С Пролетно-Великденско настроение е ДОБРИЧкото население

• 12 600
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
Бори, не се разправям, "осведомявам ви".

# 151
Спинки, безуспешен опит Mr. Green....не ми се говори за обувки...от вчера друго ми е в главата Rolling Eyes

Бори, какво разбираш под "обрат"? Имате възможност да реагирате, независимо от нас, -знаете къде е общината, къде са отговорните чиновници- все пак става въпрос за вашия труд и средства. Ако от този базар зависи живота на нечие дете- на моето, на твоето, на съседката, на колежката, сега в момента-какво щяхте да правите?  Ето ти повод да помислиш за "доматите" и каузата. Подобни писма за НАС са ежедневие и защото не ги оставям да провалят каузата НИ, каквато и да е тя- ви изглеждам досадна, груба и прочие.
Щом общината е отказала с подобен мотив, какъв ли отговор ще дадат на нас!?!?!

# 152
  • Добрич
Бори, какво разбираш под "обрат"? Имате възможност да реагирате, независимо от нас, -знаете къде е общината, къде са отговорните чиновници- все пак става въпрос за вашия труд и средства. Ако от този базар зависи живота на нечие дете- на моето, на твоето, на съседката, на колежката, сега в момента-какво щяхте да правите?  Ето ти повод да помислиш за "доматите" и каузата. Подобни писма за НАС са ежедневие и защото не ги оставям да провалят каузата НИ, каквато и да е тя- ви изглеждам досадна, груба и прочие.
Щом общината е отказала с подобен мотив, какъв ли отговор ще дадат на нас!?!?!

Абсолютно, проблемът е доста сериозен. За съжаление. Cry

# 153
krasotinka,как тогава едните и другите родители  се засичат на работните вечери и кафета newsm78

# 154
Бори ще искате отговора, който ви е нужен. Вие им плащате заплатите и те се гаврят с вашия благотворителен труд! Правихме толкова базари без "отредени търговски площи", сега се сетиха.

# 155
Като гледам какви работи дискутирате , си правя изводи че може да няма базар- дано греша !

# 156
Mari^ , Боряна помоли да се разправяме на лични. Кои по-точно родители имаш предвид, мен ли? Ако да-пиша курсови и дипломни работи. Приеми го като идея за допълнителни средства, ако са ти нужни.  bouquet

# 157
Бори, не се разправям, "осведомявам ви".
Това го дъвчеш от декември насам!и защо си мислиш , че имаме нужда да ни "осведомяваш" за личните си виждания?Или така си мислиш , че някой може да ти повярва !
За разрешителното благодаря ,че ни уведоми!

# 158
Бори ще искате отговора, който ви е нужен. Вие им плащате заплатите и те се гаврят с вашия благотворителен труд! Правихме толкова базари без "отредени търговски площи", сега се сетиха.
Това не е вярно. Откакто правим тези базари, те са винаги с разрешително. Миналата година е имало проверка от полицията.

# 159
Mari^ , Боряна помоли да се разправяме на лични. Кои по-точно родители имаш предвид, мен ли? Ако да-пиша курсови и дипломни работи. Приеми го като идея за допълнителни средства, ако са ти нужни.  bouquet

Аз нямам какво да се разправям.Казах каквото имах да казвам.
А, мен никога не са ме интересували доходите на другите.

# 160
Лелее ! От вчера  разглеждам старите ви теми за базарите и да ви кажа направо започнах да ви се възхищавам . Толкова много заинтересувани хора и надъхани .  А сега като не знам какво да кажа ......

# 161
  • гр.Добрич
Боре, аз съм длъжна да се пробвам.  Laughing

"ОбщинаДобрич няма предвидени търговски площи за посочените празници. Потърсете алтернативен вариант. Пожелаваме ви успех." - Толкова тъп отговор. Ами да предвидят, от какво ще печели тази Община. Сигурно няма да има и чиганки със шекерчета. Sad

# 162
  • Добрич
Лелее ! От вчера  разглеждам старите ви теми за базарите и да ви кажа направо започнах да ви се възхищавам . Толкова много заинтересувани хора и надъхани .  А сега като не знам какво да кажа ......

Не се стряскай толкова... много неща отстрани изглеждат лошо, но всъщност не е така.
Хора много, различни идеали тоже Wink

# 163

Ако ви интересува-това е текста на възражението ни, само осведомявам. Счетоводителката ни  ще го депозира още днес.
УВАЖАЕМА, ГОСПОЖО КМЕТ,

Във връзка с отказа Ви да ни разрешите да проведем поредния ни благотворителен Великденски базар, съвместно с майки от Движение „Заедно за децата”, от името на сдр. „Св.Мина”, Ви уведомяваме за следното:
    Приемаме аргументите за отказа Ви за несъстоятелни и некоректни,  тъй като намеренията ни не са за комерсиална дейност, а  за благотворителна инициатива, която
  голяма част от съгражданите ни вече очакват. Майките, които са подготвили сувенирите са вложили много средства, време и труд и нямаме възможност да търсим алтернативен вариант за провеждането на базара, защото всички сме  изключително заети – с отглеждането на децата си, с обществени ангажименти, с работа . Поради тази причина, за да не бъде похабен труда ни и за да отговорим на очакванията на съгражданите си за реализирането на Великденски базар, с настоящото писмо
 Сдружение „Св.Мина”  Ви уведомява ,че в рамките на упоменатия срок пред храм "Св. Георги" ще разположим две маси със сувенири, дори с риск да бъдем прогонени  с полиция.  Нещо повече-не можем да си позволим да провалим базара, защото с очакваните средства и допълнително обещани от дарители, сдружението ни предвижда закупуването на проходилка на едно от децата на сдружението Ванеса Георгиева или за  децата от Дневен център „Надежда”.

# 164
Mari^ айде да не  се разправяме наистина. Не става дума за доходите на другите, а за доходите и разходите на хората, разчитащи по една или друга причина на благотворителност.  Става дума за принципи и критерии, които явно не ти е удобно да приемеш или просто ти е кеф да се заяждаш с мен.Не случайно бащата на Мануела Горчева стигна до съд, няма значение, че горкият,  вероятно психясал от болка похарчи хиляди дарени средства в покер. Но дали ги е дал на покер или за купони или за димитровградски парцали или каквото и да е - би трябвало да ни интересува по причини, които вече изясних надълго и широко.

Общи условия

Активация на акаунт