С Дюкан сваляме кила по много, ако спазваме го строго - 169

• 26 696
  • 507
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте на всички отслабващи  Hug 
Случайно попаднах на 2 продукта които "уж" са режимни но искам да се консултирам за мнение с вас
Първия е
Съдържание: (хранителна ст/ст за 100 г)
мазнини 9.63%
протеини 30.92%
въглехидрати 7.7%
целулоза 13.27%
247.9 ккал
Не съдържа глутен.

А втория  #Crazy

Диетичен пудинг на прах с вкус на шоколад "НАТРИН"

Състав: Нишесте, нискомаслено како на прах, фруктоза, сгъстител: карагенан, подсладители: цикламат, аспартам, захарин; сол, аромати
Хранителни стойности за 100гр. прах: енергийна стойност: 69ккал, белтъчини: 3,5гр., мазнини: 1,6гр., въглехидрати: 10,1гр.

# 106
Ето тук може да прочетеш за първия

А за втория-според мен не е режимен.Нишесте,какао  ooooh!

# 107
Карлита, само за инфо - в какаовото царевично нишесте на "Биосет" има 0.66% мазнини, т. е. по малко отколкото в пудинга за който питаш и няма нито захар, нито подсладител, цената му е 0.25ст. за пакетче, въпроса ми беше - е ли удачно понякога, рядко, но поне понякога да си правим кремче с 1 лъжичка от него, но така и никой не ми отговори.

# 108
 krikri--чочосан благодаря ви Hug Hug прочитах етикета ,но не пише да има нишесте иначе нямаше да го купя. Аз не се шашкам просто ми е интересно от къде идва покачването на  кг.
Утре съм на 5/ПЗ и не знам какво да си приготвя за ядене. Нищо не ми се яде. Сега ще прегледам рецептите и ще решавам  . Hug Hug Hug Hug
Не знам вие какви кисели краставички ядете, но аз не съм намерила в магазините  без захър . Hug

Последна редакция: нд, 29 мар 2009, 22:10 от mihi69

# 109
  Здравейте ,днес съм много  newsm10 newsm10 newsm10.  Снощи мъжа ми ми каза -стига си отслабвала,че ще се свършиш.
  От 85кг на 12.03,сега съм 77. Според калкулатора трябва да съм 69кг. Не мисля да се отказвам и да продължа.
         По форма съм крушка. Взех си масажор да боря целулита.
  На всички пасящи съм приготвила чудно блюдце,с дъщерята си хапнахме и ще имаме за вечеря.
Тя ми е съДюканка и с дружинка в къщи е по-лесно. Мъжа и сина се радват,защото всички изкушения са за тях и ни помагат като ги унищожават.
  Не се включих в стадото,че съм от ЕПЖ и щях да стърча над всички.Ще се опитам да кача линка за рецептата.
        Не мога да качвам директно снимките- телешки работи.
    smile3525Благодарим за чудните рецепти за Чийз кейк и Дюканско хлебче,много ни помагат. newsm51

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=345101

Последна редакция: нд, 29 мар 2009, 18:43 от ЗлаВещица

# 110
  • София
Михи Hug мусака с тиквички, зелена салата с риба тон, супа топчета, телешко със зелен фасул - тава са моите любими ПЗ манджи.
Забравих да спомена пиле със зеленчуци в плик и пълнени чушки с кайма, гъби и патладжан, сарми с кайма и цвекло...

Последна редакция: нд, 29 мар 2009, 17:10 от krikri

# 111
  • Щастлива мама на 3 слънца
Прекрасни мои здравейте
видях страхотни снимки на страхотни девойки
аз не съм писала мн отдавна
относно 3-та ми мисля да изключа галите ,само с плод и хляб и кашкавал да остана.Просто е мн трудна за мен ,казвала съм го и преди в 3-та цял ден е ядене ,не искам да описвам просто,качих си 3 кг и така.Знам ,че мн момичета ще ме упрекнат, че не мога да си префасонирам 3-та, но момичета не мога да се контролирам просто.
Относно МЦ след влизането ми в 3-та го няма,закъснява ми 7 дена и съм мн шашната,правих си мн тестове ,но за радост бяха отриц.Незнам какво става с организма ми и утре пак съм на гинеколог.
ЦЕлувам ви всички и дайте съвет за 3-та, да знам че трябва да се ограничавам,но не мога ............. цялата треперя и така......
честито на всички с поводи аз отивам да чета
лек ден

# 112
  • София :(
  Предизвиках гражданска война в къщи  hahaha. Прибрах се от фризьорИНА с има-няма 10 санта дължина на косата, половинката е в шок  #Crazy, но поне като гледам, ще ми се размине палатката. Ще видим утре сутрин колко е тежала отрязаната коса  Joy
   Относно нишестените кремчета - пробвах едно и така си го изхвърлих, не ми хареса, ама никак и си правя десертчета на основата на извара, мляко, яйца, по-вкусни са ми, пък и трудно могат да навредят на показанията на кантара.
 Последното, което забърках беше следното:
разбърках хубаааво 200 гр извара с 1-2 ч.л нес кафе и понеже ми се стори много сухо, капнах на око около 50 мл прясно мляко, отделно разбих на сняг 3 белтъка с подсладител, смесих внимателно с изварата, сипах в чашки и охладих. Хареса ми, но може би ако изварата се разбие с пасатор, ще е по-фино, в моето имаше доста бучици.

krikri, ще е изненада за 5-ти, няма само за дупето да ме хвалите пак, ще ви кача по-високо  hahaha Joy Hug

Последна редакция: нд, 29 мар 2009, 17:29 от mimensita

# 113
  • София
Мименсита, давай снимка, още докато си прясна-прясна  Hug Нали ви казах - колкото по-слаба, с толкова по-къса коса  Joy аз почнах от коса почти до кръста, сега е късичка (ама мога и още малко да я подкъся, чакам за финала  hahaha). Някои се изрусяват, дори  Joy И честита промяна!  bouquet
Михи, сега видях за краставичките. В буркани няма без захар. Без захар са само маринованите, а те пък са много солени. Миналата година си направих вкъщи, станаха супер. Тази година карам само на пресни, домързя ме  Crazy

# 114
  • София
Здравейте, момичета, аз съм новобранка - днес ми е трети ден. Досега само ви чета и ви завиждам за рекордните постижения. Оттук нататък се включвам - нали ме приемате? Rolling Eyes - за подкрепа и кураж! Още не знам какво съм постигнала за предходните два дена, ще се премеря утре сутрин и много се надявам да не се разочаровам...Във всеки случай, май съм поолекнала...

Да ви питам като ветеранки - днес си сипах в чайчето  две лъжици оцет, твърди се, че такава комбинация много допринасяла за губене на килца. Дали нещо не съм сгафила?

# 115
Здравейте, момичета, аз съм новобранка - днес ми е трети ден. Досега само ви чета и ви завиждам за рекордните постижения. Оттук нататък се включвам - нали ме приемате? Rolling Eyes - за подкрепа и кураж! Още не знам какво съм постигнала за предходните два дена, ще се премеря утре сутрин и много се надявам да не се разочаровам...Във всеки случай, май съм поолекнала...

Да ви питам като ветеранки - днес си сипах в чайчето  две лъжици оцет, твърди се, че такава комбинация много допринасяла за губене на килца. Дали нещо не съм сгафила?
не си згафила мила, щом ти е вкусно пий си го

# 116
здравейте всички!! Hug Hug Hug
Хей момичета,нямате изчитане! Joy Joy Joy
Първо на патерица за поздравя Хубавото Вики и Росчо с Рождените дни!!Да сте живи и здрави и много воля и късмет!!

Честита месечинка на всички,които имат!!
  bouquet  bouquet  bouquet
При мен всичко върви в норма!!Свалям полекичка,но снощи забелязаn как ми е увиснала кожата по ръцете!Хайде-стриите,кожата по корема се преживява,но много е гадно сега през лятото ръцете да са ти увиснали.Ако някой прави някакви упражнения,или ползва някой уред или масла,масаж и др.,моля нека ми отговори,ако искате и на лични.

# 117
  • София

Абе, чак вкусно не е, ама за каузата и кисело ще изтърпя. Това сигурно е ентусиазмът на начинаещата Simple Smile

# 118

Абе, чак вкусно не е, ама за каузата и кисело ще изтърпя. Това сигурно е ентусиазмът на начинаещата Simple Smile
миличка яж си месцето и остави тези неща.ДОстатъчно се сваля и без оцет....

# 119
  Здравейте
 Миринче,аз пиех 2с.л.ябълков оцет с топла вода,освен болки в стомаха друго не съм си докарала.
Добре дошла и много минус килограми Hug

Общи условия

Активация на акаунт