Варна - протест във връзка с детските градини!

• 21 377
  • 493
  •   1
Отговори
# 135
  • Brokenpromiseland
Ще пусна и аз съобщението пред ЦДГ "Ян Бибиян"

# 136
Марианик, аз съм бойната мама пред градината ви, снощи обикаляхме из Левски, на Гълъбче, Славейче, Дружба и Незабравка сме съобщили, както и на Слънчо филиала до автогарата. Там хората са много запалени и мотивирани! Таткото който е обходил днес 12 градини от Младост е техен активист  Hug

На медиите сме разпратили съобщения Катюша и аз, благодаря и на Le Soleil за Народно дело.

Ако някой има желание, да разпрати съобщения до медиите за които се сеща: интернет издания, телевизии, печатни издания, радио ...колкото повече - толкова повече  Grinning

Ще се погрижим утре сутрин пред всяка градина да има разпечатана петиция, за да може дори и тези които не могат да присъстват на митинга, да подкрепят исканията.

Исканията ще дооформим тази вечер. И ще ги доставим на всяка ДГ до утре сутрин.

Ще има мощна подкрепа, няма да сте като на 1ва среща Wink

КОлкото сме повече, толкова по-добро ще е медийното отразяване и реакцията на институциите.

Много ме кефи идеята на Катюша за табелки на играчките - "и аз имам право да съм сред децата"!

# 137
има пуснати за печат и А3 плакати:

„ТОВА, КОЕТО СЪМ РАЗБРАЛ ОТ ТАЗИ ОБЩИНА Е, ЧЕ КАТО НЕ СИ ПОИСКАШ НИКОЙ НЯМА ДА ТИ ДАДЕ.”
Неделчо Михайлов на ПК„Европейски въпроси и международно сътрудничество” - 30.03.2009

ТАЗИ ГОДИНА ОТНОВО ЩЕ ОБИКАЛЯМЕ С ДЕЦАТА СИ ОКОЛО ПАЛМИТЕ, ВМЕСТО ДА РАБОТИМ В НАЙ-ДОБРИЯ ГРАД ЗА ......ЖИВЕЕНЕ!

ТОВА ЛИ Е СОЦИАЛНАТА ПОЛИТИКА НА
”НАЙ-СОЦИАЛНИЯ” КМЕТ?

КЪДЕ Е ОБЩИНСКИ СЪВЕТ, КОГАТО ДЕЦАТА НА ВАРНА СА ДИСКРИМИНИРАНИ И ИЗОСТАВЕНИ!?

"ОБЩИНА ВАРНА - ПРИЯТЕЛ НА ДЕТЕТО"
КОГА ЩЕ Е РЕАЛНОСТ?

ЗАЩО ТОЧНО МОЕТО ДЕТЕ Е ЛИШЕНО ОТ ДЕТСКА ГРАДИНА, ОБУЧЕНИЕ И ДРУГАРЧЕТА?

# 138
Здравейте!
С две ръце подкрепям протеста и се включвам с каквото мога. Преди 2 часа минах през 12ДГ "Пинокио" и 17ДГ "Валентина Терешкова" в Аспарухово да кажа на дежурните за утре, а на вечерната проверка пред 17ДГ в 19ч. ще кажа и на останалите.
Дано и времето да е с нас утре  Praynig  Peace

# 139
Момичета аз съм с вас, дори и бабата ще дойде(тя също дежури)

# 140
Марианик, аз съм бойната мама пред градината ви, снощи обикаляхме из Левски, на Гълъбче, Славейче, Дружба и Незабравка сме съобщили, както и на Слънчо филиала до автогарата. Там хората са много запалени и мотивирани! Таткото който е обходил днес 12 градини от Младост е техен активист  Hug

На медиите сме разпратили съобщения Катюша и аз, благодаря и на Le Soleil за Народно дело.

Ако някой има желание, да разпрати съобщения до медиите за които се сеща: интернет издания, телевизии, печатни издания, радио ...колкото повече - толкова повече  Grinning

Ще се погрижим утре сутрин пред всяка градина да има разпечатана петиция, за да може дори и тези които не могат да присъстват на митинга, да подкрепят исканията.

Исканията ще дооформим тази вечер. И ще ги доставим на всяка ДГ до утре сутрин.

Ще има мощна подкрепа, няма да сте като на 1ва среща Wink

КОлкото сме повече, толкова по-добро ще е медийното отразяване и реакцията на институциите.

Много ме кефи идеята на Катюша за табелки на играчките - "и аз имам право да съм сред децата"!
АКО МОЖЕ ДА ДОНЕСЕТЕ ПЕТИЦИЯ  И ПРИ МЕН АЗ ЦЯЛ ДЕН КОНТАКТУВАМ С МАЙКИ НА МАЛКИ И ГОЛЕМИ ДНЕС ЗАЛЕПИХА НА СТЪКЛОТО НА МАГАЗИНА ПЛАКАТ ЗА ПРОТЕСТА УТРЕ МАКАР КЕ БЕШЕ МАЛКО КЪСНО АКО ИСКАТЕ ЗАПОВЯДАЙТЕ

# 141
ЗА нашета ДГ"Христо Ботев" можете на мен да дадете 1 екземпляр от петицията. Аз ще бъда там цяла нощ. Тел. 0896617651

# 142
# 143
# 144
  • Варна
надявам се че щом медиите са уведомени утре ще можем да вдигнем по голям шум , да но да са позитивно настроени и да отразят безпристрастно нашето мнение

# 145
момичета аз поработих за утре пристигам с 4 майки и представители на
списание ''български домове'', ''фреш'' и вестник ''труд''

# 146
Аз съм в чужбина , но ще пратя майка ми , пишете след това тук как е минал протестът , че с майка ще се чуя чак вечерта .И браво  Hug

# 147
Там сме утре!!! Peace

# 148
Утре съм там в 15 ч. Аз нищо не направих по организацията, но разпространих доколкото можах за протеста и утре съм с вас!!!
Шапка ви свалям за идеите и организирането на всичко. Честно казано - не очаквах. Благодаря ви, че направихте това за всички нас!!! Дано дечицата ви - ги приемат в детската градина, желая ви успех утре и ще се видим в 15 ч. пред Общината!

# 149
  • Варна
Ще се постарая да дойда , но не знам дали ще мога да се организирам с бебето.

Общи условия

Активация на акаунт