С Дюкан сваляме кила по много, ако спазваме го строго - 169

• 26 691
  • 507
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Mirina,какво значи 27.3-възраст ли е какво?

Ооо, tonnny, де да беше възраст CryАз съм ви леля на повечето - на 48 години съм и прословутата менопауза плюс разни болести ме изстреляха с 25 килограма нагоре за сравнително кратко време.
А 27.3. е просто датата, от която стартирах диетата.

# 136
Здравейте! Аз съм редовен гост във вашата темичка, но откакто съм на режима на Дюкан не съм писала. Опитвала съм се да го спазвам и миналата година, но все се провалях, затова реших, че няма смисъл да се представям и пиша... отново. Но сега имам нужда от съвет и се надявам на отзивчивостта ви.  Laughing Купих си течен подсладител и за първи път реших да правя кекс - по рецепта от блога. Та там пишеше подсладител, равен на 8 с.л. захар - т.е. 2 ч.л. според етикета на моето шише. Но стана горчив.  Cry Какво сбърках?

# 137
  • Там някъде нейде !!!
Та сега последно, да ядем или не царевично нишесте, Това е въпроса  newsm78?

# 138
Купих си течен подсладител и за първи път реших да правя кекс - по рецепта от блога. Та там пишеше подсладител, равен на 8 с.л. захар - т.е. 2 ч.л. според етикета на моето шише. Но стана горчив.  Cry Какво сбърках?
Атена-сложила си повече подсладител ... аз слагам не повече от 1 чаена лъжичка ,но не повече,иначе действително горчи  Wink
Кали08-завиждам ти  Blush днес нямах ток и съм бясна ,нооо утре ще ти се похваля... обещавам  Peace
Мименситка -нямам търпение да те видя  Hug айде утре да се похвалиш с минус
Та сега последно, да ядем или не царевично нишесте, Това е въпроса  newsm78?
Снежка-чак да го ядем всеки ден- аз лично предпочитам не,но може да се използва като сгъстител на сосове и каши,без да се прекалява  Peace

# 139
Здравейте, момичета и момче!   bouquet  bouquet  bouquet
Тъкмо се прибирам от Мелник и смятам да наваксам с четенето, че доста сте изписали...Simple Smile
Искам първо да благодаря на TheNMaster, krikri, vesito5, чочосан, epson, Umbra, Туни ,ЦвеТи, *Боби*, Михи69, Стелксен, Snow4eva, Светлат, музичка, didoneti, emili7497, Tumba_lumba, mirka75, veneras, tonito27, sanny3, кали08, Dari68, gulbenur, Снежка, Renka, Taniaa, vichi95, bermudez, Ванеса Йо, mimensita, nelsun, mmmshushy80, Янич, dodjoro, Рошава, Вещи  Hug Hug Hug Hug
Happysmile гуш и честита ти месечинка!

# 140
Mirina,няма значение възрастта .Ще успееш.Само бъди твърда и не се предавай на изкушенията.Каквото и да ти се прияде,просто го игнорирай.И скоро ще се похвалиш с добри резултати.  bouquet Hug
Снежка,1ч.л. на ден .Да не се прекалява с него. Peace

# 141
  • София :(
  Mirina, аз си пийвам сутрин, още с отварянето на очите, сока на половин лимон с чаша хладка вода, пробвай така, поне чая няма да разваляш на вкус  Wink
  На теб и всички новички -  welcome и да знаете - режима действа, ако ние действаме правилно, бавно, умно и спокойно, без да пердашите през просото и килцата ще се предадат  Hug
  Аз си спретнах днес фрикасе, но с 2 ч.л. царевично нишесте, много вкусно се получи, щом и половинката се облизваше и питаше за още, а той е капризчо  Laughing Сега ще метна няколко филенца пангасиус за утре и отивам да продължавам да се правя красива  Wink

# 142
  • София
Засега се справям с изкушенията, в смисъл, че не изживявам много. Само на заспиване почват да ми се рисуват пред очите пищни трапези и запотена биричка (гладна кокошка просо сънува). Но до вчера бях мноооого гладна, днес е по-търпимо. А и чакам обещаното в книгата изчезване на глада след третия ден. Така ли става наистина? Или си е индивидуално?

# 143
  • Там някъде нейде !!!
Момичета опитвах се да внеса малко смях из темата. Просто се базиках.  Peace Hug  bouquet

# 144
  • София
  Mirina, аз си пийвам сутрин, още с отварянето на очите, сока на половин лимон с чаша хладка вода, пробвай така, поне чая няма да разваляш на вкус  Wink
  -)

Я, Мименсита, че нали изрично са забранени лимонадите?! И може само леко да се цръцва лимон върху рибите?

# 145
didoneti,колко трици сложи ?

По рецепта-1с.л  Grinning , спрях го вече каквото е станало такова, аз ще си го хапвам  Laughing

# 146
  • София :(
  Че кой говори за лимонада, само сока и вода, даже подсладител на слагам. А лимонов сок цвъркам и върху риба, и върху пилешко, изобщо унищожавам лимонов сок на поразия. Странното е, че и на мен ми действа разхлабващо и изобщо не ми дразни стомаха. Но само сок от лимон, никакви готови неща, каквото и да пише на етикета.

# 147
Здравейтееее Hug Hug Hug
Много съм щастлива - нямаше ме три дни и нямаше как да се тегля.Снощи се прибирам и .....-1.3  newsm44 а даже бях на ПЗ

Не съм ви чела - сега отивам да видя кой какви ги е натръшкал в мое отсъствие  Heart Eyes
Цун-цун  Hug Hug Heart Eyes

# 148
  • София
[
  Че кой говори за лимонада, само сока и вода, даже подсладител на слагам. А лимонов сок цвъркам и върху риба, и върху пилешко, изобщо унищожавам лимонов сок на поразия. Странното е, че и на мен ми действа разхлабващо и изобщо не ми дразни стомаха. Но само сок от лимон, никакви готови неща, каквото и да пише на етикета.
Добре, добре - имам какво да уча тука!

# 149
  • Там някъде нейде !!!
На мен също ми действаше разхлабващо лимоновия сок, навремето когато правих лимоновата диета. Незнаех обаче, че не е проблем сутрин да се изпива лимонов сок с чаша вода. На мен ми остана новик от тогава сутрин като стана да си изстискам лимон и да допълня с вода, но като почнах Дюкан го спрях. И сига ко да правя да бия ли тъч или да не бия, те това е въпроса.

Общи условия

Активация на акаунт