКА КУРАЖ- МИНАЛАТА ГОДИНА  СЕ ЗАСЯКОХМЕ НА КАРИБСКИТЕ ОСТРОВИ И ТЯ МЕ ЧЕРПИ ЕДИН ДОН ПЕРИНЬОН И ЯГОДОВ МУС ОТ АЛПИЙСКО ПЧЕЛНО МЛЕЧИЦЕ! Всъщност наистина стана ясно, че се познаваме-тя познава едно от нашите семейства и се сетих, че е водила по цели тумби роднини и приятели на базарите ни. За което   bouquet
Медийната инфо вече тече и по националните радиа.
Да имате някакви въпроси?
И благодаря, че се притеснихте ужасно, че имах проблем в НАП-разреших го-да сте спокойни.

# 191
  • Добрич
За първи (от много време насам) и последен път отговарям директно на  krasotinka.
Мнението е лично мое, извинявам се на всички предварително, че се налага да четат подобни постинги!  bouquet

krasotinka, повече не мога да се стърпя да чета постоянните ти проповеди, без да взема отношение. Защото ти просто нямаш спирачки.
До преди известно време си мислех, че не осъзнаваш как непрекъснато внасяш напрежение. Сега съм убедена, че го правиш съвсем съзнателно! Атакуваш и обиждаш! Причините ти не ме интересуват изобщо. Аз обичам да пиша в темата, да се разведрявам, да се наслаждавам на общуването с момичетата тук  и не мога да допусна да превръщаш темата в бойно поле, да настройваш хората едни срещу други, да наричаш виртуалното ни общество масонска ложа.
Ти как смяташ, че някой ще пожелае да ти отговори, след като постоянно внушаваш липсата ни на кауза (нагарча ми толкова вече тази дума...), мнението ти, че с други се работи по- добре и какво ли още не... да не изреждам всичко...
Искаш да покажеш колко си велика (и това сигурно е така), моля, прави го, но без да се опитваш да унизяваш останалите, не е достойно просто! Искаш да апелираш може би, да научиш хората какво е благотворителност, но... начинът, по който правиш това, отблъсква, много, поне мен! Аз вече започвам да се чудя дали и към другите си партньори демонстрираш подобно грубо отношение...Или си позволяваш само тук да ни ползваш за кошче за душевни отпадъци... newsm78
И колкото и най- вероятно сега ще продължиш да опонираш, че нямаме цел, нямаме идеи, не можем да постигаме велики дела и какво ли не.... това изобщо не ме интересува, нито вълнува, нито даже обижда. Както и досега твоите постинги не ме докоснаха лично по никакъв начин.

Понеже пиша, разбира се, лично за себе си, не искам моето отношение към писанията ти тук да повлияе на евентуалните съвместни  проекти на “Св. Мина” и момичетата тук. Peace

И за пореден път си обещавам да не ти отговарям никога повече.

Последна редакция: чт, 09 апр 2009, 21:13 от anuschka

# 192
anuschka просто исках да кажа колко ужасно съм уморена, но е ясно, че съм допуснала огромна грешка с надеждата да го разберете. И аз за последен път пиша тук, защото явно нещата, които биха ме разведрили са на друго място.
Късмет на всички!  bouquet  bouquet  bouquet

# 193
[ И аз за последен път пиша тук....
Със сигурност обаче ще има материал да четеш.

# 194
krasotinka - ти сама си го направи да не ти е приятно сред нас именно с по- горе написаното от Анушка.Освен благодарности  и средства за това което си правила за нас какво още очакваш?И защо искаш да сме загрижени за проблемите ти с НАП - че ти за нашите проблеми мислиш ли и очакваш ли след това което говориш(пишеш) да ти помогнем(ако изобщо познаваме някой от Нап).
За писането ти тук в темата и преди беше за последен път и ако не се лъжа завърши по същия начин както и сега.Защо изобщо се включваш и после изчезваш- може би избиваш комплекси?
И аз се уморих от едни и същи приказки и обиди!
Дано вземеш под внимание писаното от Анушка поне , след като доказа , че само твоите монолози си четеш!

Общи условия

Активация на акаунт