Варна - протест във връзка с детските градини!

• 21 353
  • 493
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
И аз смятам да дойда, ако успея.

# 121
Абсолютно невъзможно ми е да дойда в този час,защото синът ми спи поне до 16ч.А толкова много ми се иска да се присъединя към протестиращите.Надявам се да измисля нещо или поне времето да е с нас,че да дойда с малкият.

# 122
Спящ в количката Flutter

# 123
  • варненка от София
Там сме семейно Peace. То и Шушето се предполага, че тогава спи, но един ден ще пропусни. Каузата си заслужава. Мъжът ми ще разпечата следните лозунги:

Няма днес шега, измама, за децата ни в градините места няма!
"Не щем палми, искаме градини"
"Пред детските ясли/градини не ни се чака с ГОДИНИ"
"Нови ясли/градини не само в предизборни години"

Ако има други предложения нека стане до половин час максимум, защото утре както е ясно няма да е на работо, та сега е последната възможност.

# 124
Аз сутринта питах, но или никой не е видял или ми игнорирахте въпроса-не мислите ли , че на 01.04 в 15ч. е малко рано-остави дето не всички ще сме си подали заявленията, но и за самата организация на протеста, например аз имам приятели, чието дете е в детска градина , но все пак иската да подкрепят протеста, но са на работа?!Не трябва ли малко време за разгласяване, за да може хората да си направят плановете, защото вие гледате само нас, които и така и така ще висим пред детските градини и няма да ходим на работа този ден, а нали уж трябва да е мащабно?!С разгласяване 1-2 дни не става-лично мое мнение.

# 125
  • гр.Варна
последно 1.04 в 15ч ли остава?
пред общината

Да,вчера на нашето събрание мина една бойна дама и ни прикани на протест на 01.04  от 15ч. ,ако не вземат мерки-ще го повторим на 01.06 .Да носим плюшени играчки . Исканията са като миналогодишните. Само може да прибавим предложението ни за прозрачност на приема...
Имаше и уведомление до Общинска полиция за протеста Peace Беше уговорила и участие на медии...
Аз ще съм там!!!

rvatova ,не е късно,вече всичко е уредено-взето е разрешение и т.н.
ако не се вземат мерки- ще повторим на 01.06
и аз ще изнемогвам от умора,тъй като вече втора вечер няма да съм спала,за да дежуря по списъци . На работа съм до 18 и едвам гледам ,а довечера пак ще дежуря... Но няма как-в името на децата ни е!
Аз с исканията само съм се запознала -надявам се да се публикуват в окончателен вариант...

# 126
За протеста на 1.04 от 15.00h са уведомени чакащите пред :ЦДГ№3"Детско градче",
ЦДГ№7"Изворче", ЦДГ№32"Моряче", ЦДГ№39"Зънче", ЦДГ №43 "Синчец", ЦДГ №44 "Крилатко",
ЦДГ №45 "Пролет", ОДЗ № 8 "Лястовичка", ОДЗ №13 "Детска радост",
 ОДЗ №15"Морска звездица",включитилно новата ДГ пред "Кауфланд".Пред ЦДГ №14 "Успех"-не видях чакащи родители нито съобщение за списък.
Обяснил съм на хората ,които бяха дежурни пред ДГ ,а те ще разяснят на останалите при проверките на техните списъци.
/ ще носят стари играчки или изсъхнали цветя/ .
На практика целият район "Младост" е покрит.
Моля, направете усилие да кажете на хората пред останалите ДГ в районите "Одесос" ,"Приморски" ,"Владиславово" за протеста.
На мен посещението на  12  ДГ ми отне 2 часа.
Нека утре бъдем всички заедно !

# 127
За  ЦДГ Христо Ботев Бягам да разлепя обяви Simple Smile

# 128
Ще се видим утре пред Общината Яао

# 129
Току-що пратих един имейл на "народно дело" във връзка с предстоящият протест.

# 130
ЦДГ№7"Изворче", ЦДГ№32"Моряче", ЦДГ№39"Зънче", ЦДГ №43 "Синчец", ЦДГ №44 "Крилатко",
 ОДЗ №15"Морска звездица",включитилно новата ДГ пред "Кауфланд".Пред ЦДГ №14 "Успех"-не видях чакащи родители нито съобщение за списък.
Обяснил съм на хората ,които бяха дежурни пред ДГ ,а те ще разяснят на останалите при проверките на техните списъци.
Моля, направете усилие да кажете на хората пред останалите ДГ в районите "Одесос" ,"Приморски" ,"Владиславово" за протеста.

Може ли да ми кажете по кое време(ако се сещаш естествино) ходихте в ЦДГ"УСПЕХ"№14, защото там сме дежурни на по 2 часа също и трябва да е имало чакащи

# 131
Момичета искам да ви питам ще е късно ли ако дойда към 16часа, понеже тогава ще ме пуснат от работа

# 132
и аз съм там  Peace Peace Peace

# 133
и аз разгласявам за протеста
учудих се обаче че много майки не знаеха

# 134
  • Варна
До колкото съм информирана снощи или днес сутринта на проверката Красе е съобщила на родителите в ЦДГ 14

Общи условия

Активация на акаунт