Отговори
# 150
Чик-чирик, цопвам тук! kyllmg

Мис, ето това пише в началото на всяка нова тема за получаване на парола за албумчето  Peace
Цитат
Можете да ни видите в нашия албум.
На тайно местенце. Ще получите парола, ако пишете в 5 поредни теми.
Представете обстойно себе си, семействата си, направете ни съпричастни към живота си. Бъдете искрени - дайте и ще ви дадем!!!
п.п. След като минат пет пълни теми изпратете ЛС с ваш имейл на dtti, ако никой от старите не е против тя ще ви  изпрати паролата!
Каква работа си търсиш, нещо по специалността? Дано си намериш нещо занимателно, което ти харесва. При много свободно време, връзките от разстояние много тежат.  Tired Само се взираш и вглъбяваш в нещата.  Успех с намирането   bouquet
Галина, мерси, че сподели историята си с нас! Всъщност при евентуална бременност, вие обсъждате ли брак? Явно това улеснява процедурата с документите, както са писали момичетата. Но въпросът на Теди е много уместен, да не е с палестински произход твоето хабиби?
Делтичка, от мен е кафето, да.  Wink
За среща - аз съм винаги готов картоффф.  Mr. Green

# 151
  bouquet.Здравейте и от мен. Grinning.

МИС..тук съм,ама нали съм от поспаливите и сега се излюпих Embarassed.Ти какво напрви с автобиографията?Пусна ли на онези няколко места,които ти казах? Thinking.Не се отказвай Sunglasses.

Галина ако му е писано на твоя 4овек ще мине интервюто,споко.Но и мен нещо ме 4овърка.Ако е ливанец не може да със статут на бежанец!Сигурно е палестинец ,не 4е има зна4ение за нас,но те имат май доста проблеми с полу4аването на документи.Абе не знам,да не философствам и аз...каквото и да е..УСПЕХ..стискам палци  bouquet  bouquet.

#Cussing out..Забелязах 4е Listerin-a ми е свършил и казвам на мъжа ми 4е трябва да ми  донесе от онзи избелващия от америка,4е тук го няма,а тои се обръща и ми вика:" Що?Баба ти цял живот зъбите с листерин ли си е мила?"... newsm78 newsm78 newsm78..тц тц тц..това отношение ли е ми кажете?!!! Shocked

Лек ден на вси4ки  bouquet  bouquet

# 152
Ceci писах за май щото Раф ще е на 3 май в Русе на сватба, ама като ще си по пътищата ще се организираме по-рано разбира се. Хайде другите русенки дайте мнение за място и време на срещата  Hug  Hug  Hug

# 153
  • Egypt
Аз съм винаги готова, с Цецито сме на една ръка разстояние, и когато и където кажете- съм там Peace

# 154
ей сега телефонирах на моито хбиби каза неговея паспорт бил от ирак........имал и от сирия newsm12   вече съвсем се оплетох newsm45

# 155
ей сега телефонирах на моито хбиби каза неговея паспорт бил от ирак........имал и от сирия newsm12   вече съвсем се оплетох newsm45

Ти направо ми събра очите-сега обаждаш му се и го питаш какъв всъщност е по произход-от това което чета или е палестинец-от тези които са живели в Ирак или иракчанин-защото малко трудно ще стане да има едновременно и сирийски и иракски паспорт-попитай го последно в коя държава е живял и в кой град-пък ние ще се постараем да ти дадем по голяма представа.

# 156
  • по пътеката
гали, добре дошла! досега не сте ли говорили по тези въпроси, все пак явно от определено време се познавате?!аз от  гъбите викам,  деси, не си само ти? как така няма да се знае кое-що при това 4ужденец? явно съм от лошите, още веднага исках документи ,копия и сканажи на вси4ко що има, барабар с декларация за семейно положение! особено при по-задълбо4ена  връзка и бебета на хоризонта се иска малко познаване на социалния произход, поне аз не бих могла да не познавам подробности за  партньора ми!

# 157
Гали,явно човекът има намерения някакви към теб,вероятно те и харесва,но и нещо иска да скрие-можем само да гадаем каква е работата и защо newsm78
мисля,че щом не иска да казва на родата ,че консумираш алкохол,значи работата не е само за една вечер,вероятно иска брак,а и в същото време си те е харесал  bouquet
може да е палестинец живеещ в Ливан,но откъде се взе пък  това с  иракския паспорт newsm78...
възможно е все пак-да не ставаме скептични отма-трябва да се изчака-ако се обичате-няма да имате проблем-пък ако се зажените,ще му трябва документ ,че не е женен в Ливан-такъв ,навремето издадоха на мъжо от религиозният съд там...
мога да те посъветвам да си търпелива и ако евентуално чакаш дете,да информираш човека за това(ако е си го сторила вече Wink) Peace

# 158
Галина, може да те е подвел по някои въпроси, но това не е непременно с лоши намерения. Понякога мъжете са просто предпазливи, особено ако става въпрос за документи и някои други неща...Сещам се как на моя мъж, като се запознахме, му беше неудобно да ми каже, че са десет деца..За няколко месеца беше изтрил от живота си 2 сестри и един брат, а трета сестра я беше трансформирал в братовчедка...Гадното е да не трият жена и деца, ама да се надяваме че няма такива неща...Един ден като се опознаете добре ще ти е забавно да си спомняш...

# 159
Арабелки,   bouquet

Чесно казано Galinaali това 'шикалкавене'  Thinking и на мен изобщо не ми харесва (не, че някои ме пита, де Wink).
Тръгне ли се с лъжа в началото (каквато и да е тя) не виждам на какво ще се гради в последствие връзката.  Thinking
Отваряй си очите добре, разпитай както са те посъветвали и си изясни ситуацията възможно най-скоро, че както имаш съмнения и за детенце... Rolling Eyes
Стискам палци. Peace

# 160
  • София
Дами,
Предлагам да не я плашим изведнъж така.. PeaceНе казвам, че трябва да се впусне в авантюра сляпо, без да прецени нещата NaughtyВ никакъв случай, но..
Има и фактори, коита биха могли да обяснят подобни несъответствия.Като за начало се сещам за езика, на какъв комуникират помежду си..Помня, че Галина сподели, че е отговорила на негово писмо.. newsm78Предполагам, става въпрос за английски.За човек като нея, незапознат със статута и гражданството на арабите или отсъствието на такова, е нормално просто да попита какъв е паспортът му..А той пък за да си спести надълго и нашироко обяснения в тази насока, би могъл да нарече и въпросната "уатика" паспорт..Все ми се струва, че има някакво недоразбиране помежду им. ThinkingДано съм права обаче!
И въпреки всичко,Галина, съветвам те много  да внимаваш! PeaceНещото, което най много ме притеснява в случая, е детето.Казваш, че е от баща турчин, т.е също мюсюлманин.При брак на майката с друг мъж, детето в повечето случаи отива при бащата..Новата ти любов няма как да не знае това, но въпреки това декларира готовност да гледа детето като свое.. newsm78А бащата на детето - имаш ли идея за реакцията му при евентуален твой брак с този човек, би ли дал съгласието си за отглеждане на сина му от чужд човек?Казвам ти всичко това, не за да те плаша, а за да прецениш нещата отвсякъде..Но най-напред тръгни с изясняването на нещата около неговото гражданство...Приоритетно!Ине се страхувай, питай, все някоя от нас ще е в състояние да ти отговори.. Hug

# 161
 Теди,   bouquet нали влиза с желание за съвет, за различна гледна точка.  Peace
Никoй предполагам от момичетата няма намерение да я плаши, напротив.  Naughty
Аз приемам, че е объркана и неможе да разсъждава трезво в настоящия момент.  ooooh!
Като прибавим и това, че е влюбена и е в най-розовата част на връзката си, объркването е още по-голямо.  Rolling Eyes
Странна е лъжа от този род, защото няма логика в нея.  Thinking
Да излъже (недай Боже) за жена, деца, възраст, предишен живот,.....как да е. Но толкова време заедно и да я мотае още с една националност?... newsm78
За детето и аз се замислих, но се въздържах да го напиша.  Rolling Eyes
Дано се оправи момичето и изясни по-cкоро тази обърквация.  Praynig
Късмет още веднъж.  Peace

# 162
Хайде на следобеден чай bouquet

Цитат
Дами,
Предлагам да не я плашим изведнъж така.. Не казвам, че трябва да се впусне в авантюра сляпо, без да прецени нещата В никакъв случай, но..
Има и фактори, коита биха могли да обяснят подобни несъответствия.Като за начало се сещам за езика, на какъв комуникират помежду си..
Точно това влязох да напиша.  Peace
Албичка, да ти кажа става такова недоразумение. От опит го казвам. Запознах се с моя младеж в условия, при които аз автоматично приех, че е йорданец. (дълго за обяснение, но за мен нямаше съмнение). Не бях запозната със ситуацията на страната, нямах идея, че там огромен процент от населението са палестинци. Той мислеше, че аз знам, аз пък нямах идея. Изведнъж в разговор просто изскочи факта (2-3 седмици по-късно). Не било крито.. но не беше и говорено за това.
Иначе всички сме "за" мисленето и премислянето на нещата.  Peace В това съмнение няма.
И аз съм като Марси, искам да съм на ясно и копая до дупка. И преди си бях такава, а след лош предишен опит (не пак с арабин, да не помислите, че съм с тясни интереси Mr. Green) съвсем съм включила червените лампички в мозъка. Ама гаранции за нищо няма.  Peace

# 163
Цитат на: Golden Apple`  ([size=7pt
не пак с арабин, да не помислите, че съм с тясни интереси .  Peace

Joy-с арабски наклонности ли Wink-ми че то,лошо няма-нали и темата ни е в по-тесен кръг Wink-Пошегувах се мъничко,да разведря малко тягосното положение,в което се намира Галина-и аз като Теди,Ди и Латеа съм оптимист   bouquet-Мъжете понякога постъпват прибързано-не може да залагаме на идеята,че връзката не може да започне с лъжа-не защото лъжата е нещо хубаво,напротив-лошо е-но тя е  едно много разтегливо понятие-накрая,може да се окаже,че не е било лъжа,а предпазливо избягване на истината Peace
Благодаря з,а прекрасните бисквитки и чая  bouquet

# 164
здравейте отново аз писах ама нещо май се позагуби явно не е било правилно,та така  ископчих имформация от моя хабиби , значи той е роден в ирак майка му е от ливан  а татко му от ирак и така общо 9 деца newsm10   но баща му се жени в сирия  за втора жена  и вече има две жени и общо 11 деца, newsm78 newsm78 newsm78л    ,живее в някакъв град наджеб ли или там нещо подобно,има 11 вуйчовци а броя на лелите и чичовците просто го изгубих, сега искал да ме запознае с един от чечовците ,той живеел в америка и поне ще мога да се разбера с него на англ Peace  че с другите никак не мога те само араб,,, говорят   аааааа той е на интервю на04.04.2009.и аз се зачудих та нали то него ден се пада събота кво интервю?  и званнах аз на номера опоменат в документа да има грешка и сега трябва да отиде утре но поне се оверих че наистина е бежанец Naughty  така тава за сега че глава чак ме боли newsm61 newsm61  чакам отзиви благодаря преедварително newsm51 newsm51 newsm51   

Общи условия

Активация на акаунт