Варна - протест във връзка с детските градини!

• 21 403
  • 493
  •   1
Отговори
# 165
 От мен гуш. Simple Smile

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 14:09 от Мишона

# 166
  • морето и сините вълни :)
Мацки ,колко време ще е протеста?
Че мойто чадо спи до към 3,30 и се чудя докато сляза ще стане 4 дали няма да е свършил newsm78 newsm78 newsm78

# 167
  • Варна
има ли вече в медиите отзиви момичета, аз сега се връщам оттам, че съм на работа все пак, все още се седеше в залата с общинските съветници

# 168
Кажете, моля, какво стана, след като влязохте вътре, че бях с количката и не успях да вляза.

# 169
  • Варна
ми влязохме в залата, където се провеждаше заседание на Общинския съвет, поизчакахме ги да ни обърнат внимание, не че не ни забелязваха, зададоха им въпроси - отговорите бяха като отвън на кмета, не се отрича проблема, работи се и това е. Гуцанов ли беше председателя - предложи в събота в 10 часа /не знам дали това е останало до края като окончателно/ да отидат 10-15 човека и да си кажат предложенията за решаване, да имат време да се подготвят от общината.
Те както казаха родителите, 3 години /откакто е роден сегашния випуск за прием/ не са се подготвили - сега разбираш ли не бяха подготвени.
Имаше предложение от някакъв общински съветник да се гласуват нашите искания, но Гуцанов го отхвърли с агрумент, че като няма пари каквото и да гласуват - пак нищо няма да направят.
Коментираше се като основателно да се дават компенсации на родителите, чиито деца остават извън градините.
Това беше моя поглед

# 170
  • морето и сините вълни :)
Тоз Гуцанов много му знай балалайката значи."НЯмало пари"
Живея в кв.Чайка и пред моя блок има ОГРОООООМНА полянакоято в продължение на незнам колко години  дрискат кварталните мастии даже и детето немога да си пусна да играе там че е минирано.Та таз год.се сетили  от ОБщината да построят църква там #Crazy #Crazy #Crazy
Има място за 2 градини или ОДЗ-та.А отгоре над тази поляна има още една полянка която е по малка,но там също има място за една градина.Еми аджеба как няма общината пари а църкви ми строй? newsm78 newsm78
На таз голяма хубава поляна ,тамън подходяща за ясла или градина Peace
Утре и снимки мога да ви пусна ако искате да видите за кво иде на реч Peace

# 171
Момичета, утре в 9:00 часа продължаваме, който може - нека дойде, дано се получи Peace

# 172
  • Варна
пак ли пред общината, ще ме изселят вече от работа, а какво стана с предложението за събота, как приключи сагата

# 173
Aз днес последно бях в отпуск, от утре ще наваксвам с бача..
А какво точно беше предложението на кмета за съставянето на списък от чакащите.. ?

# 174
Aз днес последно бях в отпуск, от утре ще наваксвам с бача..
А какво точно беше предложението на кмета за съставянето на списък от чакащите.. ?
Коте, май никой не разбра - сигурно ще кажат по новините Joy
Иначе човека се показа и се покри...това беше от него...

# 175
  • Варна
според мен идеята беше да се види от тези дето протестираме дали ще има неприети деца. Щото нали твърдят че се откриват 700 места, явно смятат че ще стигнат.
Аз нямах нищо против да ме запишат, кандидатствахме за ясла и без това се съмнявам в прозрачността на приема и че няма да влезем, но да не се цепя от всички... не знам защо се притесниха присъстващите от това да бъдат проверени конкретно  Rolling Eyes

# 176
Защото никой не разбра защо е този списък Peace

# 177
 Simple Smile Харесахте ли ми словото? Simple Smile Много им стана кофти, че са притиснати. Утре в никакъв случай не размивайте нещата- имаме конкрентите искания, които изчетох, а съставиха инициативния комитет. Не допускайте да ви залъгват дайте му на Гуцан точни суми, които искаме.

За сроежи - 8 млн., за компенсационен фонд 6 млн. и работна група родители, които да следят фактите на построяването до м. септември, 2009г., само като пример го давам.

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 18:14 от Мишона

# 178
Moмичета още нещо ако искате включете към исканията:

ДГ на Тополи стои с една смесена група, а реално не е толкова далеко от ЗПЗ и би могло да се ползва като база и да се открият поне по една 1,2,3,4 група
Да не говорим, че в самите Тополи вече живеят доста млади хора

# 179
Simple Smile Харесахте ли ми словото? Simple Smile Много им стана кофти, че са притиснати. Утре в никакъв случай не размивайте нещата- имаме конкрентите искания, които изчетох, а съставиха инициативния комитет. Не допускайте да ви залъгват дайте му на Гуцан точни суми, които искаме.

За сроежи - 8 млн., за компенсационен фонд 6 млн. и работна група родители, които да следят фактите на построяването до м. септември, 2009г.
Peace Peace Peace Peace Peace
Мишона, ти ли беше, аз сега разбирам... ooooh!
А утре къде сме без теб тогава? Rolling Eyes
Аз ще отида, дано се съберем повечко....

Общи условия

Активация на акаунт