"Изостанали ли сте"?

• 43 319
  • 559
  •   1
Отговори
# 435
Темата е трепач! Един път, номбар уан и прочее Wink
А аз да ви попитам, като сте толкова отворени Wink к'во е т'ва пача?
В смисъл като обръщение "ама пача" примерно Thinking

Много осветляваща тема; осветляваща в смисъл прилагателното от светвам се респ. светнахте ме -мин.време 2 лице мн.число, възвратно местоимение  newsm78
Ами ЛКГП, що е то? Кой ще се пробва,хи хи Flutter

Айде 4ао-ви (4ао-ти не съм чувала)

# 436

Това е женатЪ, която току що е прибрала най-желания голфаджия на квартала.

Към милите обръщения добавям и "пастърма".

# 437
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...

Това е женатЪ, която току що е прибрала най-желания голфаджия на квартала.

Към милите обръщения добавям и "пастърма".
Пача е по-принцип същество от женски пол ( жена, момиче, баба ), която изобщо не харесваш. Няма значение дали е слаба или дебела. Е, ако е дебела си е още по-обидно.
А пастърма не знам какво би могло да е като обръщение. Но едва ли е нещо мило .
Ами ЛКГП, що е то?
 А кажи де  ! Simple Smile

# 438
Без да звучи лично, в буквален превод ЛКГП означава "лаф ли каза г*за ли си показа" Wink Тъпо е знам.
И в кой смисъл се употребява "пача" последно?

# 439
Аз го употребяваm вmесто 'скица', като леко подигравателно на 'сиmпатяга', аmа mоже и понятието да е еволюирало...

# 440
Това последното май е най-то4но МаНЕВрата, благодаря!
Много хубава теми4ка, снощи четох до късно и много ме развесели.
 Hug за авторката

# 441
  • Spain
а сиктир за "сиктира "  / какво то4но зна4и казваШ. наистина е много разпространено и никога не съм знаела 4е е неЩо твърде обидно
 а за "па4а" аз по скоро го свързвам с мръсница , мазна мръсница  Wink, гадна женка  Wink ... има и такива жени ..за скица не ми се връзва ,заЩото и с умиление мога да назова някого скица

# 442
Пачата върви и в съчетание от типа "какво си се нахилил-а като пача"...

За мен лично пачата е една степен след обидата на "кифла",

а защо всички тез наслади за ухото са във женски род newsm78

# 443
Е като изчерпим кулинарната тема и тестените изделия от ж.р. ще се разговорим и за мъжките нарицателни - бастун, цървул, катртоф, бате Гойко, Карлсон... Laughing

# 444
  • Spain
Е като изчерпим кулинарната тема и тестените изделия от ж.р. ще се разговорим и за мъжките нарицателни - бастун, цървул, катртоф, бате Гойко, Карлсон... Laughing
аз винаги съм се 4удила откъде произлиза зву4ното пич , от там и за ¨пи4ките¨  ..ако някои е способен да ми го разтълкува  Mr. Green предполагам го използвам правилно , но знам ли ве4е  Rolling Eyes newsm78
 и се сетих за една думи4ка която използвахме преди години , произлиза от мутра и метреса    мУтреса ,така нари4ахме ¨приятелките на мутрите ¨

# 445
аз винаги съм се 4удила откъде произлиза зву4ното пич , от там и за ¨пи4ките¨  ..ако някои е способен да ми го разтълкува  Mr. Green

от peach, мейби newsm78

# 446
  • в шоки-land
ей, много се смях с вас  Hug Heart Eyes

аз винаги съм се 4удила откъде произлиза зву4ното пич , от там и за ¨пи4ките¨  ..ако някои е способен да ми го разтълкува  Mr. Green

от peach, мейби newsm78

за това не се бях сетила...мерси  bouquet

# 447

Айде сега да ни светнеш за Карлсон, нещо общо с перката или нищо подобно?

# 448
Цитат
Карлсон и бате Гойко
не са ми познати Laughing

Ох, по време на моите тинейджърски години се употребяваше много  дърво  ooooh! ; някой който седи като дърво, държи се като такова... и е .....
абе изобщо дървен и задръстен Laughing Задръстен е някой, който не пуши, не пие и не ходи на дискотека, с две думи хубоу мом4е Wink

# 449
Цитат
Карлсон и бате Гойко
не са ми познати Laughing

Ох, по време на моите тинейджърски години се употребяваше много  дърво  ooooh! ; някой който седи като дърво, държи се като такова... и е .....
абе изобщо дървен и задръстен Laughing Задръстен е някой, който не пуши, не пие и не ходи на дискотека, с две думи хубоу мом4е Wink

И ко муй убавото - дърво  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт