Да живеем в хармония със себе си - 4

• 72 806
  • 1 151
  •   1
Отговори
# 750
Да споделя, че правих мляко от кашу и веганския сладолед(направих го със смокини) и съм силно очарована! Май ще си купувам блендер... Сега ги направих е робот и приставката към миксера, но ми е много малко вместимостта и правя всичко на порции и цапам твърде много.... Вие какви блендери ползвате? Бяхте споменали едни американски май, тях мисля ги намерих, но са ми скъпички. Гледах, че има със стъклени кани...

Били Grinning

# 751
По коя рецепта прави сладоледа?   bouquet

Вижте какво намерих за алергиите и как можем да си направим сами тест за алергии (мисля че е полезно):
http://nanocom-bg.com/test/index.php?option=com_content&view … id=26&lang=bg

# 752
Открих за себе си УСМИВКАТА!!!!  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

тези дни се усмихвам ей така, дори ако не ми е хубаво и наистина променям енергията си!!!

толкова съм щастлива да го открия, досега не го бях пробвала...
А настроението е тотално различно след това, направо е невероятно как това съзнателно усилие променя реалността ти...

Peace Party Grinning

И аз това се опитвам, но нещо не успявам всеки ден...

# 753
Въпрос към тези, които не ядат риба: как си набавяте необходимите мастни киселини Омега 3(спомням си, че бяха 3 вида- като от растителен произход можеш да си набавиш само единия вид)?

# 754
Въпрос към тези, които не ядат риба: как си набавяте необходимите мастни киселини Омега 3(спомням си, че бяха 3 вида- като от растителен произход можеш да си набавиш само единия вид)?
9
Има ги вси'ки. Може да пиеш по една лъжи'ка ленено масло. (не намирам буквата на този комп)

# 755
Вижте какви нови продукти намерих, но не виждам цените:
http://balevbio.bg/index.php?main_page=index&cPath=2_4

# 756
Вижте какви нови продукти намерих, но не виждам цените:
http://balevbio.bg/index.php?main_page=index&cPath=2_4
Вчера видях такива в Мола в София. Бяха по 6-7лв и се продаваха в Бамбоо бара.

# 757

smurfette
JeniB ти е отговорила,аз бих добавила само понеже вкусът на лененото масло е много силен можеш да го добавяш по малко във всяко ястие,но внимавай без топлинна обработка.Ако ти е много силен (за мен е така,дори в супа съвсем малко да сложа пак е силен).Можеш да си купиш ленено семе,едро смляно него го слагам навсякъде без проблем в салати,супи,мюсли  в ястията,но винаги точно преди да сервирам,между другото много хубава украса е  Flutter

# 758
Problemat s lenenoto seme e, che sadarzha cianid. Zatova za predpochitane e olioto. Ako ne ti haresva na vkus, go vtrivai v kozhata si.

# 759
P.S. Ne moga sega da dam link, no imashe strahotna tema Kak da si nabavia gama linolenova kiselina. Tam ima vsichko za EMK. Izvinete za latinicata.

# 760
аз го слагам в хляба,лененото семе, но май не било правилно newsm78
четох някъде ,че само смляното и веднага упитребено ленено семе е пълно с омега 3 и6 мазнини
че и за деца под 12 не ставало- а моите си тъпчат хляб,пълен с разни семена  ooooh!
 как мислите?да продължавам ли да им давам?

# 761
Аз давам смлян лен дори и на Ясен, който скоро направи годинка. Не виждам с нещо да му вреди.

# 762
  • На земята, която е всъщност звезда.

Пия таблетки с омега 3. На Ескимо или едни други, немски, не се сещам фирмата.

# 763

Пия таблетки с омега 3. На Ескимо или едни други, немски, не се сещам фирмата.
Това Ескимо не е ли от риба?

# 764
  • На земята, която е всъщност звезда.
Да, от сьомга. Четох статия на един френски лекар, че лененото масло ставало дори вредно след като престои, и реших да не рискувам.

Общи условия

Активация на акаунт