Кухни - 21ва тема

• 42 287
  • 295
  •   1
Отговори
# 135
ми няма и да се види, защото е зад вратата - нали това е целта?...

# 136
Бях на Стройко и там имаше много лъскав ламинат, като работните плотове/черен мрамор/ . А и анй важното поръчах си 2 котлони с таймер Hug http://www.leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=12&c=26&pid=715

# 137
на "конелиано" са същите, но са с три зони /задната е с разширение/ , и са 380лв .

# 138
Ама разгледах им аз сайта, ама мъж ми /продавал е бяла техника/ като чу Конелиано каза не,а който дава парите той казва какво BlushЕ, поне ползваме 10% отстъпка и цената стана 383 лв
Тази фурна http://www.leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=10&c=1&pid=656 стана 896 лв, защото след 1 май цената и става 995 лв.
 Hug, а аспиратора http://www.leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=9&c=22&pid=74 излезе 356 лв.

Последна редакция: чт, 02 апр 2009, 17:30 от ina_ana

# 139
  • Бургас
raygram от линка който си дала нищо не се отваря, оправи го моля те за да го разгледаме Grinning

# 140
# 141
Момичета отдавна ви следя, че ни предстой и на нас поръчка на кухня. Засега сме купили само ел.уредите, но пералнята ми е стара. В смисъл, че е не е за вграждане.
Прави ми впечатление, че много от вас не са измислили нещо, за да я скрият.
Има ли опция да си поставиш вратичка пред нея, така, че тя да не се вижда?Всичките ми уреди са инокс, а тя е бяла и никак не върви.
Или самия плот не позволява, защото не е достатъчно дълбок за да се монтира такава врата. Thinking

Ето едно предложение и от мен, което има още за дообмисляне. Сваляте капака на пералнята(или го изразвате ), така тя става 52 см.+3 см. нужни за тръбите отзад. Влиза във шкаф без дъно(поставена на пода) и гръб(фазер към стената). Само страници и врата отпред, ако погледнеш 45 см е сложена по същия начин. Шкафовете се монтират на 2-3 см от стената, т.е. до края на плота(мързи ме сега да меря точно колко идва). Така на око, пералнята + вратата пред нея и 2см. аванс би трябвало да ти дойдат около 57-58см., при всички случаи 60 плот  ще стигнат. Проблем би било и трябва малко да се обмисли вратата така че да не пречи на кошницата за прах и почистването на филтъра, ако ти е долу ниско.
П.П. Лошото на този вариант, че трябва да намериш бутиков майстор  дето да му се занимава да го направи.
Редактирам за да добавя, че шкафа за пералнята (на практика той ще е страници и вратичка) би трябвало да е по-широк от пералнята, т.е. да има аванси за вибрации. Двоен, единична вратичка в комбинация с някоя декорация или нещо друго дето сега не ми идва на ум...

Последна редакция: чт, 02 апр 2009, 23:36 от flambe

# 142
ай, ай, отиде ми новата пералняаааа...

# 143
Момичета отдавна ви следя, че ни предстой и на нас поръчка на кухня. Засега сме купили само ел.уредите, но пералнята ми е стара. В смисъл, че е не е за вграждане.
Прави ми впечатление, че много от вас не са измислили нещо, за да я скрият.
Има ли опция да си поставиш вратичка пред нея, така, че тя да не се вижда?Всичките ми уреди са инокс, а тя е бяла и никак не върви.
Или самия плот не позволява, защото не е достатъчно дълбок за да се монтира такава врата. Thinking

Ако наистина не става да се вгради, подбери цветовете на вратичките така, че да има и бели - да се разпределят цветовете хармонично в цялата кухня.
Успех!

# 144
Както е казала  flambe  Peace-наистина е спасение
 ,аз съм виждала в наши приятели съдомиална машина свободно стояща  без капака отгоре сложена под барплота.Фирмата която им е правила кухнята не се е съобразила с височината на съдомиялната и за да я сложат където е била предвидена са махнали горния капак и споделиха че е малко по-шумна  Thinking

# 145
Благодаря на всички за идеите, страхотни сте  Hug

# 146
като стане ще се похваля какво сме наклепали, че нещо ми се отще от толко сметки и планове  Crazy

# 147
  • Бургас
ай, ай, отиде ми новата пералняаааа...

ето това не се връзва с темата, raygram от линка ти за снимки поне аз видях два модела, на единия се вижда ясно пералнята а на другия признавам не видях, от мненията ти виждам че си се регистрирал и се подвизаваш в тази тема, а тя е за взаимопомощ, моля те ако имаш конкретно предложение го кажи и покажи , но и в детайли да се види как е изпълнението, благодаря ти предварително, а  плоските шеги ги остави на страна Grinning

# 148
абе и аз гледах уж да видя вградена пералня по някакъв начин, а видях нещо дето не го искам.
Май се разминахме някъде  Mr. Green

# 149
Снимките са на две различни кухни .

Общи условия

Активация на акаунт