С Дюкан сваляме кила по много, ако спазваме го строго - 169

• 26 519
  • 507
  •   1
Отговори
# 240
Jenusha - аз ходя пак на бул. България ,но в болницата Св. София - срещу Бокар  Peace

Добро утро на всички! Пожелавам ви слънчеви дни!
Аз днес също съм малко нагоре, боря се с един килограм от една седмица, но ще го преборя Simple Smile

mirka75, значи сме се засичали, аз също ходя предимно в болницата. Бях няколко пъти и във фитнеса отсреща, но разбрах, че вече там няма. Ще се радвам да се видим някой ден Simple Smile

Lucie , благодаря за поканата, но на 5-ти, освен че съм си на работа, ще замествам един колега, така че целия ден ми е работен. Няма да мога да дойда, зо което страхотно съжалявам, но ще има и други, нали?

Последна редакция: пн, 30 мар 2009, 15:52 от Jenusha

# 241
  • София
Здравейте и от мен!

ЧРД на Боби1973, Росчо, Вики! Щастие, любов и успехи! Ако съм пропуснала някой, да ме извини и да се чувства поздравен!

Сани, страхотни резултати! Пишеш, че си свалила и в Трета - как точно го постигна и имаше ли някакво покачване в началото?

Аз, след първата гала, имам голяяям плюс. Днес ми е първият П в Трета и ще видя, дали ще овладея положението. Истината е, че в събота се олях много яко и не е чудно, че имам плюс. Дано днес го сваля. Смятам да правя протеинов понеделник, а не четвъртък - просто така ми е по-удобно. Имам въпрос - в протеиновия ден в Трета ядат ли се трици?

# 242
Имам въпрос - в протеиновия ден в Трета ядат ли се трици?
Аз ям .Доколкото сФанах от книгата ,пък и от мацките тук протеиновия ден в трета е както П дните в втора .В четвърта фаза е само чисти П.

# 243
 По въпроса за Дюканския калкулатор.За мен изчисли оптимално тегло 65 кг., което си е чудесно, само дето като стигна 69-70 кг. и няма мърдане надолу.Въпреки, че и на тези кг. се харесвам, виждам, че има нужда от още малко.Явно калкулатора е почти точен, плюс минус едно-две килца, защото когато бях 65 кг., изглеждах и се чувствах във върхова форма.Но при всеки е индивидуално, разбира се.Много фактори са от значение, така че не бива да се следва точно калкулатора, а собствените ни мечти.Да не говорим, че когато още не бяхме открили калкулатора, всички сами си определяхме целта, и после при сверката повечето си бяха поставили правилната цел.

Флучия мила, не разчитай на това, че приятелките ти не са си върнали свалените кг.Въпрос на време е, както каза някой по-горе.Когато започнат прегрешенията, сами започваме да се успокояваме, да си търсим поддръжници за това, много хора ни казват зарежи я тая диета, и така си добре, не се тормози и т.н.За момента се чувстваме добре, но когато останем насаме с огледалото голи в цял ръст, тогава ни залива безпощадната и смазваща истина, че сме грозни и дебели.Колкото и драматично да звучи, за мен е точно така.и повярвай ми, не разчитай на това, че знаеш формулата на успеха.Казваш си-винаги мога пак да започна режима, само че не си опитвала, и не си наясно как не действа вече.За това се стегни, не мисли за какви ли не боклуци, стисни зъби и продължи.От горчив опит го казвам.Успех.

Триците се хапват всеки ден, до края на живота.Независимо в коя фаза сте.

# 244
Флучия, мерси радвам се,че ти хареса  Peace
Добър ден на всички лека и отслабваща седмица и от мен!
За протокола имам малък +, но не се ядосвам ще го махна тази седмица.

# 245

Триците се хапват всеки ден, до края на живота.Независимо в коя фаза сте.

newsm78.Аз пак ли нещо неразбрах.Онзи ден преглеждах пак книгата ,направи ми впечатление ,че П денят в четвърта е много строг-без млечни с изкл. на изварата ,месото да е постно-предпочита се  бялото филе -без бутчета и плешки и др . там по-мазни части с червено месце.Та оттам си мисля и за триците ,които са си въглехидрат,че би трябвало в деня на П да не се приемат в четвърта.

# 246
Добро утро и от мен!
Честито на рождениците - Боби  Hug.

Нямах намерение да пиша, но поста на Волната пеперуда ме провокира.
Ако знаеш само колко си права , не е истина. Hug

Аз съм на същия хал- по калкулатор-60/перфектно се чувствам и изглеждам/
Вдигнала съм ги до 64-65 и няма сваляне ей, казват  ми ок си, добре изглеждаш, но аз си знам колко ми тежат. Embarassed.

Но няма начин, борбата продължава.
Не се отпускайте, че връщането в релси и толкова мъчно и трудно, а номера не става по същия начин , както първия път Peace.

А сега на всички Hug

# 247
  • София
Венерас, ама ти беше ли ги стигнала тия 60 или влезе в Трета преди това? Моля те, сподели опита си с Трета, защото аз съм малко уплашена. Ядеш ли трици в протеиновия ден - в Трета и сега, в Четвърта? Иначе, че изглеждаш страхотно, няма спор! Simple Smile

# 248
  • София
Момичета, аз от миналият понеделник съм в трета фаза. В събота си направих гала и както се точех, че ще се наям като прасе, хапнах много малко. Не можах да изям количеството храна, което си мислех. Включила съм плод, но понеже по принцип нямам навик да ям плодове, се сещам от дъжд на вятър. Хляб не съм включила, стига ми тричавото хлебче. Захар и преди не съм ползвала и сега нямам и нужда. Повече наблягам на салатките, на тях не мога да устоявам. Но въпреки всички се промениха и навиците ми, вече не ми се яде свинско, кренвирши и наденици. Наблягаме цялото семейство на телешкото, пилешкото и от време на време агнешко. Пържено като хапна и ми се скапва стомаха, болка и после беж в тоалетната. Та това е общо взето за моята трета засега.

Вземете ми кажете как да си туря и аз една овца, да влеза и аз в стадото, брей!  newsm53

# 249
  • София
Здавейте, мили момичета - тези, с които се запознах вчера и тези, с които все още не съм се запознала! На всички ви пожелавам широки дънки!
В момента се боря да си монтирам линийка, но мимоходом ще ви питам разни неща. Например: днес почвам четвърти ден от първа фаза, отслабнала съм 2,5 кг. Това не е ли твърде малко за ударен период? Sad

# 250
Като няма какво умно по темата да напиша, поне да почерпя за обяд...

Аз пък се бях докарала под калкулатора, но сега за съжаление съм точно на килата, които ми препоръчва Дюкан и наистина ги задържам без проблеми.Проблема ми е, че са ми много...

# 251
Клер
Влязох в трета на 20 юли миналата година 59.600 кг.
Задържах ги през цялата ми трета с П дни и трици всеки ден.
Влязох в четвърта декември и там изтървах положението по нова година, с много ядене, без трици, без П ден, и още куп глупости който надробих.

Януари ги свалих до 62, но почнах едни хапчета и върнах пак до 64-65.
Но не съм се отказала и ще ги разкарам , но е много трудно

# 252
Здравейте банда.Вчера дъщеричката ми имаше рожден ден.Черпя ви по случая.Вчера си беше за мен гала ден CrazyНо пък си изкарахме много хубаво.Малко снимки от партито на беба http://www.snimka.bg/album.php?album_id=234754&pid=11334866 /има ме и мен на някои снимки.С червената рокля съм.Голям майтап беше,че някой хора не ме познаха Embarassed/

# 253
  • София
Венерас, благодаря за бързия отговор! Пожелавам ти да свалиш всичко и този път завинаги!

Rally_and_Betty
, ЧРД на дъщеричката ти! А ти изглеждаш много добре!

# 254
  • София
И аз, новата, се присъединявам към честитките за рождения ден на дъщеричката на Rally_and_Betty.
А на всички шапка ви свалям за сериозните постижения. Надявам се, че и аз ще ги повторя. Засега съм далече от кахърите на трета фаза, в която сте повечето, и се боря като свиня с тиква с първата.

Общи условия

Активация на акаунт