С Пролетно-Великденско настроение е ДОБРИЧкото население

• 12 590
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
Красотинка на този етап неможем да отговорим на запитването ти. Както знаеш ни трябва малко време, ще се съберем, ще го обсъдим и ще ти дадем отговор. Предлагам да не ни включваш в списъка с партньорите, а ако решим да дойдем или помогнем, това че не сме включени в някакъв списък няма да ни спре. Доколкото дали ще продължим напред ЗАЕДНО, мисля че го оставихме за решаване след този базар. Ако много държиш можем да го решим на моемента, но сега всички сме заредени с много емоции, и решението няма да е целесъобразно за никого.
 Останалите ти постове оставям без конкретен коментар, каквото имах да ти казвам лично на теб, съм ти го казала. Съжелявам само, че се натрупа толкова много обида в душите на всички ни.

# 121
spinki , сори за активността-просто дълго време не писах и не четох и като ме "осведомиха" за повода  за днешната ми "активност", просто онемях. Shocked gabriel2
като най-обикновена гражданка, която идва като купувач на базарите ни, ме интересува това, което питам. Ако не можеш да ми отговориш-недей. Но не се чувствай обидена, защото няма за какво.   bouquet
Мисля, че питах достатъчно, като една най-обикновена купувачка, съкратена от работа преди три дни, която ще се чуди с какво да си плати тока и едва ли ще й е до благотворителни базари, освен ако  нещо много специално не я накара да "базарства". Освен това, който е имал нужда от яснота за "разправиите " ни, вече я е получил  , та спирам с активността.
gabriel2 , има една много симпатична мисъл на един средновековен философ- Августин Блажени- "Не е грях, ако не си знаел, грях е ако си знаел и не си казал".  Така, че до тук с обидите.
Който има някаква гражданска и необидена идея за проекта за ДМСГ за ЗАЕДНО да ми пише на лични.

Айде спокойно си пийте следобедното кафе newsm10 Two Hearts

# 122
Божеее, колко страници ooooh!
Краси, това ли е поста, който те хвърли по подобен начин в джаза Laughing...
Тази среща беше първата и последната по рода си.
За пръв път, надявам се и за последен съм с такова настроение след наша среща. И за да не се чуди Цоцоланка какво е станало, ще кажа, че срещата протече много бурно, поне първата част от нея. И е ясно, жалко, че парите доста често пораждат сблъсъци. Просто поредната обеца висна на ушите ни.
Е, не можах да се сдържа да анализирам по този начин. Както казах, усещането ми тази сутрин е много унило.

Не можа ли да анализираш, че щом този пост е останал не цитиран, то причината е единствено в подобното мислене и на другите?

Аз ще кажа моето мнение за твоето предложение след като осъществим Великденската одисея....Т.е. в неделя Mr. Green..Is this OK for you? Crazy

# 123
Здравейте !  Нямаше ме два дни  и какво заварвам! Аз като нова тук не разбрах въобще за какво се карате !  Само знам  ,че ще направя всичко възможно ,макар да нямам заплата от декември , да посетя базара.   Надявам се средствата да отиват за добри каузи .

# 124
  • Добрич
Ето ме, вече съм тук  Laughing

kiraa, ние не се караме, само така си говорим около базарите. Нищо ново под слънцето.

Краси, аз също като Арчела, нямам претенции да бъдем включени в проекта като лице. Но пък и да кажа отсега за 1-ви юни, също немога.

# 125
Краси, аз също като Арчела, нямам претенции да бъдем включени в проекта като лице. Но пък и да кажа отсега за 1-ви юни, също немога.
Аз прочетох това от Арчела....

Предлагам да не ни включваш в списъка с партньорите, а ако решим да дойдем или помогнем, това че не сме включени в някакъв списък няма да ни спре.

Нямаш подобни претенции или нямаш никакви претенции Joy....Щото и така и така се разбира. Пък въпросите за претенциите винаги са много щекотливи /баси думата, така ли се изписва?/....Видяхме на срещата как така щедро използваната от Красимира дума "претенции" ни довлече куп напрежение...

Последна редакция: пн, 06 апр 2009, 19:45 от МамиБлю

# 126
  • Добрич
Е, Бори, сега ако трябва да правим разбор на думата, отече  Joy

Така написаната от мен дума "претенции", следва да се разбира, че лично моето мнение е, че не е толкова важно нашата организация /вече незнам как да я нарека/ да бъде вписана в проекта.

# 127
Креми, моля ти се Stop...Просто трябва да съм сигурна във всяка изречена от НАС дума Hug
Приемам пояснението ти. Споделям.

# 128
Не ме попитахте и защо има родители на деца с увреждания, които стигат до просешка тояга след като са продали всичко, лекувайки детето си, но има и такива, които вместо да продават имоти, събират пари от обществото, поддържайки доста висок стандарт на живот?
Ами,защото нямат имоти за продаване.И точно защото "подържат висок стандарт на живот"  не получават дарения за ток,семестри,лекарства и изследвания,а си ги плащат сами.
Помощ от обществото са потърсили след като са плащали години на наред ортопедични средства,операции и купища изследвания,плюс такива и чужбина за десетки хиляди левове.Когато не достигат личните средства и тези на родата са теглили кредити, пак за десетки хиляди лева.
И има огромно разлика дали търсиш 100-500-1000 лв. или 110 000 лв.

# 129
  • Добрич
Добро утро. Heart Eyes
Надявам се, че страстите ще се успокоят, защото е напълно излишно това напрежение.

Мението си за цялата ситуация бих споделила на лични.

Хубав ден на всички!!!   bouquet

# 130
Според мен не е излишно, защото спомага на всеки един да се дефинира. Явно има нужда.

# 131
  • Добрич
Според мен не е излишно, защото спомага на всеки един да се дефинира. Явно има нужда.

Мда, ОК, след малко всички ще получите моето мнение. Peace

# 132
 Joy Като се накачулим в такива моменти...Драго ми е да видя толкова хора в темата, макар и по не толкова приятен повод Hug

# 133
Здравейте момичета , пожелавам ви днес повече усмивки .

# 134
  • Добрич
Здравейте,момичета.
Не съм писала тук отдавна,понякога ви чета...съжалявам ,че не сме се виждали,за да дам своя принос и помогна ,но...така се е случило..
Поздравявам ви за усилията,които полагате за децата.Направо ви се възхищавам,че намирате време и с такъв хъс правите нещо!!
Красотинка,ти тези момичета за супергерои ли ги взе???? Shocked Shocked Shocked
Хубав ден и .....един съвет-съсредоточете си усилията в едно направление..както в началото например-големия дом /може би и малкия/...защото....Много баби =Хилаво бебе!!!!
Целувки!

Общи условия

Активация на акаунт