С Пролетно-Великденско настроение е ДОБРИЧкото население

• 12 741
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
Ако ти трябват дискове свиркай , за да не даваш пари и за тях.Имам останали няколко ,но пък Борито има доста!

Емиии аз унищожавам старите, изнамерих три, сега още ще търся.

# 76
Какво стана с разрешителното? Арчи?

# 77
Аз докато вляза и новата тема ще се изпише.

С две думи за неразбралите: на последната среща, стана ясно, че базар ще има. Сдружение Свети Мина ще участват с продукция, ще вземат разрешително, ще ни дадат масите. Съгласни са да ползваме името им, но по-нататъшните инициативи подлежат на дообсъждане. Парите от последния базар, мартенския, разделихме 50:50.
Как ще се развиваме ние занапред, ще решаваме след Великденския базар.

А защо не регистрирате собствено дружество ? Така няма ли да е по лесно.

# 78
 Нещо интересно :                                             http://www.priqtelstvo.hit.bg

Последна редакция: пт, 03 апр 2009, 16:56 от kiraa

# 79
Добро утро, с това кафе пожелавам приятни почивни дни на всички

# 80
Здравейте!Аз скоро не съм писала.Мили майчета,кажете ми къде в Добрич има добър гастроентеролог?Малкия все се оплаква,че го боли корема и всеки път казвам на личната тя или нищо не казва,а сега се мъчи и да го лекува ей така без иследвания и без да знае какво му има.Благодаря предварително!

Последна редакция: нд, 05 апр 2009, 17:38 от an_dji

# 81
an_dji, ти как си решила, че щом го боли корема е нужен преглед от ендокринолог? Да не би гастроентеролог?

# 82
  • гр.Добрич
Добро уутро и от мен.

Мерси за кафето.

Аn_dji, специално детски ендокринолог в Добрич няма, само за възрастни, но не мога да ти препоръчам някой специално. Бих те пратила при Баева. Тя работи в Детското отделение и е точно по вътрешни болести. От година ходя при нея, когато детето се разболее за второ мнение, защото на Карпузов му нямам вяра за нищо. Баева е много добър специалист, има ехограф в кабинета. Приема по ул."Захари Стоянов", като тръгнеш от Марко Поло нагоре има едно ново, жълто блокче вдясно. Това е номерът и, ако искаш се обади. 0887889563

# 83
Добро уутро и от мен.

Мерси за кафето.

Аn_dji, специално детски ендокринолог в Добрич няма, само за възрастни,

Има една, която идва от Варна, но за графика трябва да проверя. Мисля д-р Коцева се казваше и е специалист детски ендокринолог...не съм на 100% сигурна Rolling Eyes

# 84
  • гр.Добрич
Да, има една казва се Цанева и децата диабетици от Добрич са при нея. Аз лично не я препоръчвам, защото за мен е ........ Иначе приема във Вивата събота, но не всяка.

# 85
Аз да покажа  Grinning
панерчета
..и кошнички
пак панерчетата
рамки за снимки
венци
пак кошнички

С помощта на мои дружки, които са част от нас вече, макар и да не пишат тук Hug

# 86
Бори супер са Hug
Мой те панерчета са почти същите,но не довършени Embarassed

# 87
Ха и моите панерчета са същите , но изглеждат по - различно (добре , че само 5 купих).
Бори браво на момичетата, че имт желание  и  на теб , че си ги привлякла! Peace

# 88
Ха и аз имам пет от тези панерчета, но не съм ги направила. Сякъш да не ги правя, какво ще кажете ако закъсаме на единия ден, те стават бързо.

# 89
Ха и аз имам пет от тези панерчета, но не съм ги направила. Сякаш да не ги правя, какво ще кажете ако закъсаме на единия ден, те стават бързо.

Сякаш да ги направиш newsm78Миналата година имахме около 10 и се продадоха още първия ден.
Аз до тук преброих 21 с мой те.Мисля,че ще се продадат.
А каква ще е цената?

Общи условия

Активация на акаунт