Отговори
# 120
Досега съм се смяла,ако имате време прочете това:

Joy

Дай, едно от ония, дето като го хвърлиш във вода вика “Фъшшш”....

Дайте ми един глистер аналгин.

Може ли едно за кръвно на “Паткафарма”?

Дай 1 блистер от ония моите на Шайкафарма

Може ли хапчета за изрусяване на мозъка?

Километър за температура

2 бисерчета фамотидин

Зелени хапчета за епидемия

Вие същата аптека ли сте, където я търся?

Този аналгин където ми го дадохте, може ли да го развалите?

Наш Иван е много болен. Ката си сложил темпериметъра, да си премери темперакурата, и като го извадил…. и като го погледнал.. 40 сантиметъра!

На тема БЛИСТЕР:
- Глистер
- Глистче
- Бластер
- Кора
- Дай ми две люспи аналгин и една люспа антистенокардин
- фолийце

Може ли едни хапчета за секс “подагра”?

Калиев хиперкомбинат

А калиев сперманганат имате ли?

Капкометър

От зелената рецепта ми дай седалгин ООН

Копчета за хлебарки имате ли?

Какво е разписанието на това хапче?

Дай 2 колдрекс макс фактор

Дай лакалут за вагинална промивка
(лактацид за вагинална промивка)

1 кантонерка аналгин

Шмелник байкалски

Презерматив

Клиент пита аптекар къде да постави свещичките, а той му отговаря: в аНУСА. След малко клиентът се връща с две течящи от носа му свещички и пита какво да прави…..

Витамин С на скилидки продавате ли?

Парацетамол на активия? ("Актавис")

Паста за зъби плака луд? ("Лакалуд")

Имате ли дефлориращ сапун на Dove?

Хлорофил на таблети против кариес?

Една кутийка презервативи Дюрасел.

- Аспирин?
- Колко?
- За 80 кила чушки.

Eдин аспирин узо, че ме цепи главата.

Разговор между клиент (от мъжки пол) и фармацевт:
- Извинете, бихте ли ми дали една таблетка Трибестан!
- Бих могла да Ви дам една таблетка Виагра или Левитра.
- Аз искам Трибестан, не се нуждая от продуктите, които ми предлагате. Налага ми се да пътувам със самолет, а ми става лошо.

Имате ли Спермадекс и Курватол?

А чорап за разширени вени за ляв крак до коляното?

ЧЛЕННИК БАЛКАНСКИ
(Шлемник Байкалски)

Бушони за уши имате ли?

Хапчета за заплес?
(запек)

Можете ли да ми поправите черчеветата на очилата?

Вагинални таблетки за през устата?

Шишенца за цокане (???)

Обезчестяващ спирт
(обезболяващ)
 Joy

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 15:08 от snejnatamar

# 121
Извинете,вие ли сте форума, където се регистрирах преди година и нещо newsm78...май съм се объркала boo
Цитат
Вие същата аптека ли сте, където я търся?
Joy Joy Joy
Снежна-повдигна ми духът с тези бисери от аптекарския бранш hahaha
Искам само да дам отзиви на човека дето питаше това:
Цитат
От зелената рецепта ми дай седалгин ООН
...не си купувайте този седалгин,изпробвали сме го вече многократно,нищо работа не върши Sick-пиеш,пиеш и все с болки седиш Crazy,че и се влошаваш повече- Sick-
менте някакво,действа само на дадени хора,но рядко
yes
Честит първи Април,момичета

Ди,за шега бих се изгримирала по описания начин-синьо-зелени сенки за очи,цикламено червило и руж в по-червеникав нюанс-да,но не ми стига смелост-че после може и някое нещастие да произлезе от това,то хората от смях понякога и най-лошото може да им се случи hahaha

# 122
Теди-бих искала да ти отговоря  на поста,в който споменаваш за заминаването ви (евентуалното)-мисля,че всяко начало е трудно,но все пак ,таткото ще е до вас-там ви е мястото- Peace-Пиша ти,понеже тези дни обсъждаме това с моя човек,така да се каже реших,че вече е време да се преселим да живеем в Ливан за постоянноНшаала-хем,че таткото ще остане тук временно,докато се уредят нещата с някакви доходи там- Crazy-и аз се притеснявам-доста-знам,че няма да ми е лесно,но се моля Бог да ме дари с необятно търпение-желая същото и на теб Heart Eyes(а момичетата не са никак големи-в тази възраст за две седмици всичко ще е наред.Колкото повече отлагаш,толкова по-трудно ще става-но сега са в много благоприятна за промени възраст,за разлика от нас-давам си сметка,че колкото по-голяма Winkставам,все по-трудно приемама промените-та така -малко като при дърветата-колкото по-голямо ,толкова повече корени има bouquet
ако ми остане време,пак ще се включа,но сега се захващаме с уроци-ние нямаме ваканция и ще трябва да си учим
Весел ден-и само усмивки днес  bouquet

редактирам:Деси е в много подозрително отсъствие-дано е добре и да крои нещо първоаприлско Praynig

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 16:23 от DUA

# 123
здравей те мили дами благодаря ви за топлото посрещане.ще се радвам да съм част от вас . Hug.само да папитам нещо някой има ли идея как стои въпроса с получаването на лична карта ;али на 4. 4 .2009 е на трето интервю и незнам какво да очаквам вече.много ме  е страх да не получи отказ newsm45    че после не знам какъв ад ни чака......чао за сега от мен

# 124
                                                      Имате ли дефлориращ сапун на Dove?

знаех си че от там е тръгнало всичко. Пустия му сапун

snejnatamar силзи ми излязоха на очите от теб така да знаеш  smile3532

# 125
  • София
Цитат
Деси е в много подозрително отсъствие-дано е добре и да крои нещо първоаприлско
дано всичко е наред наистина.. PraynigА иначе първоаприлския бъзик ви го спретнах аз и вие се хванахте.. Mr. GreenНикъде няма да ходя, с никого не съм се карала, нито на мъжо за момента работата ми е дразнител....А че мястото ни е при него - това е факт, който обаче леко ще преинача в полза и на двама ни, сори на петимата, с бабет - шестимата... WinkМястото му е при нас, т.е той да си идва насам..И това ще стане скоро, само търпение  е нужно.. PeaceТа така.. Simple Smile
Снежна, аз също се смях до припадък на тези бисери.Откъде ги изкопа? newsm78
Галина, не си уточнила за каква лична карта иде реч..За постоянно или временно пребиваване, какъв му е статутът към момента? Thinking
Ягодке, мерси за готовността да помогнеш, разпитвайки за курсове по арабски.  bouquet

# 126
ами за постояно пребиваване един познат му казал.че трябва да си нагласи 1000 $.ina4e nqma li4na karta .какви са тези ословия.незнам главата ме боли чак........ами ако се оженим там как стоят нещата.с нещо не съм запозната  newsm45ли той неможе да ми обесни добре и кашата е голяма.помагайте newsm17 newsm17 newsm17

# 127
Галина, доколкото знам постоянно може да се получи веднага само ако чужденеца е родител на бг гражданин. Побързайте да си сътворите един български гражданин, иначе първо трябва да получи временно за една година, което е 500 лева.

Ако се ожените там трябва да регистрирате брака си в България и да ви издадат български акт за граждански брак.

Белбеи, честито ти синче, само радост да ти носи. Как се казва малкото човече?

# 128
мацки пак съм на линия,сега отивам да чета

# 129
Здравейте  Hug

Нямате милост.  Tired И вие ли? Цял ден ме лъжат и аз като шаранче се ловя всеки път.  Blush На всевъзможни пързалки се хванах.  ooooh! Явно съм много наивна, защото всеки път се хващах и с изненада откривах, че пак са ме метнали.  Crazy
Деси, Hug Hug къде се изгуби? За малко да те обявим за издирване.   Naughty
Ди, добре завърнала се от пътешествието.  Hug Чакаме разказ по снимка(и)Party
Снежна, много се посмях.  Mr. Green
Хубав въпрос зададе Ди, как се казва новият малък човек?
Галина, успех с документите.  Peace

Яде ми се нещо сладко та 2 не виждам.. съжалавам, ако пропускам нещо важно, но мисълта ми е замъглена.  Blush Отивам да тършувам, ама каузата ми е загубена. Не купувам сладко в нас и никога няма нищо. Та ще трябва да си сглобя нещо.  Tired Май ще ям мляко с грис, много обичам.

# 130

Белбейче-честит ти малък принц,нека да е жив и здрав и да ви носи  само радост

# 131

с малко закъснение-Делта-честит рожден ден

Сега да си дам извинителната бележка-тук в събота имаше много силен вятър  и доста кабели бяха прекъснати-в това число и нашия-та чак днес се явявам на линия Grinning

добре дошли на новите момичета  Hug

дуа права беше,бях си измислила и какво да излъжа-обаче не за бебе-то този номер минава само веднъж Mr. Green

спорти бебето което чакаме -е изцяло сирийче,и ще е първородно.

момичета затруднихте ме с никовете-но с по задълбочено четене разгадах кой кой е,само споменаватено на ника Анди-ме постресна малко  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy,Анди и в нашата тема newsm78,после обаче всичко си дойде на мястото Grinning

снеже още съм така  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy,мъжо игурно си мисли че нещо с главата не съм наред седя сама и се хиля

Ние започнахме нов почин -всеки петък в различен мол-нали времето беше смотано-та в последният в който бяхме направо ми се събраха очите-такива цени #Crazy #Crazy #Crazy-ужас,то в най скъпите улици в Дамаск няма такива.

И понеже и нет нямах изпрах един килим и едно халище-според хлапетата,аз съм пристрастена-и за да не се побъркам си търся работа Laughing

другарче супер-15кг.
Снощи получихме багаж от нашите-каките спяха-затова дребната пощуря-отвори се всичко-имаше и ролкш за нея-веднага я облече-и отиде да се похвали-Муфи виж-каката обаче не реагира и така повися 2-3 мин и се отказа да се хвали

след малко ща кача снимки в албума,който иска да погледне.
либра нали пита за Оби-и него ще кача

# 132
  • Варна
Лелки барбарелки  Hug темата се напълнила с радостни събития   Crazy
Белбей честит малък принц   bouquet много да си щастлива с него, когато успееш да се включиш, да разкажеш страшно ли беше  Mr. Green
Делта честит рожден ден   bouquet много здраве и късмет ти желая  Hug
Цецифло много се радвам, че нещата ви се уреждат Hug
Наде не се сърдя Hug на 03 май сме на сватба в Русе, така че ето един повод за форумска среща  Flutter
Дтти вие получавате багаж от Бг, ние пък снощи получихме багаж от Сирия - суджук, пастърма, маслини и сирене /онова което е на конци/. Мъжа ми беше безкрайно щастлив  Heart Eyes
Момичета като си сменяте никовете оставяйте по нещо за разпознаване Crazy
Масреите къде се загубиха  newsm78
Лека вечер от нас  Hug

# 133
Ей, пак се умълчахте бе...често сте ми единствения източник на радост, а все се изпокривате....

И аз много се смях на случките на Снежна,
и си спомних за две интересни случки разказани ми от познати.

1. Мое познато семейство разглежда щанд за мъжки бижута - синджири, висулки, кръстове с Христос, без Христос...До тях е застанал циганин (ако предпочитате ром), който също разглежда, и по едно време казва на продавачката:'За мен този кръст с гимнастика', сочейки към кръст с разпнатия Христос.

2. Моя позната аптекарка ми каза, че навремето сиропа за кашлица се е продавал наливно. Тя забелязала, че една бабичка доста често идва да си купува сироп и я пита как е възможно да го употребява толкова бързо...на което бабата отговаря, че сиропа много им се усладил и с дядото си го дробят с хляб и си похапват...

Хайде Рени, гледам че ни четеш тихомълком, я разкажи как се развиват събитията при тебе?

Лека нощ.

# 134
  • София
Добро утро, дами! Heart Eyes
Откраднах си 5 минути за писане преди да тръгна на работа Sad
Галина, няколко страници назад бях постнала  закона за постоянно пребиваване на чужденци в БГ.Потърси точно къде беше...Казваш, че няма лична карта обаче... newsm78Трудно без наличието на временно ще скочи направо на постоянното. PeaceОженете се тук, като ползвате ливанския му паспорт.На база акта за брак ще му дадат временно.А след две години по закон, или по-рано, ако се сдобиете с отроче, ще кандидатства и за постоянно. PeaceУспех!
Деси,добре че се появи, че те мислехме... HugВ работата като стигна ще отворя албума, че сега трябва да поемам..
Раф, метни насам малко от сиренето на конци...Соленичко е доста, ама е вкусно..Как е възпитаникът на яслата?
Лек ден на всички и по-късно, при наличие на свободно време, ще се включа пак! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт