Отговори
# 105
Здравейте кадъни,

Аз пак бях пътешественичка, та не бях ви чела от миналата тема и днес наваксвах. В началото и аз се ошашавих от толкова много нови имена, помислих, че съм сбъркала форума, ама после започнах да ви разпознавам една по една. Тая мания за смяна на никовете да не би да е свързана с идването на пролетта, нов живот, нови начала и пр???

Латейкич, голяма почерпка имаш от мен.

Саратед , познах те още преди да стигна дотам, където си признаваш коя си.

Новите, добре дошли и приятно прекарване в нашата темичка.

Шиланке, напоследък се включваш все със здравни оплаквания, искрено ти желая да се оправиш в най-скоро време.

Миг, поздравления за успеха и давай все така твърдо. И на мен ми е познато явлението вълчи глад, това ми е голям проблем, не мога да устоявам стомаха като си заиска своето ....

Дуа, като те гледам и с грим, и без грим, все си хубавица...дори и с цикламено червило и синьо-зелени сенки няма да си съвсем за изхвърляне...

Невена, да не ни забрави вече? Липсват ми информативните ти постинги, като ти дойде музата много интересни неща пишеш.

Мис, интересна история, желая ти от все сърце щастлива развръзка. Аз имам приятелка живяла в Либия, женена за либиец...сега вече не са там, но тя си е все още цяла целеничка в добро физическо и психическо състояние...Всъщност в тая тема сме много живелите в арабски и други мюсюлмански страни, както виждаш имаме позволение от деспотичните си мъже дори да ползваме интернет, пък и веселячки сме повечето, така че страшно няма. Но бих се присъединила към тези, които ти казаха, че освен повика на сърцето трябва да слушаш и разума...В подобна ситуация трябва да се вземат под внимание много неща, не само чуствата защото след време битовизма гаси и най-силните страсти...За мен при смесен брак е най-добре да се живее в трета, неутрална страна, но ако това е невъзможно, предварително трябва да се направят много проучвания и много мислене...Това го казвам по принцип, нямам предвид само брак с араби, на мен лично не би ми било приятно да живея и в някакво малко провинциално германско, френско или английско селище, където съм единствена чужденка...Ще следя историята ти с интерес.

ДТТИ, къде си?

# 106
хайде мили ми лели арабелки ,ставайте че има новина
БЕЛБЕЙКА РОДИ В 03.15 МОМчЕНЦЕ 3500ГРАМА 
В ДОБРО СЪСТОЯНИЕ СА И ДВАМАТА И СЕ ГУшКАТ В МОМЕНТА smile3541
ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТЕ
ЦВЕТИ БЪРЗО ВЪЗТАНОВЯВАНЕ МИЛА Hug  bouquet
ТОВА НЕ Е ПЪРВОАПРИЛСКА шЕГА ДА НЕ СИ ГО И ПОМИСЛЯТЕ Joy

# 107
  • София
Честито Белбей!Да сте живи и здрави да се гледкате!Много да ви радва малкия юнак!  bouquet Heart Eyes

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 08:00 от not stubborn enough

# 108
Честито Белбейче!  Hug Hug

Станахме пак лели!!   newsm44 newsm18  bigdance2
Бягам, че закъснявам, после ще ви чета и пиша  Hug

# 109
Белбей, честито, миличка! Да сте живи и здрави и двамката! Бързо възстановяване и кротко, спящо и ядящо бебе!  bouquet

# 110
  • Varna
ЧЕСТИТО БЕЛБЕЙЧЕЕЕЕЕ

Да ви и живо и здраво да ви носи много радост. А на тебе бързо възтановяване Hug Hug Hug
Цецифло, Иманчето, на добър час сладуркииии-много се радвам и за вас Hug
Честито ЛЕЛИ И НА ВАС  bouquet
Днеска ще черпя за Белбейчето, тъкмо имам инерция от вчера Laughing newsm44  ura dance dazzler1

# 111
Брех,пак имам шесто чувство-снощи се сетих ,че е първи април -а помните ли как ни преметна Деси миналата година-бременна била hahaha-сигурно сега се спотайва за да ни излезе пак със същия номер Laughing-обаче нейсе...та в това си размеишление,се присетих за Бей-Викам си,тя да невземе да ни изненада първоаприлски-че да се чудим-шега ли е,истина ли е newsm78
и то хоп-родила,милата Hug Hug Hug
Цеци мерси за новината-само това да се чува-то важи и за теб-като му дойде времето Hug

Бей-Бъди най-щастливата мама на най-щастливото бебе-Ншаалах Praynig

# 112
Белбейка много поздравления и от Русе. Пожелания за здраво и щастливо детство и още много братчета и сетричета Simple Smile
Не разбрах кога е родено на 30 март или на 1 април?

Цветя за тебе мила, за малкия подаръците като излезете Simple Smile

# 113
Честита мъжка рожба на Белбейчето!! Каква хубава новина само  Grinning А и отбора на овнетата се увеличава  Wink

Делтичка и на теб честит рожден ден, да си все така позитивна, много здраве ти желая и скоро да увеличиш списъка с посетените арабски държави  Peace

# 114
 smile3522.4ЕСТИТО НА МАМА БЕЛБЕЙ.  bouquet  bouquet  bouquet.

като за добро утро една приятелка ме излъга(първоаприлски),4е се е сгодила smile3508.И аз пък се хванах newsm62.

Nadia Jasem,поздрави на Ели от мен  love001  love001  love001,Май месец се прибирам за цялото лято и ще се радвам да дойде на гости в София да се видим Hug Hug Hug.

Дина и тук все е пясъ4но и прашно smile3516.Инфото е 4е 3месеца от юни до семтември ще е така нон стоп,защото не е валя изоб6то тази година smile3511.И аз за това се радвам 4е си тръгвам smile3534

Miss Faraula,къде си детенце? newsm03

Приятен ден на вси4ки Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 115
Каква хубава новинаа!!!!!!!!!!
Белбейкее честити!!!!!! Да си жива и здрава както ти така и бебчето!!!!

# 116

честито мила БелбейДа растете здрави и много послушни.

# 117
Здравейте и от мен на 1 Април...  bouquet
Аз не познавам Бел,но това не е причина да не я поздравя и да не се радвам за малкото сладурче,което сега предизвиква толкова усмивки и щастие,така че да сте живи и здрави и много да се слушате взаимно...  bouquet  bouquet  bouquet
Тук съм иначе,чета ви постоянно с интерес....
Моята история няма никаква развръзка и не знам дори на къде да поема...Sad,опитвам се да затварям вратата й и да де не мисля,че тогава е страшно...пък и нали знаете като е гадно е гадно,в момента си търся и работа и нищо не изкача и за съжаление розовите очила през които гледах когато бях с моето либийче,сега си стоят на тавана и събират прах...Sad
Виждам толкова надъхани и силни хора сред вас и ви поздравявям за това newsm20...приятен прашен ден... Weary

# 118
  • София
Здравейте дами,
Как се чувствате в ролята на форумни лели? Grinning
Аз пък съм се вкиснала нещо..Пак си имах разни пререкания с по-висшестоящите особи в офиса и нервите ми се опънаха до крайност.. Sad Звъннах на мъжо в Гръцко да си излея мъката, а той само това сякаш  чакаше..Да му кажа, че няма да работя повече, ориенталец нали е...И тъй като у нас работа, както става видимо и от поста на Ягодка, трудно се намира /докато той там се е установил и уредил добре/, ми предложи да се преселим в южната съседка след края на учубната година, барабар с бабата за подкрепа..А майка ми такова нещо не би приела, убедена съм..... SadА и децата, на такава късна възраст как ще се адаптират в училище, не ми се мисли.. ThinkingАма да не ви занимавам с плановете  и страховете си от предстоящата промяна PeaceЗабягвам та да не ви отровя слънчевия ден! Peace

# 119
Теди ако става дума за Атина там наистина не е най-доброто място за живеене, камо и за учене на децата. Виж ако сте някъде в провинцията е по-добре. Като в България Wink

Общи условия

Активация на акаунт