С мерак за отслабване - и стари, и млади Дюкан ни запали - 167

• 29 580
  • 546
  •   1
Отговори
# 270
В интерес на истината Мименсита ме покани тук , да попрочета и да се запозная с нещата на тази диета , а аз съм бивш спортист голям мъж съм 202 см в момента съм над 135 кг някъде , а предимно са в областа на корема дислоцирани така да се каже , пък нещо и проблем с ходенето по нужда имам това е май проблема при мен но ще попрочета и ще видя с кое да се захвана !

Благодаря ви дами за гостоприемството !

veteran1972  - Добре дошъл, аз имам въпрос колко искаш да сваляш ? При този ръст и бивш спортист? Предполагам че голяма част от теглото ти е мускул.
Ето ти нещо за твоя проблем http://dukanskirecepti.wordpress.com/2008/02/22/%d0%b7%d0%b0%d0% … 0%ba%d1%8a%d1%82/

Росчо -  Hug  Hug  Hug

Таняманя  Hug  Слагам те в списъка (ей така неофициално просто реших да правя списък с желаещите за неделна среща, за да знаем колко маси ще запълним в Дивака)   Heart Eyes

Хеписмайл - добре, май не съм единствена със списък  Hug

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 15:48 от svetlat

# 271
  • София
Здравейте,отново аз съм от скоро на диета и искам да питам имам проблем с ходенето до тоалетна,взех си течен парафин,но не зная как да го пия или споделете някъде бях чела,че се ползва в храните Hug

Да ви кажа по тоя проблем вчера открих решението Joy Реших да пия плодово прясно мляко. Сложих си в половин чаша 0,1% степче - млякото съответно се пресече Laughing Но ми беше жал да го изхвърля и го изядох....Действа бързо и ефикасно Joy Joy Joy
Не пробвайте това вкъщи, не знам дали е полезно Laughing
Светлат - аз се записах при ЛюсиSimple Smile))

# 272
При мен пиенето на повече от това количество вода ми докарва допълнително ходене до тоалетната нощем, и през дена също но тогава вече не ми е проблем.

mama_mima , Аз откакто съм на режима и пия повече вода от обикновено, всяка нощ ставам. Не е приятно, но като няма болка, не ме плаши (по-добре да има причина за ставането, отколкото само фалшиви позиви  Mr. Green).
За водата - аз пия около 2, 2.5 л. и така ми е добре - ако пия по-малко, определено се започват проблемите, щом имаш цистит знаеш за какво говоря. Не знам дали твоята нефроложка е права, все пак всички лекари препоръчват за здрави бъбреци да се пие много вода... За себе си мога със сигурност да кажа, че ми е по-добре да пия много вода, пък честото пишкане се преживява  Embarassed
Dorchester, идеята за фалшив таратор е чудесна, благодаря ти  Hug

# 273
мименсита, благодаря за кафенцето  Hug

петинка, благодаря за поздрава   bouquet

честито на всички с месечинки и минусчета!  Hug и аз днес съм с малък минус и съм на 300гр. от чаканата 8ица

ако срещата остане за 5ти, по всяка вероятност и аз ще успея да изгрея  Peace
а ул. Гладстон номерче има ли?!?!?!

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 17:02 от incendio

# 274
И аз да мина да ви нагушкам Hug
На работа забравям какво щях да ви пиша, защото поглеждам крадешком, когато е възможно. За срещичката утре ще следя Simple Smile ако нямам гости, ще дойда.

Добре дошли на прохождащите дюканки и 1 брой дюканец Simple Smile 

# 275
  • София
 smile3508 май голяма среща се очертава на 5 април  smile3508
пишете ме за, защото не разбрах кой записва - Люси или Светлат  newsm78
Хайде този, който записва, да пуска вече съобщение да не би някой да не чете и да вземе да дойде на 4-ти.

# 276
  • София
Пишете ме и мен, моля! Hug
Дори Hug много идейно звучи това! Не се бях сетила! Ще го пробвам  Grinning  bouquet
incendio Hug честито минусче!  bouquet

# 277
smile3508 май голяма среща се очертава на 5 април  smile3508
пишете ме за, защото не разбрах кой записва - Люси или Светлат  newsm78
Хайде този, който записва, да пуска вече съобщение да не би някой да не чете и да вземе да дойде на 4-ти.
Аз те слагам в моя  Joy и според него (12броя с мен) вече напълнихме едната от големите маси в градината на Дивака  Joy 
Трябва да се появи Люси да видя тя какъв списък води и кой фигурира в него, че да не се получи някакво разминаване  Simple Smile
Аз ще оставя на Люси правото да бие барабана  Simple Smile

Сноучева, аз съм те писала  Hug

ПП
Венерас, не може така, сложих те в списъка, ще трябва да дойдеш  Hug

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 16:17 от svetlat

# 278
Уффф, голяма тъпотия #Cussing out.
Толкова хора се събираме на супер среща, а на мен сега ми звъннаха, че пътуването ми до Сърбия/ за което се каним от 1 месец/ , може да се отложи от тоя уикенд за другия Cry.
Е това ако не е карък, здраве му кажи.
Още не е сигурно де, и дано да е тая Praynig

ПП. Татитче и Вики, Светлат  Hugи аз искааам, и се тръшкам тука, ама да видим, шъ съ скубеме, ама тряя да се появя на срещата.

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 17:10 от veneras

# 279
Венерас   Sad Hug
VAVA, срещата ще е в "Дивака" на гърба на пл. Славейков, на ул. Гладстон.

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 16:23 от ВИКИТО

# 280
Не съм сигурна, че ще имам възможност, но в кой точно "Дивак" ще е срещата в на 5.04

# 281
  • Тракийка в Софийското равно поле....
А аз записана ли съм?!  Sunglasses Flutter

Вава, в Дивака на Гладстон!

Венерас, молим ти се, отивай в Сърбия тъз седмица!

Айде, да пусна аз едно големобуквено съобщение, че май подбутах смяната на датата - ВИНОВНА СЪМ!  Blush

РЕДОВНА СРЕЩА С ПРОМЕНЕНА ДАТА
5 АПРИЛ 2009, СОФИЯ, ДИВАКА НА УЛ. ГЛАДСТОН ОТ 13 ЧАСА!!!

Яяяя виждам Наирянка на балконя! Къде си беее? Как сиии? Ела кажи какво става с тебе?!

# 282
Благодарение на dudu научих още нещо за линийкопоставянето  bouquet  bouquet  Kissing Heart Момичета, много ви завиждам за срещите, така ми се иска и аз да идвам, но София и Пловдив ми идват доста далечко. Но пък знае ли човек... някой ден... може би...

# 283
  • София
Здравейте сладурки!Стари дюканки приемате ли на срещата?Ако да и аз ще дойда,за да ви видя наживо,че пропуснах няколко срещи.На всички много  Hug Hug Hug

# 284
  • Sofia, BG
Сетих се какво още имаше - да поздравя Мерито за добрия резултат, решението да стигнеш шеста пейка и новата рокля  Hug
Аз си купувам нови неща като награда за свалени кг, но сега като задържам се самонаказвам да ми е още по-гадно  Joy Започвам да пестя пари и за финала, който смятам да отбележа подобаващо с големи подаръци от мен за мен  Mr. Green

Тони_бг Аз обикновено се чувствам така, както описа когато ми падне кръвното. Пийни едно солено айрянче и виж дали няма да се почувстваш по-добре  Thinking И мен днес ми е едно шашаво..  Rolling Eyes

По план-график трябва да съм почивка следващата събота и неделя, така че за мен няма проблем кой от двата дни точно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт