С Пролетно-Великденско настроение е ДОБРИЧкото население

• 12 606
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
  • гр.Добрич
Момичета - МИР!!!  bouquet

Всеки се изказа и какво спечелихме от това?

# 196
Не само, че не спечелихме, а смея да кажа, пропиляхме всичко досега.....

# 197
  • Добрич
Момичета - МИР!!!  bouquet

Всеки се изказа и какво спечелихме от това?

Още повече щяхме да загубим, ако само слушаме (четем) и не се защитаваме. Аз така мисля и стоя зад всяка моя дума. Peace

Проблемът с липсата на разрешително е сериозен и не касае размяната на реплики.  Sad

# 198
Евентуалната липса на  стока ще създаде още по-сериозни проблеми....

# 199
  • Добрич
Евентуалната липса на  стока ще създаде още по-сериозни проблеми....
Които ще изложим, моля, къде? Аз просто не знам, честно, какво ще се реши и предприеме.

# 200
Да казвам ли на познатите , че ще има базар ?

# 201
# 202
      Аз при така създалата се ситуация нямам никакво решение. Дали ще има базар, ами не виждам днес как ще стане. А днес е сряда. Ако трябва да се направи нещо, то е в близките два дни. Ако някой от вас може да измисли нещо, сега е момента. Ако някой от вас има каквато и да е идея, давайте...защото на мен нищо не ми хрумва, а имам чувството че всички гледате към мен и Кеми и чакате някакъв отговор, който го нямаме.
   Всеки който иска може да изрази мнението си, защото сега чакам някакво чудо, за да се спаси това което е останало от благотворителните базари на Движение  ЗАЕДНО за децата

# 203
  • Добрич
Момичета, днес имам повод да Ви почепя с една виртуална почерпка и малко да се разведри нашата темичка, че гледам пак има напрежение Heart Eyes

А за какво черпя ли, ами преди 9 години на този ден сключихме брак с моя съпруг  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 204
Предлагам цялата стока, която с желание сътворихме да бъде пратена на базари в други градове. Не съм проучила къде и кога има подобни инициативи. Можем с куриер за по-бързо...

Второ предложение: Имам близка позната с магазин за сувенири и цветя...Мога да я помоля да изложи нещата. Магазинът не е на центъра.

Коментарите защо така смятам, че трабва да направим - на по следващ етап.

# 205
didi_demi - Честита ви годишнина!Много години заедно изпълнени с много любов и разбирателство!

# 206
didi_demi - Честита ви годишнина!Много години заедно изпълнени с много любов и разбирателство!
Пропуснах...Същото и от мен!

Габриел, само това ли ще кажеш? Mr. Green

# 207
  • Добрич
Предлагам всеки, който има стока, да реши сам за себе си какво иска да прави с нея.
И всяко решение следва да бъде уважено без коментар!!!

По първото предложение на Бори: Базари има сега само в Бургас и Пазарджик, за дати, които биха ни устроили. Но се налага бързане...

По второто предложение на Бори: Добре е да се проучи и този вариант, но дали няма да има проблем за продавача (аз нямам идея... Confused)?

И много важно. Помолена бях на лични за мнение в темата, което не беше необходимо, защото аз така или иначе говоря откровено тук. Wink. Освен това предполагам, а ми беше и намекнато, че повечето контактуват само чрез лични съобщения. Не че има нещо лошо, но в случая не е много удачно.
Моля за отговор тук, в темата! Поне по отношение на реализирането на продукцията! Peace

Та систематизирано вариантите май са тези:
1. Да се предостави стоката на Сдружение "Света Мина", които при всички случаи ще проведат базара си;
2. Да се изпрати стоката в друг град; или
3. Някак си да се изложи тук в града, в някой магазин (както предлага Бори), което изисква сериозно проучване за легитимност, и най- вече съществува голяма вероятност да не се оползвотвори напълно продукцията Sad.

диди-деми, честита годишнина! Още много години здраве, щастие и разбирателство!

Последна редакция: ср, 08 апр 2009, 21:32 от anuschka

# 208
Боазарите ще са в Бургас и Пазарджик да !Едните са 10-11.04 , а другите 10-12.04.Ако ще се пращат там трябва това да стане утре!
За магазина за сувенири- и аз имам съмнения , че продавачката на магазина може да има проблеми от рода на липсващи фактури за стоката или касови бележки!
Аз лично мисля , ако нямаме наш си базар да си пратя стоката в някой от горепосочените градове.
Ани нещо не разбрах третото ти предложение какво имаш предвид-да се изложи тук -във форума ли имаш предвид или сайт някакъв да се прави?

# 209
  • Добрич
Боазарите ще са в Бургас и Пазарджик да !Едните са 10-11.04 , а другите 10-12.04.Ако ще се пращат там трябва това да стане утре!
За магазина за сувенири- и аз имам съмнения , че продавачката на магазина може да има проблеми от рода на липсващи фактури за стоката или касови бележки!
Аз лично мисля , ако нямаме наш си базар да си пратя стоката в някой от горепосочените градове.
Ани нещо не разбрах третото ти предложение какво имаш предвид-да се изложи тук -във форума ли имаш предвид или сайт някакъв да се прави?

Не, третото всъщност е второто на Бори Wink
Ще коригирам горе за повече яснота.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт