С Дюкан сваляме кила по много, ако спазваме го строго - 169

• 26 543
  • 507
  •   1
Отговори
# 165
Чудно ми е какво значение отдавате на една лъжица нишесте,като можете да си смелите фино трици и има същия ефект. newsm78 и сгъстява и плътност придава.По мои наблюдения,колкото по-малко излишни неща се поемат през първа и втора,толкова по-добре,че и през трета.
Кали 08,приятелко,да беше Варна,да забършем.Тук в тоя малък град,като минеш по улицата и те помнят,камо ли да ковнеш нещо.Клюкарски историй,ужас.От малък град в голям става,но обратното е мъка.Пък най-файда има от протеинчетата,ако чакаме на нишестетоооо................че си умрем.

Вещи,нидей така ,моля те,тоя е ГОЛ,искам го у нас да го стопля luvbed,пък и нали си падам по по-зрели да го кажем marriedСя познайте кой ще го отнесе.......хвана ме лигата вече...
Връщам се да чета за Байкова newsm11

# 166
Опааа,нова среща. JoyАз щях да лягам ама пусти глад за сладко не ме оставя на мира.И вместо да седя да го мисля,по бързата процедура си спретнах едно подсладено, прясно, плодово мляко и сега като си го изпия ,доволна ша заспа. Joy айде вече лека и мека от мен . Mr. Green Laughing

# 167
  • София :(
    Отивам да отслабвам спейки, че утре пак ще трябва да се ходи на работа  Sad
 Пожелавам ви спокойна нощ и сладки сънища

# 168
Филюдкеее-зло да те забрави ... обичам тъ,ама огън ми е на г...  Hug  Hug
Valery2002 и всички нови-добре дошли  Hug спазвайте стриктно режима,четете,препрочитайте,питайте,ако трябва и ще бъдете доволни и щастливи от постигнатите резултати  Peace
Zayo bayo -  не видях трици в менюто ти  newsm78 ... и ако закуската ти е само едно фрапе - то е крайно недостатъчно... освен това,според мен,наблягаш доста на зеленчуците ,за сметка на месото ... имай предвид,че всички шунки,филета и пр. са солени и съдържат всякакви Е-та,т.е. от тях задържаш вода...белтъци има и в млечните продукти -да,но те са с ограничение до 1 кг. дневно /тук влиза кисело мляко,извара и прясно мляко до 250 мл- във всичките им форми и варианти/... чети първа страничка ...  Hug
Кали08 - аз пък чакам края на годишното и тебе - да те видя вече   Wink Hug
Кри-ако решиш нещо за събота за водна - свиркай  Heart Eyes
Лека и спокойна вечер на всички  Heart Eyes
Михи69- Hug

# 169
mimensita--Лека скъпа и утре да ни зарадваш с много минуси и разбира се с хубавото ти кафе
mirka75  Hug Hug HugЛека и на теб скъпа
Valery2002 HugИна другите нови попълнения Hug
nush, Боби1973, ФИЛЮДКА, tatianka, julisa, Пепеляш(н)ка, milla7, krokodilkata, mimensita, shine girl, razrushitelq, kris70, Янич, tuningmania, Desitkaa (+ 2 Скрит/и) и 2 Гости преглежда(т) тази тема. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug :hug
Лека и до утре всички да споделим добри резултати   Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 170
valery2002,много се радвам да ''видя още някого от Търново  Hug Hug Hug
Знам ,че почти целия град е луднал по Дюкан,ама никой не пише тука  Embarassed

zorita,направо ме загриза любопитството - съдейки по емотикона,тази Байкова ще да се произнесла ''умно '' за диетата ни.
Вчера имах една лекция за вредата и  #Cussing out

# 171
 newsm47

Последна редакция: пн, 30 мар 2009, 09:42 от Боби1973

# 172
# 173
                              ВИКИТО - менИ що ме прескачаш, ще се спънеш жестоко 94 кг. жена съм и си тежа на мястото - умната СИНЕОЧКЕ  Heart Eyes
Лелееееее пак ще се червя от срам  Embarassed Embarassed  Embarassed Уж си направих списък и то доооста дълъг, а пак съм се изложила Sad
ФИЛЮДКЕЕЕ, за тебе най-голямата гушка!!!

Мен ме е страх утре да с екача на кантара Sad Ако знаете само Sad тоя уикенд не бях на 100% примерна и така ми е криво сега - поне не съм яла нито сладко, нито тестено, ама си ми е съвестно...Май да си на режим е много по-лесно в ежедневието, отколкото, като реши човек да иде малко да разпусне  Rolling Eyes Embarassed
Лека и олекваща от мен!!!
Valery2002, овесените трици на гръцки би трябвало да са питура вромис или питира вромис. Филюдка май е по-добре да се изкаже.

Последна редакция: нд, 29 мар 2009, 22:47 от ВИКИТО

# 174
Блокирах си достъпа до форума в овчи опити да си туря една проста овца в подписа, но явно от много протеини съвсем ми се е разбъркало сивото вещество, та ако жоже някой да помогне...бееее Hug

# 175
Есен, Мирка75, Михи69 /ако 69 е 1969-ти набор - наборе!/,Крис70 /търновчани винаги сме се подкрепяли/, благодаря за топлото посрещане.  Hug Hug HugЩе ме накарате да пиша, само за да мога да общувам с вас! newsm51 Викито, благодаря за бързия отговор! Ще си запиша и двата варианта, много си отзивчива! smile3525  Вещи, ОК, няма да те свалям, но пак си те харесвам, а що се отнася до "това", май са малко жените, които успяват да устоят на сини очи. Е, аз не съм от тях, но с цялото ми уважение, не съм конкуренция. Flowers Bouquet Лека и отслабваща нощ! Много спорна седмица!  bouquet  bouquet  bouquet

# 176
  • Бургас
Привет,мила дюканска банда! Hug
Макар и късно искам да ви почерпя за моята първа дюканска година.Точно преди една година започнах режима по книгата след едно дълго боледуване с много усложнения.Започнах го по лекарска препоръка и с лекарско наблюдение и не се надявах на големи резултати,мислех си и малко да сваля,все ще е добре.След два месеца научих за този форум,регистрирах се и така до ден днешен съм с вас.За което много благодаря!!! newsm51 newsm51 newsm51
За десет месеца свалих 44 кг.,като през това време не прегреших с нищо съзнателно,просто не чувствах нужда,но се превърнах в доста сериозна готвачка като благодарение на рецептите в блога си разнообразявах менюто.Истината е,че по този начин не ми омръзна храната и режима.От почти два месеца започнах третата фаза и там смъкнах още 5 кг.И днес като гледам резултатите си и снимките -преди и сега,не мога да осъзная,че това съм го постигнала аз.Много от хората около мен,приятелите и колегите ми често ме подминават,защото,както те признават в техните представи съм все още със стария огромен силует.Но аз съм доволна не само защото се промени визията ми,олекнах и ставите не ме болят вече,непрестанните кризи -стомашни,колитни,бъбречни,астматични,ревматични,жлъчни,мигренни и т.н вече са минало.И най важното-мисля,че Дюкан е прав,че този начин на хранене засилва имунната система.Преди отслабването ми четири години подред си биех противогрипна ваксина и въпреки това непрекъснато боледувах,само някой да кихне около мен и аз бях болна-хрема,гърло,глава и т.н.А сега без ваксина от една година не знам какво е хрема,болки в гърлото и т.н.,а работя сред "развъдник" на зарази.Самочувствието ми винаги е било много ниско или никакво,не обичах да се снимам,не се поглеждах в огледало.Сега има промяна към по-добро-малко повече самочувствие/права е Светлат,че мисленето най-трудно се променя,но работя по въпроса/,не бягам,когато се снима,обличам дрешки по мене,въобще всичко е към по-добро.Затова,мили момичета и момчета,не прегрешавайте,ако искате добри и бързи резултати,гответе си и си разнообразявайте менюто,и най-накрая,понеже за мен сладичкото и сладоледа са ми голяма слабост-винаги имам направено нещо режимно.Никога не прекалявам,заради подсладителите,но яде ли ми се,предпочитам да взема от тях,отколкото нещо нережимно.
Много от момичетата са виждали моите снимки,но днес на годината отново ще ги пусна:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=299327.sanny3,Паролата е eldon.
Сега малка почерпка от любимите ми неща:рибка-,тортичка- и любимото зелено чайче-
Лека и отслабваща седмица желая на всички! Heart Eyes
П.П.За снимките:тръгнете от вход със потребител:sanny3 и парола eldon.Дано да стане!

Последна редакция: пн, 30 мар 2009, 01:20 от sanny3

# 177
  • Пловдив
Боби, тъкмо като писах "ни тъ свалям" се сетих за теб , че липсваш доста време  Laughing

# 178
Туй стадо тука,май има нужда от куче-пазач   smile3503 newsm47 .

Привет банда чаровници и чаровник от една "четвъртофазничка"  love001 .

О-о-о-о-о Вещи  bye ,не те ли заболяха очите да броиш толкоз много добитък   animal085 .

Борисчо,той не ги препоръчва,а просто ги дава като алтернатива на тези, за които сладкото е нещо без което не могат.И понеже по името ти си правя изводите, че си мъж,то ти е простено да не знаеш какво е това "жена, пред месечен цикъл, озверяла за сладко".И за да не се натъпчеш с разни непозволени за момента сладкиши ,ги заменяш с нещо направено с подсладител.За няколко месеца надали ще нанесат кой-знае каква вреда.В противен случай милиони диабетици би трябвало да са мъртви отдавна.

Последна редакция: пн, 30 мар 2009, 00:36 от 2в1

# 179
Я като новак да ви питам нещо. Защо Дюкан толкова много препоръчва синтетичните заместители на захартта за които има много изследвания че са абсолютно вредни. Всякакви химични подсладители които той препоръчва с две ръце са чиста химия и са бавни убийци. Как можеш да препоръчваш нещо толкова вредно не мога да проумея изобщо...

Общи условия

Активация на акаунт