Къде в Бургас (16)

• 40 110
  • 431
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
Може ли да ме ориентира някой откъде мога да пратя един факс, че нямам идея къде да търся  newsm78

# 241
Може ли да ме ориентира някой откъде мога да пратя един факс, че нямам идея къде да търся  newsm78
В Старата поща  Peace

# 242
  • Бургас
пусни ми ако искаш на мейла каквото имаш за пращане, ще ти го пусна от офиса да не се разкарваш по пощи!  Peace

# 243
  • Бургас
wish нещо такова ли търсиш?
http://www.igra4kite.com/images/smoby-31065.jpg

# 244
  • Бургас
Благодаря ви  Hug

# 245
  • Бургас
Момичета, помагайте!
Откъде мога да купя батерии за домашен телефон. Панасоник е и старите се прецакаха нещо, взех едни обикновени, ама пак държат много малко време.
Ако може и магазина да е в центъра.
Благодаря предварително. Hug

Ще намериш в ПАНДАТА но си носи старите батерии

# 246
  • Бургас
За батериите да се вклю4а- да или в Пандата,или в магазин4ето то4но до входа на новата поща- там със сигурност има- нашия Панасоник го взехме от там  Peace

# 247
Монахинче, купи си презареждаеми, четири броя са със зарядно, много удобно е.  Wink

# 248
Монахинче, купи си презареждаеми, четири броя са със зарядно, много удобно е.  Wink

Аз такива взех. Зарядно нямам, ама нали оставям телефона да се зарежда, би трябвало да е същото. Rolling Eyes Но и при напълно заредена батерия успявам да говоря около 3-4 минути само. Close

Ще намериш в ПАНДАТА но си носи старите батерии

Благодаря. Старите батерии съм ги изхвърлила, ама ще помъкна слушалката. Mr. Green

Калинкол, благодаря и на теб, ама до Технополис не мога да стигна пеша, така че ще отида до Пандата. Simple Smile

# 249
Не знам кое е по-голям боклук - телефона Панасоник, или батериите! Вече 2-3 пъти ги сменяме и все едно нямам телефон. Отказах се от него. Извинете за спама.

# 250
Не знам кое е по-голям боклук - телефона Панасоник, или батериите! Вече 2-3 пъти ги сменяме и все едно нямам телефон. Отказах се от него. Извинете за спама.

Като нищо ще стигна и аз скоро до това умозаключение. Ама пусто тогава исках апарат с цветен дисплей и само такъв имаше. Mr. Green

maimunka2 и на теб  bouquet

# 251
  • Бургас
Здравейте,

Христос Воскресе ...Много мир и любов в се мейството желая..

Търся 4адър за коли4ка,който да става за бъгстър,тоест да не е с кръгла а с елипсовидна форма захваща4а..и да е е кенгуру (те са с елипса),но се 4упят още преди да си ги сложил...Трябва ми неутрален цвят- коли4ката ми е оранжева...много условия станаха,но се убих да търся подходящ и не мога и не мога да намеря Close

Ако някой знае за вид сенник ,който се закрепя за коли4ката и това ще ми свърши даже по-голяма работа...просто не ми се занимава да поръ4вам от ебей-докато дойдее ще мине лятото Hug

Виж в м-н Йори. Peace

# 252
Здравейте ,момичета Simple Smile
Спешно ми трябва сервиз или техник за пералня Whirlpool  Praynig
Предварително благодаря   bouquet

# 253
Извинявам се предварително ако е питано,но нямам възможност да изчета всичко назад  Embarassed.На 30.05. сме канени на сватба и моето момченце ще е шафер,та въпросът ми е  от къде мога да намеря костюм  или поне панталон и бяла риза.По магазините са главно спортни дрехи.

# 254
  • у нас
Извинявам се предварително ако е питано,но нямам възможност да изчета всичко назад  Embarassed.На 30.05. сме канени на сватба и моето момченце ще е шафер,та въпросът ми е  от къде мога да намеря костюм  или поне панталон и бяла риза.По магазините са главно спортни дрехи.

официални детски костюми и тип смокинг има на улицата на тоалетните на К. и Методий. Там има и черни и бежови, пък и други може да се докарали, с бели ризки и с елечета има.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт