Варна - протест във връзка с детските градини!

• 21 336
  • 493
  •   1
Отговори
# 105
Присъединявам се към протеста-имам син роден 2007-ма година.И мен ме чака тази сага с висенето на опашките.
Убедена съм ,че това е повече от подигравка-да караш ти родителите да висят, като парцали дни наред и  се правят на палячовци със списъци,денонощно пазене на резд, записвания и караници ooooh!
Кажете точен час за  утре 1.04. и съм на линия.

marulka_s ,ако искаме  шум , внимание и на управницита да им запука /поне малко /  този протест  трябва да се отрази непременно от медиите-колкото повече -толкова по-добре  . Peace

# 106
Данинка,  Hug

# 107
Писах във варненската тема.Незнам в отчетните да пишем ли newsm78

Да, нека да пишем. Освен това може да се пусне тема и в подфорума Майки, бъдещи и настоящи, а защо не и в Клюкарника.

# 108
Момичета съгласете се че утре е прекалено скоро , никой не знае.Направете го в понеделник а през това време да се пуснат теми навсякъде.Как мислите?

# 109
Писах във варненската тема.Незнам в отчетните да пишем ли newsm78

Да, нека да пишем. Освен това може да се пусне тема и в подфорума Майки, бъдещи и настоящи, а защо не и в Клюкарника.
Преди да напускате 100 теми, независимо, че е важно, нужно и не търпи отлагане пишете на татти и/или мамма. За да ги има темите.

# 110
  • Варна
Нали е пуснато искане за протест за утре
Ще съобщим пред градините, където се редим и това е. Дано дойдат повече хора, а не отидат просто да си доспят след чакането Confused

# 111
Момичета съгласете се че утре е прекалено скоро , никой не знае.Направете го в понеделник а през това време да се пуснат теми навсякъде.Как мислите?
Не пускайте теми и линкове навсякъде, ще бъдат изтрити, а хората наказани.
Софийските майки също ще правят протест. Може да съгласувате обща тема в Клюкарника с тях и с администратор.
Повечето сте отдавна във Форума, знаете как се прави.
Успех!

# 112
Аз съм за протеста на 01.04. и ще съм там ще доведа цялото семейство с бабите и дядовците ,братя сестри всички който се сетя колкото сме по вече толкова по добре

# 113
Аз съм с вас!  Peace Ще направя всичко възможно да дойдем с малката и  да подбера с мен още някоя мама!

# 114
 Ние ще сме щялото семейство пред общината. Една позната е уведомила пресата, така че и журналисти ще има.

# 115
утре щял ден ще раздавам флаери  Grinning Не си мислете че е малко времето за организация. Аз съм съобщила поне на 50 човека за протеста. Ще залепя обяви и в детските магазини около нас. Само ми кажете че протеста е разрешен.
Аз и без разрешение утре съм пред Общината. Да не би някой да ни забрани да висим цяла седмица пред детските градини. Twisted Evil

# 116
Здр вси4ки,ние сме на ясла ,но аз също 4аках 6 дни ,мисля 4е ще успея и аз да дойда защото,сега като направят ОДЗ'ДЕЛФИН4Е'с район,и ние които сме от младост и др по дале4ни квартали,6те трябва да 4акаме,пак за да си подадем документите,и мисля 4е този път няма да е 6 дни,а наи малко 15 20дни.което въобще не е нормално.Ще се опитам да доида утре в 15.00h пред общината,и да привикам още някои майки.

# 117
  • Варна
Утре, 1.04 от 15:00 пред Община Варна ще се проведе мирен протест във връзка с липсата на места в детските градини, организиран от Инициативен комитет на родители и граждани. Родителите ще носят ненужни играчки и изсъхнали цветя, които ще оставят пред сградата на Община Варна, в символ на изхвърлените деца извън образователната система на страната. Ще бъдат внесени искания, подписка и заявления по ЗДОИ. Исканията ще бъдат отправени и на национално ниво.

Важно е да има хора и играчки! Нека не позволяваме да ни правят на маймуни и другата година!

# 118
Това вече официално ли е, т.е. има ли вече отговор от Общината?

# 119
  • Варна
Аз също ще дойда  Peace

Може ли да помоля да изпишете отново официалните искания, така както ще бъдат внесени в общината? Щом ще има журналисти, всеки е потенциална "жертва" на въпроси Embarassed

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 15:23 от Alexandra

Общи условия

Активация на акаунт