Чакаме с огромно нетърпение, всяко ново НОЕМВРИйско попълнение

• 11 316
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте момичета. Имам следното въпросче newsm78, а отговор не можах да намеря в нета Sad
 Имам желание да ходя на антицелулитни масажи, и незнам дали ще навредя на бебо.
Някой има ли информация по въпроса?
Hita, аз ходих на поддържащи антицелулитни масажи всеки месец, но докато не разбрах, че съм бременна. Не мисля, че е съвсем безвредно, а пък и не мисля, че ще има желаният ефект.
Да ви кажа, и аз не мога да спя по цяла нощ и после на работа съм като парцал-особено към 14 - 15 часа направо заспивам!Лека вечер на всички!

# 106
Ето ви линк за храненето на бременната по седмици - витамини и храни, в които се съдържат http://www.biberonbg.com/info/hrana_i_bremennost.htm

П.П. Линкът вече съм го давала в темичката. Май няма да е лошо да се бодне на първа страница  Peace

# 107
Добро утро !
Как сте момичета? Grinning
Лек и усмихнат ден!!!

# 108
Добро утро и от мен на всички ранобуднички Simple Smile

# 109
Добро утро и от мен. Аз съм вече на работното си място и денят за мен започна, а така ми се искаше да си поспа още малко. Sad

Каня всички ранобудни да изпием по едно ...  food010

Лек ден на всички!  Hug

# 110
Добро утро на всички!

Желая един прекрасен и най - вече бодър ден, че с тая сънливост .....

Целувки!
 Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet

# 111
Добро утро на всички работещи вече - и аз така. Идва ми да мина нощна смяна и да спинкам цял ден. Опитвам се да лягам по-рано но не мога да заспя преди 24,00 ч. 
Хубав ден на всички

# 112
Здравейте и от мен. Аз да ви се оплача тази сутрин пак се събудих рано рано в 4,30ч. Станах отидох до тоалетната и се започнас гадното гадене което продължава и до този момент. Направо ми е толкова кофти че незнам. Все още не съм повърнала но ми е стигнало до гърлото. Взех си един чай за ободряване ама д авидим каква работа ще свърши.Нищо не ми се яде и това е най-гадното.

# 113
Добро утро и от мен!

bilyana44  за сутрешното гадене съм чувала от приятелки, а и от момичетата във форума, че много помагат 1-2 бисквитки още преди да си станала от леглото.
За витамините - на мен Док ми изписа Центрум Матерна, но нали бебетата са две и само с храна трудно ще има набавям необходимите витамини. На следващия преглед ще го питам дали трябва да се правят почивки между опаковките.

Аз тази сутрин едва станах от леглото. Толкова ми се спииииии. Нощем си спя непробудно.

Хубва и слънчев ден желая на всички  Hug

# 114
Добро утро момичета.  smile3507 категорично се убедих че това нашето състояние в комбинация със смяна на времето и пролетна умора си е жива мъка. В къщи никога не е царял такъв хаос  Embarassed като се прибера от работа намирам силици само да направя нещо за хапване и до там съм. Милото се старае ама тооо... мъжка му работа. Чувствам се като парцал.
 Weary
За витамините моята док ми каза че е раничко още и до третия месец имам нужда само от ФК после вече щяла да ми препоръча витамини.
Желая приятен ден на всички

# 115
Относно витамините на мен док. ми изписа Пренатал които са 100хапчета за 3 три месеца но незнам после дали ще трябва да се приемат.
nana5kova  напълно сме еднакви в това отношение. И аз едвам издържам и само гледам да се трупясам след работа дори нямам желание за вечеря и гледам нещо на бързо да хапна. Толкова да ме мързи. И през деня само си подпирам главата да не заспа.

# 116
здравейте и от мен, и аз съм на работа, едва издържам. Сутрин с много зор се отделям от леглото.
Благодаря за съветите относно антицелулитите масажи, най-вероятно ще се въздържа от тях. Sad
А относно работата аз вече чакам с нетърпение почивните дни МАЙ месец ooooh!

# 117
иска ми се да съм мечка и да спя непробуден сън , и това сутрешно гадене ще ме довърши  Sick

# 118
Привет и от мен!
Аз не мога да се оплача за гаденето. Случи ми се само веднъж до сега и то беше късно вечерта и бе придружено със симптоми на припадък. Аз съм с ниско кръвно и според мен е от това (нали спрях кафето). Но въпреки всичко доки ми забрани да пия кафе, сега го замествам с айран.

# 119
Добро утро  Hug Аз почивам и днес и съм много доволна, но от утре пак на работа  smile3507 Много тежки дни има на работа, чак ми иде да си хвана чантата и да си се прибера у нас.......ама няма начин.Мисля,че започва да ми се гади, само че от определени миризми и храни, така безпричинно не се е случвало, поне за сега.За мързела - и аз съм същата...страшна работа значи Tired
За антицелулитните масажи -и аз смятах да прибегна към тях, но явно ще пропусна тази година, а за уредите за стягане как стоят нещата, онези с ток, които ти ги овиват по краката и започват да те стягат?

Общи условия

Активация на акаунт