Варна - протест във връзка с детските градини!

• 21 347
  • 493
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Който е съгласен за 10ч на детската площадка в Морската ( за детския кът) да пише в темата, дас е преброим  Peace
Красе
Бо
други?
От Общината ни четат, бъди сигурна, директорките също и са възмутени от написаното за тях и градините им.

# 316
Чете се чете, и от директорките, и от общината..
Спокойно информирани са Simple Smile

Красе за кога става дума ?

# 317
Който е съгласен за 10ч на детската площадка в Морската ( за детския кът) да пише в темата, дас е преброим  Peace
Красе
Бо
други?
От Общината ни четат, бъди сигурна, директорките също и са възмутени от написаното за тях и градините им.
И мен бройте.Краси къде точно е това.Там където направиха пейките ли

# 318
Аз също ще дойда само кажете точен час и място.
Надявам се Маришка и Мишона също да могат да дойдат, защото до сега те ни представляваха и смятам че са по-наясно с проблемите и начините за тяхното разрешаване.

# 319
  • Варна
Чете се чете, и от директорките, и от общината..
Спокойно информирани са Simple Smile

Красе за кога става дума ?

ЗА събота, писах по-горе и после забравих да добавя.
Гери, намира се в страни от главната алея,точно след детския кът с люлките и количките, най-близо е до еднорелсовото влакче.  Оградена е и много голяма, има пейка, люлки, пързалки и прочее.  

# 320
Аз докъм 2 ч. следобяд не мога да дойда. Устройва ме по-късен час - например 17 ч. Имам семеен празник, който отложих веднъж заради опашките, сега няма как втори път. Ако можете да преместите срещата по-късно, със сигурност ще дойда.

# 321
  • Варна
Добре, ако искате в неделя, аз само предложих.
Следобяд и на мен ми епо-удобно, но много деца ще спят (моя ако си легне в 14 ще откърти до 17 поне) Мъж ми има идеи, доста добри и затова искам да сме и тримата. За жалост не може да участва, работи при военните, а там е забранено да се участва в протести

# 322
Аз се разболях заради прословутото чакане, но ако съм поне малко по-добре идвам и аз!

# 323
За жалост не може да участва, работи при военните, а там е забранено да се участва в протести

Може да попуши.  Laughing

# 324
  • Варна
За жалост не може да участва, работи при военните, а там е забранено да се участва в протести

Може да попуши.  Laughing
Вече има забележка, видели са го пред Общината, а той си седеше отстрани  Mr. Green

# 325
За неделя и аз съм съгласна, когато и да е.
Хубаво е наистина който може да дойде семейно. Колкото повече глави мислят, толкова по-добре.

# 326
Мога в събота или неделя да изпратя на срещата ви мъжо и детето. Аз съм на работа и събота, и неделя - имам задочни студенти, за които текат очни...това е. Той е абсолютно наясно с всичко, с което и аз съм наясно. Simple Smile Той ми е музата, а аз - неговата. Mr. Green Heart Eyes

Освен това си мисля, че точно детският кът не е много подходящ, защото ще търчим по децата и няма да имаме възможност да говорим по същество. Аз предлагам поляната до "кривото" дърво - всички я знаете - с дърветата.

# 327
  • Варна
Аз съм за протест... #Cussing out. Ние сме 2005г и от година и половина ходим по мъките с тия детски градини. Лъгаха ни, връщаха ни.....правят ни на маймуни. От общината ми казват подавай документи на 5 януари директорката ме връща "ела на 1 април"....и само след 2 часа е приела документите на друго дете родено 2005г. Е кажете ми това на какво прилича!!!! Стига вече...Омръзна ми... Twisted Evil Собственик съм на Еднолична фирма и като такава съм длъжна да започна да се осигурявам когато детето ми навърши 3 години т.е от 18.08.08 год осигуровките ми вървят т.е аз работя... Е да ама не....стоя си вкъщи защото той не ходи на детска градина. КАк да си управлявам Фирмата? Защо да се осигурявам като дефакто не работя? Как така ще ми изискват да внасям осигуровки и няма да вземат детето ми на градина....Няма логика....Аз съм твърдо за обещетения за децата които не са приети в ОДЗ.
Последно за колко часа се организира протеста....

п.п Някой може ли да ми даде образец на жалба миналата година във форума имаше, newsm78 но сега не мога да я открия..

# 328
Надявам се да си спазят обещанията и да открият още три градини плюс предвидените две.И то тази година,а не да си го имат като някакъв си проект.Също от общината са длъжни децаста на БЕЗРАБОТНИТЕ родители и други неотговарящи на изискванията да сменят номерата им,да отиват директно зад работещите  и отговарящи на изискванията.Сигурно тези,които не ходят на работа ще ме нападнат,но щом аз мога да ходя само нощтна смяна на работа,тогава я гледа баща й,а през деня обратното.Да се оправят както си искат.Работа има,само трябва да се потърси,а и да ти се работи,а не да обвиняваш само другите.

# 329
ААААААААААААА
А  защо си толкова анонимна?

Общи условия

Активация на акаунт