Баба Марта вече си отива, АПРИЛките посрещат бебчета щастливи!

• 15 044
  • 295
  •   1
Отговори
# 165
Енигма,не влизаме ли с Mara Casy утре в деветия? Blush

# 166
  • София
Урааа, още поводи за честитки!!! Hug

Мила Атлантика, Честит ти син! Да ти е жив и здрав, на теб бързо възстановяване, много да те гледат любимите ти мъже вкъщи и повече да ти помагат!

Чоки, да ти е жива и здрава бъдещата кака! Да расте все така хубава и умна! Ч.Р.Д!!!

# 167
Renka79, Little-Big-Girl и asia_nika честити малки девойки, а на Атлантика малък мъж! Да са ви живи и здрави, много послушни малките съкровища! Мамчета браво, хайде сега спокойно да се гушкате и скоро прибиране у дома ви желая при тати !  newsm51 newsm07 baloni
Аз вчера небях влизала и каква хубава новина днеска има само, много се вълнувам вече. Да ви кажа снощи имах доста силна контракция но беше само една, след това имах 2-3 но по поносими и това беше, знам ли явно ще е скоро. Гушкам ви всички силно, сега ще изляза да се поразтъпча малко че и аз немога да спя тия два дни и после клюмам до обяд.  Sunglasses
До после   Hug  Hug  Hug

# 168
  • Там където има любов
Здравейте и от нас  Grinning

jianfen - да ти кажа и аз не знам за пъпчето какво да го правим. На каката пъпчето са го пуснали в трезора на БНБ ама на Дейвид още си седи в къщи и Викторското ще му прави компания за сега. Ако някой даде интересна идея бих се възползвала иначе ще краси бебешкият албум

Хайде момичета повечко кекс  Grinning и разходки. Да се размърдат малко бебоците.
От тук нататък май само АПРИЛЧЕТА ще има  Laughing

# 169
  • Враца
ааа, съни, може и май-чета, не се знае  Laughing

# 170
Енигма, Деси-Ди наистина не е важно дали точно днес или утре влизаме в деветия, въпроса при мен е, че се надявам да родя след Великден, за да родя едно доносено и по-големичко бебенце, че по-лесно се гледа съм чувала, та затова се правя на ударена и се надявам и бебо да последва моя пример  и да си поседи още, а иначе ужасно много ми се иска и аз вече да си го гушкам....но нееее, да си чака реда.... Hug Hug Hug

sunny_777 ,  jianfen
- моята майка е хвърлила пъпа ми в река Марица, за да ми върви по вода, а на брат ми не може да се сети какво го е направила.... та ето ви една идея...

Марее
, тая нощ летях до Хамбург и то за пръв път със самолет през живота си, беше много истинско, бях само за два дни на гости на една приятелка и после трябваше да се оправям  да отида до Дортмунд с рейс, защото оттам ми беше обратния полет към вкъщи, пък ми се пишкаше и за малко да изпусна рейса, че те нали цепят секундата и беше много реално, защото си бях бременна  и немците си говореха на немски и въобще беше чудна екскурзия, само малко ме беше страх да не родя в самолета и се наложи да излъжа, че съм в 6 месец, защото не искаха да ме пуснат в самолета с тоя голям корем....Е объркано го разказах, но и съня ми беше доста разбъркан...

Олче - какво стана с твоя избор на лекар - измисли ли го, бен78 и ти ли се чудеше или беше друго бургаско майче???

Последна редакция: пн, 30 мар 2009, 12:43 от mara casy

# 171
честито на всички родили мами!Да са ви живи и здрави децата   bouquet

честита ти рожденничка чоколина   bouquet Да ти е жива и здрава,все така лъчезарна и послушна бъдещата кака Мони

# 172
Ох, колко нови бебчетаааааааа   stork-boy stork-girl Two Hearts newsm44

Честити да са Теодор на roli-lia, Пресиян на no_name , на Slyn4o, Никола на radost_mk , Гергана на renka79, Дея на asia_nika, Ивета на Little-Big Girl, честит син на atlantica , да са живи и здрави малките бебешорчета, много да радват мама и тати   newsm51 smile3525 newsm51

Честит Рожден ден на Симона, да е жива и здрава принцеската и да стане най-грижовната кака!   bigdance2 newsm59  ura

Рядко пиша, но всеки ден ви чета. При нас нищо ново, освен че вече и аз съм в 9-тия месец и вече съм по-спокойна  Laughing но все пак се надявам бебо да си изчака докрая  Mr. Green В четвъртък сме на консултация.

# 173
Sunny 777,нашата   баба  също  даде  тази  идея,на мен  ми  се  струва СУПЕР-ано има  ефект!Защото  на  чичото са  го  метнали  в  двора  на  техникум(той  е  роден  на  7  април),но   нямаме  си  чичо лекар,ама  нищо(никога  не е касно).

# 174
  • Лудогорието
Ей, от петък не съм влизала и ето нови бебчета се появили!!!
Да са живи и здрави да радват много мама и тате!!!  Hug
Честит рожден ден и на бъдещата кака Мони    party006
Ние днес нямаме вода и съм с вързани ръце от всякъде  ooooh! На консултация съм утре. Болежки-в коленете и от време на време леки менструални. Като цяло съм доста активна, бебо също, но бързо се изморявам. Все ми се спи и съм гладна  Thinking

# 175
Здравейте момичета,
Честити бебчета на всички родили! Нека бъдат здрави и много щастливи!
При нас ситуацията е следната: лекаря по ЗК ми даде обменна карта и направление и ми каза вече да ходя в болницата ако съм имала въпроси - и това защото съм с високо кръвно и го попитах за изследвания на урината.  Нямам думи какви са някои лекари - отпрати ме съвсем безцеремонно.Аз не че съм разчитала на него, ама нали това му е работата.Иначе след преглед с ехограф в събота при другия лекар бебка е вече 3400, слезнала е ниско, плацентата е узряла, водите са намалели и трябва да я чакаме до 1 седмица. В четвъртък сме пак на лекар, вероятно ще ме гледат за разкритие и ще се разбере повече. Аз още не съм изпрала всички дрехи, трябва и да гладя, но поне днес си стегнах багажа. А ми е странно, защото нямам никакви контракции - само много силни направо разкъсващи болки ниско долу и някакси отвътре.Има моменти когато въобще не мога да се движа, трябва да изчакам малката да се премести и тогава.Но ще изкарам, нали е още малко.
 Hug ви всички, моля мамите с бебчета да споделят с нас как се гледат вкъщи - това е изключително зареждащо.

# 176
mara casy ,Енигма, в никакъв случей не искам да си мислите че издребнявам дали днес или утре влизаме в 9 месец.Вече толкова ми се иска да съм в 9 м.и да се успокоя че сякаш времето се точи бавно ,бавно и ми си ще вече и аз да съм сред щастливите майки.Колкото повече задържим бебетата е по-добре,но много ми тежи вече и само за щастливият ден се мисля. Hug

# 177
baloniЧестито на мама Атлантика!  bouquetДа бъде живо и здраво детенцето й! mamma baloni
Ехааа, ама то милото изчака търпеливо да си се приберат в Русе, за да се роди! Heart Eyes
 baloniЧестит рожден ден на кака Симона на Шоколина!  bouquetДа расте здраво и умно дете и да бъде кака за пример! bdbaloni

# 178
  • София/Люлин
Честито на всички родили майчета! Да са ви живи и здрави бебчетата, много послушни, а на вас бързо възстановяване и стискайте палци на всички нас чакащите.
Днес съм на ЖК, а се надявах че до този преглед вече ще съм родила, защото Доки каза че ще се появи бебка по-рано. Ох, не мога място да си намеря вече #Crazyр, страх ме е, а от друга страна искам вече да си гушна мъничката.
Вас мъчат ли ви киселини? Направо са ужасни при мен, вече не се появяват само вечер, а и денем са ми спътник. Иначе симптоми за наближаващо раждане нямам след контракциите от миналата седмица.
Снимките на новите членове на форума са страхотни Grinning.

# 179
Аз сега се върнах от ЖК-матката ми била чувствителна,пъп вече няма на къде да ходи коремчето паднало,бебето готово Mr. Green-пък не ще да се ражда!И накрая питам док кога да дойда пак и тя  Shocked"ми ти трябва да родиш вече бе,ама ако случайно не стане другата седмица пак ела"Дано да родя до тогава,че направо вече полудявам,това чакане накрая ме побърква!
Didi Bojinova аз да не се хваля много ,но рядко имам киселини ,а с каката още като влязох в 9-я месец и направо не се спеше то беше ужас-казвам на моя мъж,че това бебе ще е плешивичко Mr. Green!Какато се роди с една голяма коса,че и рошава  Heart Eyes,на мама пънкарчето беше  Heart Eyes Heart Eyes!
Ще ме извините ама някои пита за болки от вътрешната страна на бедрата,но забравих кои -много странно ме пронизва и мен,за съвсем кратко,но безкрайно неприятно!

Общи условия

Активация на акаунт