С Дюкан сваляме кила по много, ако спазваме го строго - 169

• 26 530
  • 507
  •   1
Отговори
# 255
iv_mikova - сложи това http://img1.jurko.net/avatar_16952.gif  в таговете за картинка (май не мога да ти го обясня)
Добре, че някой добър човек ти е обяснил и вече си имаш уфсъ в подписа  Hug

Венерас, страшно ми се иска да те нагушкам  Hug   Hug  Hug
Ще се справим с килата, няма начин  Hug

Аз вчера никакъв протеинов ден не направих (тази сутрин кантара показа 63,9, знам че три килограма от тези са нереални и ще се махнат почти веднага след стриктни протеинови дни, но все пак ги допуснах)
Днес съм безобразно режимна, ей тъй на инат на себе си  Crossing Arms

Кри, да ти отговоря, макар да не е много по темата, първите дни като отказах цигарите качих направо скоростно три килограма от 58,2 колкото бях тогава до почти 61. Естествено бях в четвърта фаза  Blush
После се озаптих и полека лека имах такива изпълнения само на гости на маса, където се пуши, два три пъти качвах до 62 - 63 инцидентно и после си ги възстановявах до 60-61. Уж вече се контролирам, но все още имам ситуации, в които "ми се пуши та две не виждам", и окепазявам нещата, случва се и по цял ден да съм така. А конкретно в деня, дето  се  Animal Pig тотално ме гонеше и здраво ПМС (ако е такова де, че и съмнения се прокраднаха, въпреки че бяха проверени и опровергани).

Люси, я кяже какво стана със списъка, че аз му изпуснах края, и вземи отбележи и половинката ми за присъствие   Hug

Последна редакция: пн, 30 мар 2009, 13:18 от svetlat

# 256
  • Там някъде нейде !!!
Рали да ти е жива и здрава рожденичката. Много да ви радва и само усмивка да грее на лицето и. Аз съм днес на Пз дни. Хапнах си за обед бъркани яйца със шунка сирене и кашкавал и едно морковче. За после ще видя.

# 257
  • до Бургас
Ето ме пак. Днеска нямаме вода и не мога да сготвя, направо се чудя какво да ям:(((
Мирина- Аз за УП свалих 2.5, но не се притесних че са малко, даже са много за 5 дни.
Rally_and_Betty -ЧРД на сладуранката, да ти е жива и здрава:)))) А ти изглеждаш страхотно а и тая червена рокля много секси:)

# 258
  • София

Триците се хапват всеки ден, до края на живота.Независимо в коя фаза сте.

newsm78.Аз пак ли нещо неразбрах.Онзи ден преглеждах пак книгата ,направи ми впечатление ,че П денят в четвърта е много строг-без млечни с изкл. на изварата ,месото да е постно-предпочита се  бялото филе -без бутчета и плешки и др . там по-мазни части с червено месце.Та оттам си мисля и за триците ,които са си въглехидрат,че би трябвало в деня на П да не се приемат в четвърта.

От теб го чувам това. Чела си го в книгата ли? Защото на мен ми се струва някаква интерпретация.

# 259
Пеперудке, Ив Микова, Стелксен, Мастерче, благодаря ви! Стягам се! Ще издържа, а в трета ще си хапна шоколад . Честно да си призная обаче сериозно се замислям дали да не си променя линийката. Искам да стана 64кг, но калкулаторът ме показва 67кг, т.е в този случай ми остават още 4 кг до трета фаза. Утре ще се измеря - може би са по-малко. И така като знам, че кг са по-малко и ми е по-спокойно.
Адреналинка, мерси за идеята за триците - ще пусна линк на леля ми. Но ако все пак има момичета от Франция ще съм благодарна да споделят опит и магазините, от които си ги купуват!

# 260
  • София
YuNI, благодаря за успокоението. Насърчена, отивам да си хапна нещо пилешко и заслабващо. Grinning

# 261
Аз мисля,че триците трябва да се приемат всеки ден във всички фази!
Вчера аз пък си купих и другата книга на Дюкан за триците...
Там много подробно си е обяснено как триците правят една финна мрежичка в червата и улавят калориите и така те не се всмукват от организма,а преминават в дебелото черво и се изхвърлят.Така,че те спомагат за отслабването,за перисталтиката и т.н.  ....

# 262

Борисе--добре дошъл  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Все още се чудя дали да се захващам с тая работа. Не че нямам някое и друго килце по корема за сваляне ама ме е страх от толкова много месо да не се овълча Simple Smile Не съм ял през живота си толкова много месо никога и малко ме е страх как ще ми понесе организма преминаването изцяло към месо. На вас как ви понесе в началото. Имаше ли проблеми някакви особено ако не сте яли много месо преди това.
Междудругото как се отразява точно тази диета на желанието за секс - намаля или се увеличава от толкова много месо. Simple Smile

# 263
  • София
Мастерче, благодаря!
 newsm59Рали и Бети , да ти е жива и здрава малката сладурана. А ти изглеждаш чудесно!

# 264
Светлат и на мене така Heart Eyes Hug Hug Hug Hug.

Па като съм почнала айде поред Татит,Мирка,Люси, Викито, Тунинга,Дари, Кри,Дори, Танчетата, Мименсита, Зеленкото, Филюдка, Боби,Нелсън,Слабето, Ривела, Сноучева , абе всички че както съм изкукала, да не се обиди някой Hug Hug Hug  

# 265
Та оттам си мисля и за триците ,които са си въглехидрат,че би трябвало в деня на П да не се приемат в четвърта.
[/quote]

Триците са въглехидрат вярно е обаче са почти изцяло от целулоза която се води въгрехидрат но не се усвоява изобщо от организма. така че няма проблем с тях...

# 266
Междудругото как се отразява точно тази диета на желанието за секс - намаля или се увеличава от толкова много месо. Simple Smile
Аз ще ти кажа: засега не отчитам видима промяна в либидото. Знаеш ли кое се отразява зле на желанието ни за секс - когато се чувстваме дебели, тежки, тромави и грозни.

# 267
  • до Бургас

Борисе--добре дошъл  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Все още се чудя дали да се захващам с тая работа. Не че нямам някое и друго килце по корема за сваляне ама ме е страх от толкова много месо да не се овълча Simple Smile Не съм ял през живота си толкова много месо никога и малко ме е страх как ще ми понесе организма преминаването изцяло към месо. На вас как ви понесе в началото. Имаше ли проблеми някакви особено ако не сте яли много месо преди това.

Ти си решаваш, дали да се захващаш, но режима е много добре поносим а и има страшно много рецепти и не са само месо!А за секса не мога да ти отговоря, но не мисля че ще има промяна!!!

# 268
@ TheNMaster  - днес на обяд преядох с твоята вкусна рецепта "пиле със сос фрикасе"- божествено е Hug

Утре почвами аз ПЗ дните и съм решила да си правя следните магданозени кюфтенца:

-връзка магданоз
-3-4 с.л. овесени трици(после приспадате от дневното меню)
-извара на оЧо
-2бр. яйца

После "пържите" в тефлонов тиган Simple Smile

Добър апетит!

Ако рецептата е давана или я има в блога - ще я изтрия Simple Smile

П.П- Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 6 нови отговора!!!!

Спрете се бре hahaha

# 269
Добре дощъл, Борисе! Аз бях вегетарианец (9г.) и сега покрай режима проядох месо( риба и пиле). Ами в началото ми беше странен този вкус, но не ми се е повдигало, даже в един момент ми стана вкусно. Не ми пречи. А на желанието за секс не мисля, че влияе. И двамата с мъжа ми сме на диетата и нещата са си както преди нея. Може би даже сега като отслабнахме и  Blush е още по-често. Успех и не се колебай да започнеш режима! Ако видиш, че не ти понася и не е за теб винаги можеш да го прекратиш!

Общи условия

Активация на акаунт