С Дюкан сваляме кила по много, ако спазваме го строго - 169

• 26 695
  • 507
  •   1
Отговори
# 120
Мименситка,щом ти се е разминала палатката значи си ОК.Аз като се потъмних,сутрин мъжът ми си плюеше в пазвата и зовеше Мария Гваделупе да го закриля JoyСега пак се посветлявам постепенно,че руса овца си е руса овца  animal085
След 4 часова разходка се чувствам прекрасно.
Новичкитеееее велкоме  welcome smile3529  за първа страничка от темата да питаме ли????
Ни съ мъчети с уцета,нема сми!
Отговор за Ескуизата- тя е само добавка и в минорни количества.

# 121
  • София
  Здравейте
 Миринче,аз пиех 2с.л.ябълков оцет с топла вода,освен болки в стомаха друго не съм си докарала.
Добре дошла и много минус килограми Hug

О, Емили, благодаря за топлото посрещане HugМного се надявам да се сбъдне пожеланието ти и волята да не ми изневери, че не съм от най-волевите натури. Но като ви гледам вас, май ще ме е срам да се предам Embarassed

А оцетът  засега, освен напълно търпимо разстройство, друго не ми причинява. Което май е по-добро от очаквания около третия ден запек. Ама знам ли?

# 122
  • София
Добре заварили, отслабнали ветеранки. Още сте ми неразличими, представям си само, че заедно сте с около 1000 килограма по-леки, отколкото в началото и тая идея много ме  кефи Grinning Grinning
А не ви ли дразни, когато влезе някоя нова и почне да задава въпроси, които отдавна сте разисквали - като ей ме на мене с оцета!

# 123

А оцетът  засега, освен напълно търпимо разстройство, друго не ми причинява. Което май е по-добро от очаквания около третия ден запек. Ама знам ли?

Наистина ли ти действа разтройващо??

# 124
  • Пловдив
Карлита, само за инфо - в какаовото царевично нишесте на "Биосет" има 0.66% мазнини, т. е. по малко отколкото в пудинга за който питаш и няма нито захар, нито подсладител, цената му е 0.25ст. за пакетче, въпроса ми беше - е ли удачно понякога, рядко, но поне понякога да си правим кремче с 1 лъжичка от него, но така и никой не ми отговори.

Как така никой да не ти е отговорил?????

Купих днес от МЕТРО царевично нишесте.Мога ли утре с него ,прясно мляко и яйца да направя някакво кремче?И в какви пропорции да са продуктите?

Според мене може да си направиш кремче, наистина както казва Кри, дозата царевично нишесте е 1 ч.л. на ден, затова ще ти дам рецепта за ванилово кремче-доза за 2 дни:

Царевичното ти нишесте може и да си е чисто, натурално, но тогава капни и течна есенция ванилия и ще стане 1:1 крем ванилия!

Редакция: Момичета намерих царевично нишесте "Какао", всичко си му е наред, но процента мазнини в него е 0.66%(демек отива към 0.7%), за сведение в останалите видове нишесте процента мазнини е 0.1%, та въпроса ми е какво ви е мнението за направата на крем с такова нишесте като количеството му естествено няма да надвишава дневната позволена доза. Само го гледах, не съм го купила, исках първо да се допитам до вас и сега покрай въпросчето на Тони бг се подсетих newsm78!

И още нещо - бях решила да не се обаждам повече  Crazy  но нали съм уфсъ, не трая  Crazy
По повод употребата на царевично нишесте - Дюкан е казал до 1 ч. л. за сгъстяване на сосове, ако се наложи, т. е. не се подразбира всекидневно. Освен това никъде не е споменал, че става и за кремчета. Имаше преди известно време една дюканка, Мамчето Hug Hug Hug, много готина дама и дружка от водната аеробика. Та тя беше възприела точно така ограничението за нишестето - по 1 ч. л. на кремче, на ден. Е не сваляше и не сваляше, а имаше "добро" начално тегло и иначе си беше режимна. Спря кремчетата и тръгна да сваля. Та не знам - всеки организъм е различен и всеки има глава на раменете си. Но аз не бих си удължавала престоя във втора фаза заради удоволствието да хапна нишестено кремче, при условие, че има толкова други сладости. Peace

Специално за нишестето се задавдат непрекъснато въпроси без да се чете и винаги гледам дали някой е отговорил на тях.

# 125
  • София

А оцетът  засега, освен напълно търпимо разстройство, друго не ми причинява. Което май е по-добро от очаквания около третия ден запек. Ама знам ли?

Наистина ли ти действа разтройващо??
Не мога да се закълна, че е точно оцетът, но не виждам какво друго ме задейства така. Сега, като питаш, почвам да се чудя дали не са рулцата от раци, които ядох снощи - само те са новото сред традиционните ми храни newsm78 Или пък овесените трици - вчера за първи път приемах такова нещо.

# 126
Мирина, добре дошла  welcome Според таблицата на първа страница, свалените килограми общо са 5227.3кг , но не фигурираме съвсем всички в нея, така че ... Wink А това с оцета е малко странно, защото по принцип киселото запича, ама щом на теб така ти действа. Един съвет: ползвай бутона "редактирай" който е над твоя отговор, за да допълниш нещо, а не да пускаш втори пост  Peace
А ще ни кажеш ли колко си и колко килограма ще махаш? Можеш и линийка да си лепнеш, за да не те питаме постоянно   Hug

# 127
  • в сърцето на моето Слънце
Мен пък оцета винаги ми е действал запичащо. Странна работа.  Thinking
Някой днес питаше за подсладителя. Аз у нас имам и течен и на таблетки - "Суитли". Разучих го и установих следното: на течния пише: 5 капки се равняват на 1 ч.л. захар; на таблетките пише: 1 табл. се равнява на 1 ч.л. захар, следователно: 1 таблетка подсладител е равна на 5 капки течен такъв.

# 128
  • Варна
Мирина, щом е без захар, може.  smile3521 Оцет, сол умерено и умната...

Мименситка, нямам търпение да се запознаем на пети. Ще дойда специално от Варна да те видя с късата коса. Да знаеш, утре ще си поне кило надолу.  smile3525

Адреналинка, не може така. Втора не е до живот. Трябва да свикнеш някак. Няма да мислиш само за шоколад. Прави си план какво ще ядеш и не нарушавай предварително решеното.

Мирка -  newsm03 - остава ми само една единствена декларация! Завиждай ми! smile3533

чакам МЦ, чакам край на годишно приключване и чакам среща в София!

Зорита, хванахте ли нещо на разходката? smile3508

# 129
Момичета, опитвам се да си сготвя днес пиле фрикасе по дюкански, от вашите рецептти  Laughing, обаче бялото сосче нещо не ми се сгъстява или аз много очаквам????

# 130
  • София
Мерси, Гардения - понеже нямам много опит с писането в бгмама, все съм с чувството, че не съм изпратила съобщение и затова май натискам по повече пъти "публикувай".  Ще се изпраксам...
Постижение от над 5 тона! струва си!
Ще си сложа линийка, но чакай първо да се осаферя във виртуалната реалност. Инак, стартирам от 84,5 кг на 27.3. с намерението да го докарам до 60. Това съвпада и с препоръката от калкулатора. Ще се меря утре сутринта, защото кантарът, който в момента ми е под ръка, хич не вдъхва доверие. Така че засега тъна в неизвестност какво съм постигнала.

# 131
  • Sofia
Здравейте момичета!На диетата съм от 25 дена и за сега съм свалила само 2 кг.Спазвам всичко много строго,но уви резултата е плачевен.Пия противозачатъчни от повече от година и половина(Ясмин),дали те са причината за неуспешната ми диета.Приятелка фармацефтка ми каза,че прекаленото белтъчно хранене засилват метаболизма на лекарствата и действието им намялва.Възможно ли е хапчетата ми да не действат?Започнах да чета книгата 2ри път,евентуално да си намеря грешката.Стигнах до извода,че може би прекалявам със солта(в което не съм сигурна),но пък от друга страна консумирам само диетична сол.На 22 години съм,1.63 и искам да сваля поне още 8кг(сега съм 61кг).Спазвам всичко стриктно.Помагайте с каквото можете.

# 132
  • София
...над 50 тона, исках да кажа.

# 133
didoneti,колко трици сложи ?По принцип не става кой знае колко гъсто ,но пак си е гъстичко.Обаче е много вкусно пък за сметка на това. Heart Eyes Heart Eyes
Относно нишестето съжалявам ,че не съм видяла отговорите.А уж чета темата,ама със спама наедно и става малко мешаница,та затова може да съм пропуснала нещо.Сорка,дами!И най-вече ,Вещи!  bouquet
mmmStelxen_m,благодаря ти за труда! Hug
Мимеее,айде снимай си новата прическа да те видим. Flutter Party
Да кажа за менюто днес:
За закуска-каша от трици
 за обяд-салатка с варени яйца,извара и кис .мляко
Следобед -чаша копривена супа
Вечеря -бутчета със зелен боб . Heart Eyes bowuu

На новодошлите-Добре сте ни дошли!

Mirina,какво значи 27.3-възраст ли е какво? newsm78

zayo_bayo,кажи си менюто за деня?Пък и 8 кг не са много ,така че се въоръжи с търпение.Може и по-бавно да се случи при тебе.  bouquet

# 134
Zayo_bayo и ти да си ни добре дошла (във форума), незнам какво да ти кажа за лекарствата (не съм наясно), но двечките с Mirina, можете да започнете да си пишете менюто във форума (поне за известно време) и веднага ще ви бъдат показани грешките (ако има такива).
И нали знаете, че сантиметрите падат по-бързо понякога?! Мерете се  Hug

ПП. Я споделете на какви схеми сте.
Зайо Байо, важно е дали преди си минала през други диети, колко време си била на тези килограми, брой бременностти (ако имаш)
Мирина, надявам се, че не си решила да прекалиш с ударните дни  Hug

Последна редакция: нд, 29 мар 2009, 19:13 от Gardenia

Общи условия

Активация на акаунт