Отговори
# 135
Добро утро!   bouquet

Аз съм от отбора на вечно закъсняващите,  Embarassed по тази причина, по-късно повече от мен  Hug

# 136

А закуската е от мен
  bouquet
Малкия заспа,отивам smile3524

# 137
  • Varna
ДобрЮтрУУУУУУУУУУУУУ Тайфатааааа Hug
Побъркахте ме със тез новите никове ейййй #Crazy #Crazy #Crazy
Благодаря за кафенцетоооо- Латейкич ти ли си ни го сипала newsm78
Момичета - любави които по късно сте ме поздравили аз знам, че сте ималали някаъкв проблем и затова не сте ме поздравили. Но пък аз много обичам да благодаря за такива красиви пожелания  които са мед за душата ми и пак ще спомена, че ми намазахте със мехлем душичката и, че благодарностите ми по нагоре РАЗБИРА СЕ са и ЗА ВАС Hug

БЛАГОДАРЯ ВИ МОИ ДРУЖКИ Hug Hug Hug
Снежнотамарче Hug каква страхотийска закуска си приготвила. Кой искаше сладкооооо?

# 138
Добро утро и от мен  bouquet Hug,благодаря за закуската и кафето

Теди и Раф май само аз не харесвам арабското сирене newsm78 и в  частност това на конци-веднъж спорихме по този повод с единият от деверите който е в БГ,той заяви,че от сирийското сирене по вкусно нямало.
Снимките ги качих,който иска да погледне.
А сега да ви разкажа как вървят  нещата при голямата-нали ще я правим ТВ звезда  Grinning,всеки ден репетират-но са им изпратили и театрален режисьор-та са се наложили малки промени.Аз обаче нали съм майка тиранин използвам този факт за  да я постегна малко-казах и че ако не се държи подобаващо няма да я пусна и в отговор получих ами да-ти винаги заставаш на пътя на бъдещето ми  Mr. Green-много е устато-но,според майка ми-на мен приличало в това отношение Mr. Green
Лек ден на всички,че ще ходим на пазар.

# 139
добро утрооо... днес ме е хванала една муза ццц.. на работа съм а тук скукаааааа smile3502 .и реших да разкажа малко повече за себе си с ваше разрешение разбира се Hug.ами аз съм от русе щастливо разведена.имам си момченце почти на 7 год.казва се еди.(бившия беше турчин).работя като рецепционист в един хотел в русе.а по принцип съм оптик! по цял ден пред комп.естествено се ровя в всякакви сайтове.и един дн получих едно съобщение на някакъв мн странен език... Laughing  пишеше ми мъж който казваше че е от ливан.арабин жевеещ в софия.божееееее викам си къв е тоз сега ама на нали любопитството е огромно .писах му и аз.!и се почна една не питаите скаип...телефони...камери.с часове пред компа. Simple Smile и в един момент аз осъзнах че всичко за което мисля аз .мисли и той каквото чувствам аз и той  така.във всяко отношение си допадахме.една разлика само.аз мислех на бг  а той на арабски Laughing Laughing   но мислехме едно и също.и така известно време и един ден се оказах  Heart Eyes много влюбена.понеже съм много подозрителна по природа и реших да изпробвам  моят нов любим.какви ли не номерца пробвах е няма човека желязо.ясно беше работата сериозна. Heart Eyes  и така един ден се оказах в автобуса за софия.срещата на живо беше невероятна. smile3525;3 дни минаха като 3 минути.няма да навлизам в подробности.  loveuuu 1dating newsm51 luvbed txtloves  и така аз отново в русе но но но този път да стягам куфарите и обратен полет към софия.живот и здраве в събота на 04.04.2009 трябва да съм там .и  автобиографии напусках тарся работа .дано всичко е ок.за сега решихме да не стресираме детенце като го местя сега с мен а да позабавим малко темпото.той все пак е на 6 и мисля че ще му е много трудно да се отдели на този етап от д градина от другарчетатала и аз смятам веднага да започна работа и няма да мога  ще е трудно и за трима ни.ще обмисляме това занапред.сега на пръв план е неговата л карта.как ще стане кво ще стане в пално затъмнение съм ама много съм боса на тая тема.знам само че се води бежанец минал е 2 интервюта сега предстои още едно .какво ще стане незнам!!!за какво са тези интервюта кво става незнам и али му е трудно до ми обесни направо newsm17  .какво ли не ми минава през главата хиляди мисли.ами ако там в ливан той има жена и деца ??? за всичко което можете да се сетите съм си мислила.викам си ако имаше жена и деца нямаше да ме запознава със семейството си нали??? с мама тате братя сестри лели чичовци там родата огромна знаете и реших да не мисля за нищо  с времето всичко ще се подреди.нали? и така момичета на две на три ви разказах мойта  истарийка.има мног още за писане но да не ви товаря чак толкова..... Hug  сега чакамее и така.пп май ще чакаме и още някой след 8 месеца...но не е сигорно още Hug Hug Hug.за сега това ще съм тук редовно.ще се радвам ако мога да споделям  с вас  в  радост.и мъка .благодаря за вниманието.лек ден от мен за сега......

# 140
  • Egypt
Здравейте и от мен в тая тема.
galinaali , колко позната историйка Mr. Green Стискам ти палци всичко да се нареди при теб. Май сме много русенките тук bowuu
Прекрасен ден на всички  bouquet

# 141
galinaali-за пребиваването не мога да ти помогна-моя го има от 1994,а от тогава много закони и наредби се смениха.Не искам да ти развалям настроението но искам да те попитам-вие говорили ли сте за детето ти,дали в последствие ще  живее с вас,и дали е казал за него на роднините си за него-много малко са арабите които приемат децата от първия брак на жените си.Друго-по вероятно е да не е женен защото щом е със статут на бежанец-то ако има семейство по скоро би го взел със себе си newsm78

# 142
dtti;незнам  какво е казал на родителите си но последно като говори с майка си и каза за моя син а тя помисли че ние ще имаме бебе и той и обесни и дори снимка пратих ме на еди на нея .и когато се запознахме аз казах че имам дете и никога няма да го оставя.той каза че колкото еди е мой син толкова ще баде и негов.за сега много добре се даржи с нега нямаме проблем надявам се и за налред да е така.... Hug Hug

# 143
галина радвам се за вас-просто познавям няколо двойки при които жената има дете от предишен брак - и това дете се крие от арабската рода,и в повечето случаи детето остава да живее при родителите на жената.

# 144
dtti. да мила права си и аз много се опасявах от това но слава богу за сега няма проблем......единственото нещо което иска да не казваме на родителите му е че пия алкохол Laughing Laughing   никак нямало да се зарадват на булка пиеща биричка с цаца.... newsm62

# 145
  • Varna
Галинаали wavey
Късмет ти пожелавам. Дано родителите на момчето да са широко скроени хора и да те приемат със детенце.
Пък бирката със цацата ще си е пием като дойдеш насам, нали  smile3503

# 146
  • София
Ааааа, Деси, като казах че сиренето на конци е вкусно, нямах ни най-малко предвид, че е по-вкусно от нашето NaughtyПросто на фона на сирената ,продаващи се в арабския свят, харесвам единствено това и Фета /ама то  последното е холандско/ PeaceИ сега се присещам, че назад във времето тук дискутирахте съдържанието му..Щом се продава в тези държави, едва ли съдържа свинска мас. Thinking
Галина,от целия ти пост личи, че си объркана..При положение, че след 8 месеца ще станете с един повече, не е ли най-добре да сключите граждански брак тук и така той да може да кандидатства за временно пребиваване.. newsm78Казваш, че е бежанец...а преди това ми се мотае, че спомена ,че е ливанец..С ливански паспорт според мен не може да има статут на бежанец у нас. По - вероятно е да няма гражданство..С какъв паспорт разполага, едва ли е ливански тогава, да не би да е палестинец без гражданство, живял в Ливан newsm78, притежаващ само така наречената уатикат сафър...За да получиш компетентна информация по тези въпроси на Мария Луиза /отдел Миграция/, самата ти трябва да си наясно с положението му тук..

# 147
Раф нямаш грижа, на 3 май ще си организираме среща. Къде ще бъде сватбата? Ще се организираме и Цецито, Гали и ти ако си в Русе, Фаима и ти.... Най-сетне една русенска среща да стане.....
Раф ще се съобразим с твоето местонахождение затова те питам къде ще бъде сватбата....

# 148
ЗДРАВЕЙТЕ И ОТ МЕН Hug
ХА ТАКА СРЕщА МАЙ щЕ ИМАМЕ,АМА НЕ МОЖЕ ЛИ ПО РАНО ДА Е НЕ МАЙ МЕСЕЦ БЕ НАДЕ чЕ АЗ МАЙ МАЙ ПО ТОВА ВРЕМЕ щЕ САМ НА ПЪТ
ДОБТЕ ДОшЛА НА ГАЛИНААЛИ newsm74 ОщЕ ЕДНА РУСЕНКА НА ХОРИЗОНТА   bouquet

# 149
Здравейте и от мен днес...колко бързо си вървят страниците тук,не е истина,за това има толкова много теми,много е хубаво...
аз само имам едно питане,в самото начало почетох малко как мога да получа достъп до галерията,но не си спомням подробностите,може ли някой да ми каже как става?Много ще се радвам да ви видя най-накрая,дори и на снимки....а надявам се и в София някой ден... Hug
Аз иначе усърдно продължавам търсененто на работа и уж намерих нещо,естествено не това,което искам,но за да закърпя положението за 1,2 месеца трябва да се примиря...
Еййй,ама се надъхах,наистина срещате ли се в София,ще бъде толкова хубаво да ви видя и да ми разказвате още и още за арабския свят,как искам да живея там...Simple Smile
Анди,къде сиииии?Липсваш ми вече... newsm78
Гали,сигурна съм,че тепърва ви предстои борба,за това ви пожелавам всичко да върви по вода и нещата да се подредят по-най-добрия начин...
Как ме тряска глава днес,като буреносен облак съм.. Banghead

Общи условия

Активация на акаунт