С мерак за отслабване - и стари, и млади Дюкан ни запали - 167

• 29 586
  • 546
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте,отново аз съм от скоро на диета и искам да питам имам проблем с ходенето до тоалетна,взех си течен парафин,но не зная как да го пия или споделете някъде бях чела,че се ползва в храните Hug

# 256
Snow4eva, благодаря и на теб за помощта! Между другото да споделя и аз за  smile3550 . Това "радостно събитие " ми се случва на 2-3-4 дни. Когато ми омръзне да го чакам, изпивам една чаша чай от сена-майчин лист. След 6-7 часа  - smile3508. Препоръчвам го на всички дюканки в нужда!

# 257

Айде сега и аз да питам, някой правил ли е Пангасиус в плик?

Стана ми любимата риба напоследък. Аз го слагам директно в тефлонова тава, само черен пипер и сол, без вода, 20-тина минути нормално печене във фурната и после още 5-10 мин с вентилатор да хване коричка. Така става страхотно, леко хрупкаво и приятно мазничко, довечера това ще ми е менюто  Wink

И един въпрос от мен - в П дните мога ли на всяко хранене да ползвам пресен копър и магданоз?

# 258
  • София
Благодаря, Дуду!
По едно кафенце или чайче, да ви предложа!

# 259
  • София
Дуду, може, разбира се, както и всякакви подправки.

# 260
а как да плзвам този течен парафин?

# 261
Snow4eva, много ти благодаря Hug Hug

# 262
Момичета, помагайте пак за пустата му линийка! На първия ми пост я има, а на втория-не. Какво ли не съм направила както трябва? Thinking

# 263
Слагаш го като дресинг на салатка, няма специфичен вкус и мирис и не се усеща (аз поне не го усещам), че не е нормално олио, внимание - не търпи топлинна обработка

# 264

Аз си подправям салатите с него  Peace Имай предвид, че не трябва да се подлага на термична обработка!

# 265
За нищо, iv_mikova , дано да ти хареса  Grinning
nelsun, благодаря ти  Hug от няколко дни съм се пристрастила към копъра и магданоза в комбинация с оцет и малко чесън, слагам ги на всичко - от суха риба до печени дробчета и все ми е вкусно. Даже като ги ползвам не ми тежи, че не ям зеленчуци, внасят чудесна свежест в менюто
roska28 , като си направиш линийката, копирай адреса, отвори си профила  и  сложи линка на линийката в подписа си, после запазваш промените в настройките и готово

# 266
  • Под гъбата
Здравейте и от мен!
Да си кажа аз за моите бъбречно/циститни неволи и режима, ако някой друг се тревожи като мен...
Ако си спомняте, питах дали подобни проблеми се провокират/обострят от режима (както знаете критиците на Дюкан основно посочват като свой аргумент това, че режимът натоварва бъбреците и ги уврежда). Та и аз се притеснявах дали между болежките ми и начина ми на хранене в момента няма нещо общо... Както и да е, направих си изследвания, ходих на доктор, гледаха ме на ехограф. Изводите са, че няма увреждане на бъбреците и пикочния мехур, и най-вече няма кето тела. Имам проблеми, но те се дължат на хроничен цистит и нямат общо с режима - според докторката мога да продължавам при изричното условие да пия много вода. Това ме успокои и зарадва, продължавам  Grinning
И един специален поздрав за eche - честито, желая ти от все сърце приятна и безпроблемна бременност и хубаво и здраво бебче! Моля те, не спирай да пишеш как вървят нещата при теб, има много момичета (сред които съм и аз  Embarassed), които се надяват да те последват, опитът ти ще ни бъде много полезен!
Dudu, на мен пък моята нефроложка при прегледа ми каза че до 2 литра вода на ден е добре и не е препоръчително да се наливам с много вода newsm78. И аз съм с хроничен цистит и сега започвам да се чудя на кой лекар да вярвам. При мен пиенето на повече от това количество вода ми докарва допълнително ходене до тоалетната нощем, и през дена също но тогава вече не ми е проблем.

# 267
  • Варна
Комбинация на отговор към последните въпроси

за П дни: фалшив таратор
Съставките му са: кисело мляко 0,1%, копър, ДРЪЖКИ от копър (вместо краставица), счукан чесън, парафиново олио. По-смелите могат да използват някакво символично количество истинска краставица, ама например 1-2 пръста от дължината, не повече. Парафиновото олио с лаксативна цел е поне една с.л.
Какво печелите - едно предястие, което ще освежи менюто ви, а малко по-късно ще помогне за така нужното побдбутване на перисталтиката   chef Да ви е сладко.

# 268
  • София
И аз съм за неделя  newsm53

# 269
Здравейте ,мадамки и господа! Hug
Аз съм на работа ,нета ми е бавен тука и само минавам да се разпиша,а в къщи ще ви дочитам ,че пак много сте писали ама затова ви и обичам де.Подробни ,откровени...супер! Party
Аз днес нещо не съм на себе си .Сякаш съм друг човек.Чувствам се много странно.Дали е от липсата на секс? newsm78 Laughing
Сутринта не съм се теглила ,че имах проблеми с ВЦ-то и реших да оставя за утре ,да не се обезсърча случайно.
Днес ще си печем риба на скарата.В П дни сме ,а така ми липсва салатката. Thinking Карай ,още 2 дни и ще си оттям.Спи ми се ,та две не виждам .Нещо ме е хванала сънната в последно време. #Crazy
До довечера ,милички!Ловкам ви много!
 bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт