С Дюкан сваляме кила по много, ако спазваме го строго - 169

• 26 523
  • 507
  •   1
Отговори
# 270
  • Щастлива мама на 3 слънца

Борисе--добре дошъл  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Все още се чудя дали да се захващам с тая работа. Не че нямам някое и друго килце по корема за сваляне ама ме е страх от толкова много месо да не се овълча Simple Smile Не съм ял през живота си толкова много месо никога и малко ме е страх как ще ми понесе организма преминаването изцяло към месо. На вас как ви понесе в началото. Имаше ли проблеми някакви особено ако не сте яли много месо преди това.
Междудругото как се отразява точно тази диета на желанието за секс - намаля или се увеличава от толкова много месо. Simple Smile

Ти си решаваш, дали да се захващаш, но режима е много добре поносим а и има страшно много рецепти и не са само месо!А за секса не мога да ти отговоря, но не мисля че ще има промяна!!!
АЗ преди режима не бях пробвала месо ,но.....................

# 271
  • София
Борисе, на всеки режимът понася различно. Аз, например, по принцип много обичам и ям месо. Като минах на режима се чувствах лека като перце още от първия ден. Понася ми много добре, хубаво ми е. Но други се оплакват от главоболие и други неразположениуя в началото, за които и Дюкан предупреждава, че са нормални и отминават. Индивидуално е. Но режимът не е вреден, защото почти не се консумират мазнини, има и достатъчно млечни, както и зеленчуци.  Peace

# 272
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Привет, мривет и беееееееее!

Скрих се вдън гори тилилейски, щото много спамих в петък и ме беше страх да се върна!

Ама гледам и Вещи    Heart Eyes турила овцете - целото стадо сме там!  Mr. Green

Изчетох си чинно миналата тема и се хилих тука като луда! Доволна съм:
Кри ме е гушнала   Flutter
Гледам Тонито станала канибал бе! Иска да си яде сестрите  Rolling Eyes Госпойце, агнешкото не е режимно мноууууу въ мола!!!  Crossing Arms

Голяма честитка на прелестната и прекрасна Боби Hug
Бобииии, ама гледам след кат си си блокирала достъпа, после пък си усяла навсякъде да сложиш овчици  Mr. Green Heart Eyes

Честит рожден ден на патерички и на Росчо!   bouquet Hug

Сега, за пореден път ми се иска да наблегна на няколко неща!
След като ги написахме неколкократно в предишните две теми, не разбирам защо никой не обръща внимание!
Пиша пак (т.е. цитирам) и ще наблегна на думичките, дано ме разберете!
No 1 - проблема с трите лъжици трици
важни са триците ,защото улавят излишните калории,но не бива да се прекалява ,защото са калорични явно.
Всъщност не е съвсем така!
Не бива да се прекалява,защото функцията им да улавят мазнини, холестерол и прочие лоши неща от организма (а не калории, калориите не се улавят), има и вредна страна. Заедно с тях, триците повличат и полезни вещества като магнезий, витамини и т.н..
No 2 - проблема с рецептите!
Както милата ни съфорумка Зелено човече писа многократно: Рецептите в темата с рецепти не могат да бъдат контролирани! Там всеки пише каквото реши сам!
Така че за начинаещите, е по-добре да четат само рецептите в блога, където се слагат само проверени и "отремонтирани рецепти".

РЕДОВНА СРЕЩА С ПРОМЕНЕНА ДАТА 5 АПРИЛ 2009, СОФИЯ, ДИВАКА НА УЛ. ГЛАДСТОН ОТ 13 ЧАСА!!!

# 273
  • София
Здравейте и от мен.
Rally_and_Betty - честит рожден ден на малката принцеса, да ти е жива и здрава, щастливо и безоблачно детство   bouquet А ти изглеждаш невероятно   bouquet
Боби - честит рожден ден!!! Много щастие и сбъднати мечти. nbirthday
Sanny3  - видях снимките - невероятна промяна, страхотна си   bouquet
Борис - вместо да се чудиш, защо просто не пробваш, тъкмо после ще кажеш дали има странични ефекти и какви  Mr. Green

Аз да ви попитам, защото съм объркана - ако кантарът показва с повече от килограм разлика между сутрешно и вечерно мерене кой резултат взимате под внимание? Знаех си аз, че кантар вкъщи ще ме побърка....
Иначе днес ми е много тъжно някакво Tired
Хубав ден на всички!

# 274
Аз взимам впредвид сутрешното мерене след посешението в 00 Simple Smile

# 275
Аз взимам впредвид сутрешното мерене след посешението в 00 Simple Smile
СУТРИН !!! През деня си пила,хапвала.....Сутрин е най-добре да се мериш

# 276
  • Там някъде нейде !!!
Мале САНИ, супер си миличка. Браво на теб. Възхищавам ти се от сърце  bouquet.

# 277
Ето и моите мерки: висока 1,69 м; 65 кг; цел 58, според калкулатора бъдещите ми кг ще са 60, което почти ме устройва. Хапнах мляко с трици и малко пуешко филенце.

# 278
Междудругото как се отразява точно тази диета на желанието за секс - намаля или се увеличава от толкова много месо. Simple Smile
Аз ще ти кажа: засега не отчитам видима промяна в либидото. Знаеш ли кое се отразява зле на желанието ни за секс - когато се чувстваме дебели, тежки, тромави и грозни.
Да кажа аз по въпроса с либидото - отразява се и още как  Embarassed - в посока увеличение се отразява или може да е само при мен  Blush ,ама не мисля така  Wink
Хеписмайл - мери се по едно и също време ,при едни и същи условия - там Люси беше казала ... без дрехи,без грим ,издишала въздуха ...  Heart Eyes
За триците - Татитт го е казала   Hug ... чакам да се видим ,та най -сетне да те гушна не виртуално ,бре
Флучия,Венерас и всички - много  Hug
Светлат - чудя се дали да не взема половинката  newsm78 ,но така пък няма кой да гледа децата... май ще съм без него  Hug

Последна редакция: пн, 30 мар 2009, 14:35 от mirka75

# 279
  • при моите деца .....
Привет!!!!
Боби, Честит рожден ден! Много здраве, любов и късмет! newsm67

Хубав ден!

# 280
Здравейте,аз сам новата Дюкана.Казвам се Ренета и съм от В.Търново.От 2.3.2009 сам на диета.Чувствам се добре,но по някога много ми се яде сладко,но няма как...Започнах от 80.200ки.сега сам 72.900.Много се радвам както и за всички успели или начинаещи като мене.Успех момичета!!!

# 281

Засилва се....давай смело!

А моят проблем е кока-колата.... нещо не мога да я откажа, въпреки, че пия лайт,-- доста прекалявам.

# 282
Отново отчетох минус  newsm44 До целта ми остават само 4.200
Много съм щастлива  newsm68

Как ги слагате тия УФСЕ БЕЕЕЕ  newsm78 Искам и аз,та дано Рупайки тревица да се пльосна в трета скоро - някой ще ми каже ли  newsm17

# 283
Здравейте и от мен  Hug
sanny3 - изглеждаш страхотно. Честитита ти годинка. Hug
ВИКИТО, ros4o, Боби1973 на патерица ЧРД. Желая ви здраве и щастие. Hug
didoneti - успешно приключване. И аз се записах на танци ама съм от утре Hug
Бетина на Рали - и двете сте страхотни. Честит ви първи рожден ден Hug
А аз може ли да се присламча към стадото?!?!

# 284
  • София
Аз като новачка съвсем се обърках с тези овесени трици. Прочетох някъде из форума, че в ударния период не трябва да се взимат, а аз си ги забърквам вече четвърти ден (две лъжици) в млякото. Греша ли? Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт