Баба Марта вече си отива, АПРИЛките посрещат бебчета щастливи!

• 15 042
  • 295
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро момичета!
Пак влизам и гледам си имаме ново бебче-Честито момченце Atlantica,да е живо и здраво !

[size=14pt]Честит рожден ден на Симона,да расте все така красива и умна и скоро най-добрата кака![/color][/size]

Момичета как ми се иска и аз вече да раждам,като гледам тези сладурчета на първа страничка  Heart Eyes,но то с моя късмет пак ще си пренося.Днес съм на консултация и ще питам-няма ли да раждам вече  Crazy,по цял ден имам контракции пък нищо не излиза  Crossing Arms

# 151
Atlantica,честито бебче!Нека е живo и здравo,радост за мама,татко и батко!

chockolina,честита рожденничка!Желая и прекрасно и безгрижно детство,изпълнено с много смях и веселие!И да е най-добрата кака на света!

# 152
Честито син на Atlantica !Да и е здрав,умен и послушен!
Честит празник и на чаровната кака Мони!Едно пухкаво братче и пожелавам,да му се радва и много да го обича! Hug
рони може и така да са решили.Аз взех да се настройвам за след 1-ви ,че е много вероятно.Или да взема да дойда и аз до София Simple Smile
Да сме живи и здрави ,толко издържахме ще избутаме послезните дни.
Момичета вписвам всички нови бебета ,за които липсват някои данни ще се допълват после ,че инфото ще става все повече.
Късмет на всички Hug

# 153
Честито момченце на Atlantica да е жив и здрав и много щастлив  Hug

Честити принцеси на Little big girl, asia_nica и renka79 да са ви живи и здрави много да ви радват и слушкат    bouquet

Честит рожден ден на Симона да расте голяма и послушна кака

# 154
  • Под Сините камъни
Честито на Атлантика!Да и е жив и здрав малкия юнак!

Шоки ,Ч.Р.Д  на кака Мони!Да радва и слуша мама и тати!

Йо-Йо ,Дена  klv и аз се присъединявам към вас  чакащите .Уж съм с термин 1 април  днес ходих на преглед и  изобщо нямам никакви симптоми за раждане.Не му се излиза  на бебчето и това е .А си мислех ,че ще съм една от първите.Докторката каза ,ако не родя до края на седмицата в  понеделник с  багажчето и в болницата .Дано да не се наложи и всичко да се нареди ,че  изобщо не ми се влиза предварително в болница.

Последна редакция: пн, 30 мар 2009, 10:08 от galia1231977

# 155
galia1231977 направо ще заформим клуб на преносващитедума която не обичам Вики се  роди 8 дни след термин без никакви белези на преносванеИ аз днес съм на ЖК,ще видим как вървят нещата.Защо ще влизаш в болница толко рано?Аз първия път си бях в къщи и ми дадоха дата 10 дни след  термин  до която ако не тръгне раждане да отивам за предизвикване.Но се радвам ,че не стигнахме до там и бебето си тръгна естествено на 8-мия ден.

# 156
Добро   утро!
Не  остана  много  време  на  АПРЛИСКИТЕ  бебешоци да  се  раждат  март.Ние   вече  сме  без  пъпче и  сега  мама  си  мисли  каде  да  го  подхвърли.Някой  знае  ли  дали  има   традиция  в тази  работа или кадето решим?
Dena_klv  мерси  за  помоща,днес  ще се  кача  и  малко  снимки  от  изписването  ни,да  ни  видите с  таткото.
Успех на  мамите за който  днес  е  ДЕНЯТ!!! newsm10

# 157
  • Под Сините камъни
dena_klv   и аз предния път родих  сина ми  със закъснение от 14 дена  и влязох в болницата 3 дена преди да родя .Незнам и на мен ми се вижда рано за болница ,но ще видим,дано не се стига до там този път.

# 158
Хайде добър ден и от мене. Започвам първо с поздравленията.

Честито бебе Гергана на мама Ренката79. Да е жива, здрава и много да слушка мама и тати

Честито бебе Дея на мама Ася- Ника.Да е жива, здрава и много да слушка мама и тати.

Честито момченце на Атлантика. Да е жив и здрав малкия голям юнак.

Честито бебе Ивета на мама  Little-Big- Girl. Много да те радва малката принцеса.

На всички майки пожелавам скоро да се приберете у дома и да си гледате бебнцата.
Честит рожден ден на Симона на мама Чоколина. Расти умно, щастливо и забавно детенце.

Two Hearts  party023  Gift newsm59

Благодаря, момичетата за съветите за шишетата. Просто няма да изварявам толкова дълго време.
За къпането обичам да се къпя в гореща вода. Не съвсем вряла но гореща, не бях чувала че може да предизвика отлепване на плацентата.
За сега от мене чао и следобяд пак ще видя дали няма някое ново бебе. Много е хубаво така.

# 159
ЗДРАВЕЙТЕ И ОТ МЕН!

АЗ ВЕЧЕ СЕ ЗАВЪРНАХ ОТ БОЛНИЦАТА. Увериха ме, че няма да раждам в близките 2 седмици, ноооо да видим, че нищо не се знае.

ПОЗДРАВЯВАМ ВСИЧКИ, КОИТО СА СЕ СДОБИЛИ С РОЖБИЧКИ ПРЕЗ ТЕЗИ ДНИ! stork-boy stork-girl

БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ОТГЛЕДАЙТЕ УМНИ И ПОСЛУШНИ ДЕЦА! smile3504 Two Hearts mamma

# 160
Честит рожден ден на Мони...
Честито на всички мамета, които имат бебешори...

Брилянтин сега съм измислила как ще си купя карабинери вместо халки, само трябва да се наканя да се смъкна до някой магазин с алпинистки джаджи и да взема два карабинера... не можах да измъдря откъде да си взема достатъчно здрави халки

Жулиета дано се окаже от кремчето тоя обрив, а не от храна...

На завърналите се вкъщи мамета - моля продължавайте да обсъждате проблеми и емоции с бебетата си и тук, в нашето си форумче, мисля че е много зареждащо за всички, съобщавайте ни новини всякакви - това за пъпчето беше страхотно описано....

Аз се сдобих с нова болежка - нещо като мравки, които ме полазват за секунда от вътрешната страна на бедрата - много странна пронизващо щипеща болка, която веднага изчезва...Чудя се какво е
Много е завладяваща цялата тази еуфория с бебевалежа и всички сладурчета, но искам да ви кажа, че аз се опитвам да се въздържам още и да не мисля по въпроса толкова много, защото съм все още в 8-ми месец все пак...Поне в девети да вляза и бебо да попорастне още малко....

# 161
Е, не мога да успея да ви поздравя бе, момичета, много раждате, браво!!! Честито синче на Атлантика, да й е живо и здраво и много послушно!!!

# 162
  • София
Mara Casy вече си в девети месец, а не в осми,почвай да си се подготвяш и да мислиш моля ти се.Не остана време. Laughing Laughing Laughing

# 163
  • Бургас
Здравейте мамчета,
честито на всички нови бебчета и техните майки,
аз вече влязох в деветия месец и в събота изпрах 2 перални с дрешки и даже и ги изгладих, макар да мразя, само дето не съм си приготвила багажа за родилното, но май ми е рано още,
като гледам как са се разраждали всички искам и аз, вече ми е доста тежко като някой кит съм.
От два дена съм с ужасна хрема и малката беше болна, направо незнам как оздравя тя като не пие никакви лекарства, дано и аз го преживея без лекарства.
Искам вече да раждам, а така се притеснявам че ние сме в частния сектор и кризата ни е ударила яко , нямаме никаква работа и моя мъж само виси в офиса при мен. Дано тази седмица вече се раздвижат нещата, че не искам да раждам второ дете в криза.
А оня ден джипито на дъщеря ми като разбра, че малката е контактна с варицела от градината и че аз не съм карал, направо се хвана за главата, каза че е много опасно за бебето, и ме ошашка още повече.

# 164
Здравейте на всички!

След рожбата на Ренката,гледам още нови бебешки попълнения.Да се живи и здраве и много щастливи деца.

Аз станах преди малко,тази часова промяна направо ме обърка,нощем съм будна а сутрин немога да отлепя глава от възглавницата.
От два дена имам нещо като кисилини ли са ,незная точно защото досега не съм се чувствала така.Задъхвах се като хода,но сега направо имам чувството че ме изгаря т хранопровода и все едно имам гюле в гърдите.Ох,имам още време,трябва да се издържи.

Поем,аз също съм се насочила на този модел стерилизатор.Незнаех че го има в пикадили и мислех да го търся от накой бебешки магазин.Влязох в един он-лайн магазин за детски стоки и там го предлагаха в компрект с шишета и даже се замислям дали да го поръчам направо от там.Ще разгледам пак и ако искаш ще ти дам повече инфо.

Днес съм на  мерки и теглилки и ще ми дават направление за болницата.Имам още цял месец,но явно нямат търпение да се отървят от мене,нали ще раждам /дай боже да издържа/ във Варна..........И си зная че пак ще ме претупат,ама вече свикнах и само дано всичко е наред докрая.
Лек ден от мене и честит празник на Мони!

Общи условия

Активация на акаунт