Кухни - 21ва тема

• 42 289
  • 295
  •   1
Отговори
# 150
http://www.kentimpex.bg/contacts
Случайно фирмата от която мисля да поръчам кухненски аксесоари се намира във Варна. Завиждам ти.  Grinning
За сатенираните смесители можеш да погледнеш този сайт, имат магазини във Варна.
http://www.italterm.biz/cl/?cmd=shShops
Мисля, че Видима също имат сатенирана серия, търся я в момента и ще ти я пусна и нея.
Ох, много благодаря за информацията. Обаче това със смесителя се оказа много трудно - сатенирани има, но всички са за монтиране на мивката, а не за стена. Вчера обиколихме "Сима", "Филбо" и нищо...

# 151
dami ,а защо искаш стенен смесител?
Утре ще къртят стената от двете страни само защото искам смесителят да е стоящ .
Не ми стои добре стенен, особено ако кухнята е с гръб .

# 152
dami ,а защо искаш стенен смесител?
Утре ще къртят стената от двете страни само защото искам смесителят да е стоящ .
Не ми стои добре стенен, особено ако кухнята е с гръб .

Бях решила, че е по-удобно, но вече съжалявам. Така или иначе нищо не мога да направя, защото кухнята вече е готова, мивката е поставена, а в гърба е оставено място за смесителя на стената Sad. В крайна сметка ще се примиря с каквото има, обаче на лененното покритие на мивката никак не стои добре хромирания  - направо ти блести в очите!

# 153
абе то майтапа си е майтап-да си отрежете пералните... всъщност проблемът е много сериозен , и да ви кажа, че на различни кухни по различен начин се крие пералня, миялна и т.н. на снимката, за която давам линк, долният ред шкафове ведно със стената са изтеглени с 10см напред, което е предостатъчно за целта.  тъпо е ама няма кой да мисли, а да се изпълни - на кого му се играе... само още нещо да ви напомня, че на пазара рядко вече може да се намери пералня, по-плитка от 60см, как ще я разрязвате - не знам... Thinking Thinking Thinking

# 154
абе то майтапа си е майтап-да си отрежете пералните... всъщност проблемът е много сериозен , и да ви кажа, че на различни кухни по различен начин се крие пералня, миялна и т.н. на снимката, за която давам линк, долният ред шкафове ведно със стената са изтеглени с 10см напред, което е предостатъчно за целта.  тъпо е ама няма кой да мисли, а да се изпълни - на кого му се играе... само още нещо да ви напомня, че на пазара рядко вече може да се намери пералня, по-плитка от 60см, как ще я разрязвате - не знам... Thinking Thinking Thinking
Ама ти голям майстор пък не разбра за какво изрязване говоря въбоще Mr. Green Laughing. Ама нали трябва да сме саркастични....
Става въпрос за изрязване на аванса отзад на капака на пералнята, който напрактика я прави 60см. Той е като козирка за маркучите. Така се изклинчва някой см. (не всичките 7см., които премерих на мойта пералня, защото пак трябва малко свободно място за маркучите) и заедно с издърпването на шкафовете напред става точно. Днес питах и един познат дето ремонтира перални може ли просто да се демонтира горния капак без проблеми. Отговора беше - да, ако не е с горно пълнене, а по-новите били всички такива. Така че и от резане въобще няма нужда. Ама някой може да иска да си го направи както трябва.
Приемам, че аз не съм го обяснила точно и се радвам, че се изясни проблема в мойто предложение bouquet

# 155
  • Пловдив
Я да се разпиша че тук станало много интересно с тези перални......все пак шегата на страна,но не спаете темичката,по-добре да гледаме готовите кухни и да им се радваме  Peace

# 156
ето и моята кухня,пералнята е скрита с вратички и е 47см широка

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=357890

# 157
  • на плажа
 Момичета, имам един тъп въпрос  Embarassed - предварително ли си избирате и купувате уредите за вграждане и тогава поръчвате кухнята или може да се поръча кухня и после да се взимат уреди? Питам, защото в началото няма да ни стигнат парички да вземем всички необходими уреди и ще се наложи да докупуваме месец за месец.

# 158
аз предварително бях избрала уредите,знаех точните размери при поръчването на кухнята

# 159
  • Пловдив
Момичета, имам един тъп въпрос  Embarassed - предварително ли си избирате и купувате уредите за вграждане и тогава поръчвате кухнята или може да се поръча кухня и после да се взимат уреди? Питам, защото в началото няма да ни стигнат парички да вземем всички необходими уреди и ще се наложи да докупуваме месец за месец.
хубаво би било наистина да ги имата,моя майстор мери и прави шкафовете точно по тях,но ако не успеете да ги купете,поне си ги изберете и им вземи точните размери,но тези за монтаж,във всяка книжка ги има.Успех   bouquet

# 160
Надявам се и аз след месец и половина да се похваля с нова куФничка smile3508,днес стиснахме ръцете  friendshipи ще започват да я правят най-сетне

# 161
  • Пловдив
Искам да попитам някой поръчвал ли е модулни кухни Mobilturi? Ето това им е сайта http://www.mobilturi.it/mobilturi/default.aspx Видях сглобена в един магазин, много ми хареса иска ми се да събера и други впечатления.

# 162
  • на плажа
 Пак съм аз с тъп въпрос  Blush - каква е разликата между традиционен аспиратор, абсорбатор, декоративен аспиратор, абсорбатор коминен тип? За голяма стая кое е препоръчително?

# 163
има значение най - вече големият дебит,  500м3/ч  и повече  е добре .

# 164
  • на плажа
 Това и аз го знам, но ме интересува принципната разлика. Явно има разлика в начина на работа.

Общи условия

Активация на акаунт